Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

Günaydın hatunlar birikimler ne durumda herkes isim yazdırdı ama kımıldama yokmu? Kimler ne zaman çeyrwklerini dolarların aylık birikiminin köşeye koydu koyacak?

Günaydın hatunlar birikimler ne durumda herkes isim yazdırdı ama kımıldama yokmu? Kimler ne zaman çeyrwklerini dolarların aylık birikiminin köşeye koydu koyacak?
geçen ay çeyreğimi aldım ve şu an 88 dolarım var nisan ayı içinde 100 tl çeyrek parası ayırdım ilerleyen günlerde üzerine koyarım yine ama yaz geliyor alışverişe çıkmam lazım yoksa yapmıştım nisan ayı çeyreğimide. sizde durumlar nasıl

Ben ne bulursam kumbaraya atıyorum. Onun dışında 2000 tl birikmisim vardi .onu bi karta yatirip kapatmak istiyorum .500 de kenara atarım ayin 15ini bekliyorum.

canım benim hedefi 6000 olarak güncellermisin yıl sonuna kadar

Bende ayın 15 nı bekliyorum bu arada ev alma durumumuz inşallah herşey yolunda gider de en büyük birikimimizi yapmış oluruz

kızlar bana bir el atar mısınız? derdim işsizlik çok iyi bir üniversiteden mezun oldum 4 sene önce öğretmenim ama bir türlü iş bulamıyorum çalmadığım kapı kalmadı rica etmediğim insan kalmadı ama yok olmuyor ve ben aşırı üzülüyorum bu durum eşimle de aramı açıyor abarttığımı düşünüyor çok şeyde istemiyorum atanmayı geçtim asgari ücrete bile razıyım nasıl bir yol izlemem lazım sizce bir fikri olan var mı

Öğretmenlikte ne yazıkki üniversite değil bölüm çok önemli. Bölümünüz nedir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…