- 29 Ağustos 2017
- 1.262
- 1.777
- 83
- Konu Sahibi KedidirKedii
buraya yazılı hedef koymak iyi oldu yapmayınca suç işliyormuşum gibi geliyorAy evet ay sonu geldi benim gram işi Bi hafta geçikmeli gelecek haftaya hafta sonu alacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buraya yazılı hedef koymak iyi oldu yapmayınca suç işliyormuşum gibi geliyorAy evet ay sonu geldi benim gram işi Bi hafta geçikmeli gelecek haftaya hafta sonu alacağım
Günaydın Bizimde misafirimiz vardı akşam yemeğinde dün onun için alışveriş yaptık yaklaşık 70 lira harcadık, bugün evdeyim ben de, çamaşır attım makineye, birazdan da temizliğe başlayacağım inşallahGünaydınlar Dün şehir dışına çıktık. Haftasonunun tadını çıkardık biraz ama yorulmuşum. Dün o yüzden hiç yazamadım. Bugün evdeyim çamaşır ütü yemek işleri beni beklerhala yataktayım bugün kalkasim da yok gerçi. Sizler nasılsınız?harcamalar,birikimler ne durumda
Bizde de oluyor o, senin ailen beni sevmiyor gibi şeyleri zaman zaman söylüyor. Cok tartıştık biz de aileler yüzünden özellikle beyler ilk zamanlar sanki kendi ailelerini övmekten korumaktan vazgeçemiyor. Size sadece şöyle bir tavsiye verebilirim öyle söylediğinde sinirlenip biraz sert soylemlerde bulunmak yerine daha sakin olup durumu ona izah etmeniz bir de siz de senin ailen şöyle onlar da bana böyle yapıyor demeyin sakın o zaman savunmaya geçiyorlar sanki hemenKızlar sizlere bir şey danışmak istiyorum. Dün şehir dışına benim ailemin yanına gittik ,ailem 3 saat uzaklıkta , dün ne güzel kardeşlerimle ail3mle yedik içtik gezdik eğlendik. En azından ben öyle sandım. Dönüşte eşim bana senin ailen bana saygı duymuyor ,benimle doğru düzgün sohbet etmiyor ben konu mankeni gibi senin yanındayım tarzı şeyler söyledi. Dönüşte gece gece tartıştık çok üzüldüm. Benim eşim akademisyen (doçent).Ailemde kendi haline işinde gücünde, eniştem de ailemle benzer işleri yapıyor ve 10 yıldır ailemizin içinde. "Baban onunla daha çok sohbet ediyor,herkes onunla konuşuyor, kimsenin benimle doğru düzgün konuştuğu yok " tarzı şeyler söyledi. Ailemin eşimle bir derdi yok fakat ortak konuşacak birşeyleri yok. O da kendi kendine alınmış. Bunu dün orada onlara yansıtmayıp dönüşte benim canımı sıktı. Arada kaldım
Artık çok geç sanırım çünkü yaptım. inanılmaz sinirlerim bozuldu.Bana orada zerre birşey hissettirmeyip sonra da aileme öyle şeyler söyleyince ben de senin aiken şöyle böyle dedim. Bana sen benim arkadaşlarımla ailemle birşey yapmak istemiyorsan bunu bana söylersin ben ifade ederim benim için problem değil dedi. Okadar güzel bir gün geçirmiştim üzerine böyle yapması beni inanılmaz üzdü. Sen istediğin zaman git, kal,ıstedgini yap beni karıştırma tarzı şeyler söyledi. Bana"benim çevremle birseyler yaomak zorunda degilsin ,yapip sonra da ben seninkilere birşey dedigimde karşı savunma yapma"dedi. Çok aptalca bir konuydu ya. Şimdi de benimle konuşmuyor. Fazla okumaktan beyni yanmış, ayyy çok sinirliyimBizde de oluyor o, senin ailen beni sevmiyor gibi şeyleri zaman zaman söylüyor. Cok tartıştık biz de aileler yüzünden özellikle beyler ilk zamanlar sanki kendi ailelerini övmekten korumaktan vazgeçemiyor. Size sadece şöyle bir tavsiye verebilirim öyle söylediğinde sinirlenip biraz sert soylemlerde bulunmak yerine daha sakin olup durumu ona izah etmeniz bir de siz de senin ailen şöyle onlar da bana böyle yapıyor demeyin sakın o zaman savunmaya geçiyorlar sanki hemen
