Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

Kızlaarrrr buzluğa neler koyuyorsunuz??? Herkes çok faydasi oldugunu söylüyor ama eşim buzluktan bişey yemiyor . Taze olmuyor öyle tadı fadeyip duruyor .buzlugum boş
Rica ederim. Pazartesi yoğunluğu var bende de . Okudum ama yazamadım

Günaydınlar

Biraz egzersiz yapıp temizliğe geçeceğim

Bugün kim ne pişerecek hatunlar neler var menüde?

Dolar ve gram altın düşüşte bu arada takipte misiniz?
Ben haftaiçi iş yerine de getirdiğim için sebze ve bakliyat ağırlıklı yapıyorum. Haftasonu kırmızı et,tavuk, balik haftalık menüme göre değişiyor. Bugün karnabahar ve bulgur pilavı yanına birşeyler ayarlarım

Bende Bi çok şey koyuyorum ama geçen haftalarda bozulmasın diye pırasa koydum buzlağa yıkayıp doğrayıp yapan varmı çözdürsem yenirmi yani ben atılmasın diye yaptım ama bilgim yok.

Buzluktan taze fasülye bamya ve patlıcan asla yiyemiyorum. Farklı şekillerde farklı evlerde denedim sıkıntı ne tarifte ne buzdolabında yok yani bir tuhaf oluyor
İsterseniz birde kavanoz deneyin
Ama doğranmış biber, çiğ ayıklanmış dolmalık biber, börek, köfte, domates vazgeçilmezim

Arkadaşlar bişey sorucam benim mevduatda biraz birikmişim var sizce internet bankacılığı üzerinden mi bu parayı dolara cevirmeliyim yoksa parayı bankadan çekip döviz bürosundan mı dolar almalıyım fark oluyormu

ben buzluğa koyunca tek poşete koymuyorum 3 4 poşete koyuyorum koku geçmiyor

Merhaba
Taze taze birikim topigi çok iyi olmuş
Ben de aranıza katılmak istiyorum. Şimdilik sohbet amaçlı buralarda olurum çünkü doğum iznindeyim maasim yok. 1 mayısta iznim bitecek o günden sonra da birikim ve tasarruflarimla burada olmak niyetim.

Meraba kızlar birikim grubu iyi olmuş hem fikir olur indirim tasarruf hakkında benimde hedefin inş bu senin sonuna kadar 5 çeyrek altın çalışıyorum evde kendim biriktirebildiklerimle yapicam ins

Merhaba arkadaşlar ben de aşırı savurgan olmasa da elinde para tutamyn biriyim. Ona buna hediye alan parayı harcarken çok da hesap etmedgmi fark edyrm aslnda genel olarak tutumlu olarak görürüm kendimi ama iş uygulamaya gelince farklı sanırım. Ağustosta nasipse bebeim olacak onun için gram altın koymaya başladım kenara
Hedefim aralık 2019a kadar 100gr altın ve 10.000tl biriktirmek bebegimin de ihtyclarni da almak.
Bu zamana kadar yaptgm en iyi şey kredi kartmzi düğünden 4 ay sonra tamamn kapatmak ve sadece nakit alışveriş yapmak.

Siz de hoş geldiniz Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. Güzel günlerde büyütün

Günaydın hanımlar bende katılabilir miyim aranıza ? Benim 2019 Aralık hedefim 24 çeyrek altın ve 2 cumhuriyet altını Temmuz’da Doğum iznine ayrılıcam sonra da ücretsiz izne çıkarım akarken ne doldurursam kar diyorum

Herkese Günaydınlar Gününüz güzel geçsin. Sabah kahvemi içerken bir gruba bakayim dedim. Harcamalar ne durumda
Ayın 15 inde maaşı alır almaz konut kredimi oğlumun kreş parasını ve telefon taksidimi ödüyorum bana da bin liraya yakın bi para kalıyo duruma göre altın alıyorum ne ederse .. bu ay 3 çeyrek altın alabildim allah bereket versin 2019 hedefimi şimdiden yarıladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…