• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

Güncel tutarlar 😬
Screenshot_20200529-120827.jpg

Teşekkür ederim, gremsr ikibuçuk aynı
Reşat hamit aynıymış
Öğrendim
Ata ve cumhuriyeti biliyordum

Valla bilemedim 70 gram altın tabii hepsi 372 den alınmadı karışık 385 ten alınan bile var.

395 olunca hepsini bozdurasım var ama shahah
Öyleyse sıkı takiptesiniz zaten 400 gelecek diyor iş adaamı tanıdığım oda borsa yatırımcısı 395 e vurdumu tetikte olun ben olsam sizin gibi düşünürdüm. Ama şuda var sene sonunda da 400 aşabilir ki şahsi fikrim aşar bu ihtimalde değerlendirilen bilir 🙃

Hanımlar merhaba
Her ay bir çeyrek almayı düşünüyorum. Daha önce hiç altın biriktirmeye cesaret edemedim. Biraz tüyo verir misiniz? Seneye hazirana kadar her ay bir tane alıp evin kirasını biriktirmek istiyorum. Kaybım olur mu? Alış ve satış farklı. Satarken yaptığımız kâr işçiliği geçiyor mu?

Hanımlar merhaba
Her ay bir çeyrek almayı düşünüyorum. Daha önce hiç altın biriktirmeye cesaret edemedim. Biraz tüyo verir misiniz? Seneye hazirana kadar her ay bir tane alıp evin kirasını biriktirmek istiyorum. Kaybım olur mu? Alış ve satış farklı. Satarken yaptığımız kâr işçiliği geçiyor mu?
uzun vadede kaybın olmaz altın her zaman kar eder. ama al sat işi cok zor ki sen uzun vadeli yatırım olarak dusunuyorsun bence en dogrusu altın almak

Hanımlar merhaba
Ceyrekte işçilikten dolayı zarar ediliyor Gr altın en karlisi imiş

Back