Aileler işin içine girdiğinde işin içinden cikilmiyor. Uzun yıllar evli olanlarla da sohbet ettiğimde öyle diyorlar zamanla oturacak ama ilk zamanlar bunlar oluyor diyorlar. Eşimin ailesinden gördüğüm yanlışları eşime kızıp ona küserek karşılık veriyordum. Elimize geçen bisey olmuyor o zaman herkes musmutlu yuvasında otururken biz kendi evimizde mutsuz mutsuz oturuyoruzArtık çok geç sanırım çünkü yaptım. inanılmaz sinirlerim bozuldu.Bana orada zerre birşey hissettirmeyip sonra da aileme öyle şeyler söyleyince ben de senin aiken şöyle böyle dedim. Bana sen benim arkadaşlarımla ailemle birşey yapmak istemiyorsan bunu bana söylersin ben ifade ederim benim için problem değil dedi. Okadar güzel bir gün geçirmiştim üzerine böyle yapması beni inanılmaz üzdü. Sen istediğin zaman git, kal,ıstedgini yap beni karıştırma tarzı şeyler söyledi. Bana"benim çevremle birseyler yaomak zorunda degilsin ,yapip sonra da ben seninkilere birşey dedigimde karşı savunma yapma"dedi. Çok aptalca bir konuydu ya. Şimdi de benimle konuşmuyor. Fazla okumaktan beyni yanmış, ayyy çok sinirliyim
Haklısınız sanırım. Ben onun ailesiyle arkadaşlarıyla ilgili birşey söylemiyorum normalde. Fakat benim aileme arkadaşlarıma birşey söylediğinde karşı savunmaya geçiyorum daha doğrusu empati yapması için onun çevresinden örnek veriyorum. Altta kalmamak adına yapıyorsun bunu falan diyor . Neyse sabah sabah hakkınızı helal edin kafanızı şişirdim düzelir bir şekilde. Düzelmezse de keyfi bilir umrumda değil. Böyle durumlarda biz hiç konuşmuyoruz .evin tüm işleri aksıyor. Bugün pazara ,markete gitmemiz gerek mesela ama gidilmez sonra da tüm hafta herkes ayrı takılır.Aileler işin içine girdiğinde işin içinden cikilmiyor. Uzun yıllar evli olanlarla da sohbet ettiğimde öyle diyorlar zamanla oturacak ama ilk zamanlar bunlar oluyor diyorlar. Eşimin ailesinden gördüğüm yanlışları eşime kızıp ona küserek karşılık veriyordum. Elimize geçen bisey olmuyor o zaman herkes musmutlu yuvasında otururken biz kendi evimizde mutsuz mutsuz oturuyoruz
Canım benim eşin aslında bir yerde haklı olabilir lakin her ailede bu tarz şeyler var ne yazıkki. Eşin konuşulabilir bir insansa ailemle senin hayt tarzlarınız farklı onların senin alanında konuşması zor lakin sen onların muhabbetlerine eşlik edebilirsin, gibi birşey söyleyebilirdin. Ya aslında çok can sıkıcı şeyler bunlar o yüzden ne söylesem benimde içime pek sinmiyorKızlar sizlere bir şey danışmak istiyorum. Dün şehir dışına benim ailemin yanına gittik ,ailem 3 saat uzaklıkta , dün ne güzel kardeşlerimle ail3mle yedik içtik gezdik eğlendik. En azından ben öyle sandım. Dönüşte eşim bana senin ailen bana saygı duymuyor ,benimle doğru düzgün sohbet etmiyor ben konu mankeni gibi senin yanındayım tarzı şeyler söyledi. Dönüşte gece gece tartıştık çok üzüldüm. Benim eşim akademisyen (doçent).Ailemde kendi haline işinde gücünde, eniştem de ailemle benzer işleri yapıyor ve 10 yıldır ailemizin içinde. "Baban onunla daha çok sohbet ediyor,herkes onunla konuşuyor, kimsenin benimle doğru düzgün konuştuğu yok " tarzı şeyler söyledi. Ailemin eşimle bir derdi yok fakat ortak konuşacak birşeyleri yok. O da kendi kendine alınmış. Bunu dün orada onlara yansıtmayıp dönüşte benim canımı sıktı. Arada kaldım
Ohh ne güzel köy yumurtasının tadında başka olur afiyet olsun dut ekşisi nasıl birşey reçel gibimi?Herkese merhaba kızlar .. bende erken kalkıp temizlikle boğuşanlardanım .. eşim memlekete gitmişti baya bişeyler getirmiş 50 tane köy yumurtası peynir yeşil soğan nane kıyma sucuk çemen pekmez dut ekşisi .. yarın elimin iaşesi yatarsa sebze oğlana bez ve deterjan alcam..
