Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

Lazere gidiyorum yalnız 3 yıl olacak neredeyse tamamen bitmiyor .O yüzden Her ay olmasa da 2-3 ayda bir gidiyorum tarama atışına

Ben bıçak dışında her şeyi atıyorum neredeyse. O yüzden her gün çalıştırıyorum. Bazen iki günde bir bazen her gün.

bıyık bile alınsa kar youtubeden bakıp öğrendim ben

İyi akşamlar herkesehaftasonu olunca yazamadım pek. Bugün çamaşır, bulaşık, pazar, avm falan derken nasıl geçti anlamadım. Bir kaç haftadir pazara gidememiştik bugün gittik 110 tl harcadık pazarda siz ne kadar harcıyorsunuz? Pazar pahalıydı baya

itmek bilmeyen ev isleri bende dun çıkmıştım pazara 100 tl ttuttu soguklarla birlikte fiyatlarda bayağı artmış neyseki üç da attım kumbarama

Biz hiç pazara gitmiyoruz. Arabamiz yok, yakinimizda pazar da yok. O yüzden toplu bir pazar alisverisimiz olmuyor.
Ama haftalık liste yapıp yakinimizdaki hangi markette sebze güzelse oradan alıyoruz.

İyi aksamlar kızlar.
Ben yeni bir şey yapmaya karar verdim. İsmi "harcama defteri"
Günlük ne aldıysam o deftere yazacağım. 50 lira da olsa 50 kuruş da olsa yazacağım. Çünkü ben paramı bir anda harcıyorum ve neye harcadigimi bile hatırlamıyorum. Kalem kalem yazmanın iyi geleceğini düşündüm. Tasarrufa yardım eder diye de size söyleyeyim dedim :)
Bu arada bugün ilk kez yarım tabletle bulaşık makinesini çalıştırdim. Gayet temiz çıktı her şey. Teşekkür ederim :)

Günaydınlar Ben telefonuma bir program indirdim. Onunla takip ediyorum .Gruplara ayırmış harcamaları. Kendinde işim verebiliyorsun. Ben her ayın 15 inde kartlara ödediklerimi, yaptığım eft,gün parası hepsini tek tek yazıyorum. Sonra da günlük harcamalarımi yazıyorum. Nereye ne gitmiş yaklaşık 3 aydır oradan takip ediyorum .tavsiye ederim. Uygulama ismi vermek yasak mi bilmiyorum yeniyim bu konularda

Yasak değil galiba canım. Bi arada uygulama ismi verildi bisey olmadi

Çok güzelmiş, ben de yapacağım bunu artık. Uygulama üzerinden takip etmek daha kolay olur teşekkür ederim :)
Gününüz nasıl geçiyor?
Ben pazartesi yoğunluğuyla kosusturuyorum. 3 lira dolmuş parası harcadim henuz, devamı gelmez umarım

Günaydınlar

Biraz egzersiz yapıp temizliğe geçeceğim

Bugün kim ne pişerecek hatunlar neler var menüde?

Dolar ve gram altın düşüşte bu arada takipte misiniz?

Ben
Benimde 2 tane programım var öyle. Masraf yönetimi adlı biri. Baya işe yarıyor gelir ekliyorsun giderleri listeliyorsun. Kaçak olmuyor

Hafta sonu 200 tl markete gitti kızlar. iki şey almak için girdik 20 şeyle ciktik
Merhabalar
Eksik gedik alınacak aşırı kısmayın kendinizi psikolojik olarak üzülmezsiniz.
Hayat şartları yemek yemek zorundayız bazı özel zorunlu giderler mevcut ve herşey ateş pahası. Önemli olan,alınanları idareli kullanmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…