Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

Günaydın sabaha karla uyandık.
Kış aylarında doğal gaz faturalariniz ne kadar geliyor arkadaşlar Aralık-ocak gibi kış zamanları

Günaydın sabaha karla uyandık.
Kış aylarında doğal gaz faturalariniz ne kadar geliyor arkadaşlar Aralık-ocak gibi kış zamanları
Kar mııı???Burada hava kapalı, geçen hafta ne güzeldi, yazlıkları çıkarmaya başlamıştım artık. Bugün birden soğuduyaz gelsin artık bizim en fazla 330larda geldi bu kış. Çok güzel ısındık ama. Geçen ay 252 geldi .Bu ayı merakla bekliyorum

B
Bizim zemin kat o yüzden çok mu yakıyoruz acaba diye düşündüm ama bize de 250-300 arası geliyor

hafta içide pek sakindi, nisana giriyoruz malum nisan çeyreğimi yapmak için bu hafta 100 tl ayırdım bir kenara önce birikim sonra harcama birde 10 dolar yaptım Allah bereket versin
Ay evet ay sonu geldi benim gram işi Bi hafta geçikmeli gelecek haftaya hafta sonu alacağım

Valla bu hafta telefonfaturamı yatırdım, ayakkabı ihtiyacım vardı lcw den 60 TL indirimden güzel bir spor ayaklabı aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…