Yok cnm nar ekşisi gibi ben dolmalara falan koyuyorumOhh ne güzel köy yumurtasının tadında başka olur afiyet olsun dut ekşisi nasıl birşey reçel gibimi?
eşim benim ailemle çok iyi anlaşır ki bunun ailemden kaynaklandığını düşünüyorum aşırı saygı duyarlar babam sürekli muhabbet açar gerçi eşim tek damat ama ben eşimin ailesiyle hiç anlaşamam çok saygısız insanlar evliliğimi bitirme noktasına getirdiler o da eşimin orta yolu bulamamasından kaynaklı eğer sizin tek sorununuz muhabbet ise sen yardımcı olabilirsin mesela aynı siyasi görüşteseler seçimle alakalı konu açılabilirdi gibi illaki vardır ortak zevklerKızlar sizlere bir şey danışmak istiyorum. Dün şehir dışına benim ailemin yanına gittik ,ailem 3 saat uzaklıkta , dün ne güzel kardeşlerimle ail3mle yedik içtik gezdik eğlendik. En azından ben öyle sandım. Dönüşte eşim bana senin ailen bana saygı duymuyor ,benimle doğru düzgün sohbet etmiyor ben konu mankeni gibi senin yanındayım tarzı şeyler söyledi. Dönüşte gece gece tartıştık çok üzüldüm. Benim eşim akademisyen (doçent).Ailemde kendi haline işinde gücünde, eniştem de ailemle benzer işleri yapıyor ve 10 yıldır ailemizin içinde. "Baban onunla daha çok sohbet ediyor,herkes onunla konuşuyor, kimsenin benimle doğru düzgün konuştuğu yok " tarzı şeyler söyledi. Ailemin eşimle bir derdi yok fakat ortak konuşacak birşeyleri yok. O da kendi kendine alınmış. Bunu dün orada onlara yansıtmayıp dönüşte benim canımı sıktı. Arada kaldım
Ne kadar açmaya çalışsam da bi yere kadar oluyor .evet babam ve eşim aynı siyasi görüşteler anlaşıyorlar o konuda da yalnız ben farklı görüşteyim ben anlaşamiyorum bu sefer ikisiyleBenim eşim çok ince nazik bir adam her konuyu en ince detayına kadar düşünür, herkesten de onu bekliyor sanırım olmayınca sinir oluyor bana patlıyor. Keyfi bilir .şu saat oldu daha oy kullanmadik. Ben kalkıp gideyim bari zaten dibimde oy kullanacağım yereşim benim ailemle çok iyi anlaşır ki bunun ailemden kaynaklandığını düşünüyorum aşırı saygı duyarlar babam sürekli muhabbet açar gerçi eşim tek damat ama ben eşimin ailesiyle hiç anlaşamam çok saygısız insanlar evliliğimi bitirme noktasına getirdiler o da eşimin orta yolu bulamamasından kaynaklı eğer sizin tek sorununuz muhabbet ise sen yardımcı olabilirsin mesela aynı siyasi görüşteseler seçimle alakalı konu açılabilirdi gibi illaki vardır ortak zevkler
Hakli olduğu konular var da ,ben herkesi olduğu gibi kabul ederim . O da etsin yani .hergun gitmiyoruz sonuçta. Neyse kurup kurup otursun. Daha fazla üzülemeyeceğimCanım benim eşin aslında bir yerde haklı olabilir lakin her ailede bu tarz şeyler var ne yazıkki. Eşin konuşulabilir bir insansa ailemle senin hayt tarzlarınız farklı onların senin alanında konuşması zor lakin sen onların muhabbetlerine eşlik edebilirsin, gibi birşey söyleyebilirdin. Ya aslında çok can sıkıcı şeyler bunlar o yüzden ne söylesem benimde içime pek sinmiyor
Benim evliliğimde bize en çok zarar veren şey uzun süren küsmelerimiz konusmamalarimizdi Şimdi ona dikkat etmeye çalışıyoruz ama yine de çok yıprandık geçen süreçte bazen aynı evde 2 yabancı gibi oluyorduk, sanırım bu yanlış bir şey ne olursa olsun karşılıklı iletişimi sıkı tutmak gerekHakli olduğu konular var da ,ben herkesi olduğu gibi kabul ederim . O da etsin yani .hergun gitmiyoruz sonuçta. Neyse kurup kurup otursun. Daha fazla üzülemeyeceğim
Haklısınız aslında. Bakalım artıkteşekkür ederim dikkate alıp yorum yaptığınız içinBenim evliliğimde bize en çok zarar veren şey uzun süren küsmelerimiz konusmamalarimizdi Şimdi ona dikkat etmeye çalışıyoruz ama yine de çok yıprandık geçen süreçte bazen aynı evde 2 yabancı gibi oluyorduk, sanırım bu yanlış bir şey ne olursa olsun karşılıklı iletişimi sıkı tutmak gerek