- 20 Temmuz 2015
- 1.815
- 5.077
- 158
- 29
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
GünaydınnnnGünaydınlar
Günaydın hangi il?Günaydınsabaha karla uyandık.
Kış aylarında doğal gaz faturalariniz ne kadar geliyor arkadaşlar Aralık-ocak gibi kış zamanları
Kar mııı???Günaydınsabaha karla uyandık.
Kış aylarında doğal gaz faturalariniz ne kadar geliyor arkadaşlar Aralık-ocak gibi kış zamanları
KonyaGünaydın hangi il?
Bizim zemin kat o yüzden çok mu yakıyoruz acaba diye düşündüm ama bize de 250-300 arası geliyorKar mııı???Burada hava kapalı, geçen hafta ne güzeldi, yazlıkları çıkarmaya başlamıştım artık. Bugün birden soğudu yaz gelsin artık bizim en fazla 330larda geldi bu kış. Çok güzel ısındık ama. Geçen ay 252 geldi .Bu ayı merakla bekliyorum
AA. Bende Konya
Bizim merkezi ısınma 250- 300 civarı ödedik hepGünaydınsabaha karla uyandık.
Evin genişliği, yalıtımı, konumu hepsi çok etkiliyor. Bizim arakat yerden ısıtma sukur guzel ısindik .ama yazin çok sıcak oluyor250 300 arası ödedik ama ben bütün petekleri açmadım açsaydım nolurdu bilmiyorum
100 metre kare deniz kenarı soğuk oluyor kışın iyi bile ödedik konumuna göreEvin genişliği, yalıtımı, konumu hepsi çok etkiliyor. Bizim arakat yerden ısıtma sukur guzel ısindik .ama yazin çok sıcak oluyor
Denizin havası yeter100 metre kare deniz kenarı soğuk oluyor kışın iyi bile ödedik konumuna göre
bende kendimi öyle avutuyorumDenizin havası yeterAhhhh memleketim. Deniz olsa ödesem helal olsun derim
Günaydın, haftasonu dolu dolu geçiyor sanırımkızlar topik sessizleşti hayırdır
hafta içide pek sakindi, nisana giriyoruz malum nisan çeyreğimi yapmak için bu hafta 100 tl ayırdım bir kenara önce birikim sonra harcama birde 10 dolar yaptım Allah bereket versinGünaydın, haftasonu dolu dolu geçiyor sanırım
Ay evet ay sonu geldi benim gram işi Bi hafta geçikmeli gelecek haftaya hafta sonu alacağımhafta içide pek sakindi, nisana giriyoruz malum nisan çeyreğimi yapmak için bu hafta 100 tl ayırdım bir kenara önce birikim sonra harcama birde 10 dolar yaptım Allah bereket versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?