- 17 Ocak 2019
- 1.053
- 1.366
- 48
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
Ben bıçak dışında her şeyi atıyorum neredeyse. O yüzden her gün çalıştırıyorum. Bazen iki günde bir bazen her gün.Bir arkadaşım ben bulaşık makinasını 2-3 gün de bir çalıştıriyorum, tencereleri elimde yıkıyorum hemen dolmuyor demişti. Bana garip geldi ama ben hergun çalıştıriyorum .Siz nasıl yapıyorsunuz
bıyık bile alınsa kar youtubeden bakıp öğrendim benKuaför için önceden 2 haftada bir gidiyordum ve 25-30 tl veriyordum tek seferde. Ölçülü kaş alımı diye okadar para niye veriyorum 3 tel kaşım var zaten dedimşimdi yeni bir yer keşfettim 10 tl . Orada aldırıyorum. Kendim çok bozuyorum pek anlamam öyle işlerden ne yazıkki
Günaydınlarİyi aksamlar kızlar.
Ben yeni bir şey yapmaya karar verdim. İsmi "harcama defteri"
Günlük ne aldıysam o deftere yazacağım. 50 lira da olsa 50 kuruş da olsa yazacağım. Çünkü ben paramı bir anda harcıyorum ve neye harcadigimi bile hatırlamıyorum. Kalem kalem yazmanın iyi geleceğini düşündüm. Tasarrufa yardım eder diye de size söyleyeyim dedim :)
Bu arada bugün ilk kez yarım tabletle bulaşık makinesini çalıştırdim. Gayet temiz çıktı her şey. Teşekkür ederim :)
Yasak değil galiba canım. Bi arada uygulama ismi verildi bisey olmadiGünaydınlarBen telefonuma bir program indirdim. Onunla takip ediyorum .Gruplara ayırmış harcamaları. Kendinde işim verebiliyorsun. Ben her ayın 15 inde kartlara ödediklerimi, yaptığım eft,gün parası hepsini tek tek yazıyorum. Sonra da günlük harcamalarımi yazıyorum. Nereye ne gitmiş yaklaşık 3 aydır oradan takip ediyorum .tavsiye ederim. Uygulama ismi vermek yasak mi bilmiyorum yeniyim bu konularda
Kurban için nereye ne ödüyorsun kuzumGünaydın kızlar.
Hafta sonu 100 lira markete-yaklaşık 100 lira da arabaya gaz için gitti.Bir de kurban için ödemeye şimdiden başladık 200 de oraya verdik
Sıkıntı yok öyleyse harcama yöneticisi diye bir uygulamaYasak değil galiba canım. Bi arada uygulama ismi verildi bisey olmadi
Teşekkür ederiz canım benimSıkıntı yok öyleyse harcama yöneticisi diye bir uygulama
Rica ederimTeşekkür ederiz canım benim❤
Çok güzelmiş, ben de yapacağım bunu artık. Uygulama üzerinden takip etmek daha kolay olur teşekkür ederim :)GünaydınlarBen telefonuma bir program indirdim. Onunla takip ediyorum .Gruplara ayırmış harcamaları. Kendinde işim verebiliyorsun. Ben her ayın 15 inde kartlara ödediklerimi, yaptığım eft,gün parası hepsini tek tek yazıyorum. Sonra da günlük harcamalarımi yazıyorum. Nereye ne gitmiş yaklaşık 3 aydır oradan takip ediyorum .tavsiye ederim. Uygulama ismi vermek yasak mi bilmiyorum yeniyim bu konularda
Benimde 2 tane programım var öyle. Masraf yönetimi adlı biri. Baya işe yarıyor gelir ekliyorsun giderleri listeliyorsun. Kaçak olmuyorGünaydınlarBen telefonuma bir program indirdim. Onunla takip ediyorum .Gruplara ayırmış harcamaları. Kendinde işim verebiliyorsun. Ben her ayın 15 inde kartlara ödediklerimi, yaptığım eft,gün parası hepsini tek tek yazıyorum. Sonra da günlük harcamalarımi yazıyorum. Nereye ne gitmiş yaklaşık 3 aydır oradan takip ediyorum .tavsiye ederim. Uygulama ismi vermek yasak mi bilmiyorum yeniyim bu konularda
MerhabalarHafta sonu 200 tl markete gitti kızlar.iki şey almak için girdik 20 şeyle ciktik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?