- 17 Ocak 2019
- 1.053
- 1.366
- 48
- Konu Sahibi KedidirKedii
Buzluğa kabağı nasıl koydunuz ?Buzluktan kabak pisirecegim, salata ve yoğurt. Hem sağlıklı hem pratik :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buzluğa kabağı nasıl koydunuz ?Buzluktan kabak pisirecegim, salata ve yoğurt. Hem sağlıklı hem pratik :)
Kabakları soyup, yemeklik doğrayıp posetliyorum. Poşetlerin havasını pipetle çekiyorum koku olmasın ve dayansin uzun süre diye.Buzluğa kabağı nasıl koydunuz ?
Afiyet olsun. Buzluk pratik oluyor aslındaKabakları soyup, yemeklik doğrayıp posetliyorum. Poşetlerin havasını pipetle çekiyorum koku olmasın ve dayansin uzun süre diye.
Ama bugün kabaktan vazgeçip bezelye pişirdim, yine buzluktan
Kesinlikle çok pratik oluyor bence :)Afiyet olsun. Buzluk pratik oluyor aslında
geçen ay çeyreğimi aldım ve şu an 88 dolarım var nisan ayı içinde 100 tl çeyrek parası ayırdım ilerleyen günlerde üzerine koyarım yine ama yaz geliyor alışverişe çıkmam lazım yoksa yapmıştım nisan ayı çeyreğimide. sizde durumlar nasılGünaydın hatunlar birikimler ne durumda herkes isim yazdırdı ama kımıldama yokmu? Kimler ne zaman çeyrwklerini dolarların aylık birikiminin köşeye koydu koyacak?
20 dolar koydum maaşı alınca biraz daha koyacam inşGünaydın hatunlar birikimler ne durumda herkes isim yazdırdı ama kımıldama yokmu? Kimler ne zaman çeyrwklerini dolarların aylık birikiminin köşeye koydu koyacak?
Ben ne bulursam kumbaraya atıyorum. Onun dışında 2000 tl birikmisim vardi .onu bi karta yatirip kapatmak istiyorum .500 de kenara atarım ayin 15ini bekliyorum.Günaydın hatunlar birikimler ne durumda herkes isim yazdırdı ama kımıldama yokmu? Kimler ne zaman çeyrwklerini dolarların aylık birikiminin köşeye koydu koyacak?
ayın 15 ini bekliyorum bu ay maaşımdan 2000 tl usd alıcamGünaydın hatunlar birikimler ne durumda herkes isim yazdırdı ama kımıldama yokmu? Kimler ne zaman çeyrwklerini dolarların aylık birikiminin köşeye koydu koyacak?
canım benim hedefi 6000 olarak güncellermisin yıl sonuna kadarHelllooo aylıklar ne durumda kızlar?
@4801b 30.10.2019 = 5 çeyrek Altın
G Guziee 30.12.2019 = 10 çeyrek Altın
yenidennn 30.12.2019 = 6 bin TL
@Nehirella_ 30.12.2019 =10 çeyrek altın
willedwoman 30.12 2019 =12 çeyrek altın
Ceteris paribus 30.12.2019 = 6 bin TL
S Sen hep gul 30.12.2019 = 10 çeyrek altın + 300 dolar
@slnkhrmn008 30.12.2019 = 2 bin TL
clementine_ 30.12.2019 = 10 çeyrek altın
bezginblog 30.12.2019 = 3 bin dolar
T tumah61 30.12.2019 = 1000 TL ve 500 dolar
Öğretmenlikte ne yazıkki üniversite değil bölüm çok önemli. Bölümünüz nedir ?kızlar bana bir el atar mısınız? derdim işsizlik çok iyi bir üniversiteden mezun oldum 4 sene önce öğretmenim ama bir türlü iş bulamıyorum çalmadığım kapı kalmadı rica etmediğim insan kalmadı ama yok olmuyor ve ben aşırı üzülüyorum bu durum eşimle de aramı açıyor abarttığımı düşünüyor çok şeyde istemiyorum atanmayı geçtim asgari ücrete bile razıyım nasıl bir yol izlemem lazım sizce bir fikri olan var mı
Öğretmenlikte ne yazıkki üniversite değil bölüm çok önemli. Bölümünüz nedir ?
[/QUOTE biliyorum bölüm önemli ama benimle mezun olan herkes iş buldu çalışıyor nasıl bir şanssızlık varsa elimi attığım kuruyor bu arada türkçe öğretmeniyim