Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

Tam 2002 tl harcadım bugün
Çalışma odamızın eksiklerini tamamladık ve 2000 TL ikeaya bayıldık geldik :) 6 taksitte ödeyeceğiz, benim maasimdan ödeyeceğim bunları. Mobilya taksitimiz bitmişti 500 lira, onun yerine bu başladı boş bırakmadık

Ihtiyaç ise bir şekilde alınacak, güle güle kullanın

Bizde markete çıktık, pazara gitmedik. Biraz önce bana dondurma getirdi eşim ,sonra yiyecegim dedim . Geçen hindi eti almıştım onu yapar mısın dedişuan dondurma yiyorum dedim. Neyse uzatmadım kalktım yapıyorum yanına da patates yapıyorum. Konuşmaya çalışıyor uzatmadı

Konunun uzamamasina sevindim

o zaman da çokta nazıyla uğraşma canım su akar yolunu bulur bence bacanağını da kıskanmış olabilir

Bu ay 1000tl kredi kartı borcumu ödedim artık bitirmeye kararlıyım 3 kartım var hemen hemen bitirdim sayılır 222 dolar aldım

Merhaba hanımlar işyerinde Pazartesi yoğunluğu mevcut şimdiden yoruldum valla .. akşama ne pişecek düşünmekteyim

Dün seçim dolayısıyla eşim görevdeydi o yokken sarma sarmıştım onu pisirecegim ben de inşallah, çok yoruldum bugün

Bugün çok yoruldum. Eşimde çok acıktım yemeğin pişmesi falan uzun sürer dedi .dışarıda yedik. Gelince uyudum . Biraz dinlendim. Şimdi nasıl uyuyacağım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…