- 26 Eylül 2018
- 772
- 2.165
- 113
- 34
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
Ihtiyaç ise bir şekilde alınacak, güle güle kullanınTam 2002 tl harcadım bugün
Çalışma odamızın eksiklerini tamamladık ve 2000 TL ikeaya bayıldık geldik :) 6 taksitte ödeyeceğiz, benim maasimdan ödeyeceğim bunları. Mobilya taksitimiz bitmişti 500 lira, onun yerine bu başladı boş bırakmadık
Bu şekilde de yaşıyorduk bir şekilde ama şimdi çok daha verimli bir alan haline gelecek çalışma odamız. O yüzden iyi ki aldık diyorum ben de. Teşekkür ederiz :)Ihtiyaç ise bir şekilde alınacak, güle güle kullanın
Afiyet olsun,ellerinize sağlıkAkşama topalak yemeği pilav salata sütlaç var .. hamdolsun
Konunun uzamamasina sevindimBizde markete çıktık, pazara gitmedik. Biraz önce bana dondurma getirdi eşim ,sonra yiyecegim dedim . Geçen hindi eti almıştım onu yapar mısın dedişuan dondurma yiyorum dedim. Neyse uzatmadım kalktım yapıyorum yanına da patates yapıyorum. Konuşmaya çalışıyor uzatmadı
o zaman da çokta nazıyla uğraşma canım su akar yolunu bulur bence bacanağını da kıskanmış olabilirNe kadar açmaya çalışsam da bi yere kadar oluyor .evet babam ve eşim aynı siyasi görüşteler anlaşıyorlar o konuda da yalnız ben farklı görüşteyim ben anlaşamiyorum bu sefer ikisiyleBenim eşim çok ince nazik bir adam her konuyu en ince detayına kadar düşünür, herkesten de onu bekliyor sanırım olmayınca sinir oluyor bana patlıyor. Keyfi bilir .şu saat oldu daha oy kullanmadik. Ben kalkıp gideyim bari zaten dibimde oy kullanacağım yer
TeşekkürlerKonunun uzamamasina sevindim ☺
Aynen aynen takılmıyorum zateno zaman da çokta nazıyla uğraşma canım su akar yolunu bulur bence bacanağını da kıskanmış olabilir
Kartları sıfırlamak bu yılki en büyük hedefim benim de . Borç varken birikim yapamıyor insanBu ay 1000tl kredi kartı borcumu ödedim artık bitirmeye kararlıyım 3 kartım var hemen hemen bitirdim sayılır 222 dolar aldım
Tavuk kızart yanına makarna salata en pratik bu30 dk işHaftasonu dinlenemedim bendeakşam yemeğini bir gün önceden yapıyordum normalde .Dün yapamadim. Akşam pratik ne yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?