- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
- Konu Sahibi KedidirKedii
- #2.661
Ben de diyorum 340 imkansız
372 370 falan görünce bile hemen atladık aldik
Hahahhahahja
Hahahhahahja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kafa işte...Ben de diyorum 340 imkansız
Hahahhahahja
Eğer ihtiyacın varsa ve yükküyse olabilir ama 3 5 tane için bozmamanı naçizane tavsiye ederim.Yarın 382 yi görür bence
395 olunca 372 den aldıklarımi bozdurasım var
Eğer ihtiyacın varsa ve yükküyse olabilir ama 3 5 tane için bozmamanı naçizane tavsiye ederim.
Mantıklı geliyorsa elbette bozdurun :) en iyisini yine siz biliyorsunuzIhtiyaç yok ama yüklü bence :)
Mantıklı geliyorsa elbette bozdurun :) en iyisini yine siz biliyorsunuz
Öyleyse sıkı takiptesiniz zaten 400 gelecek diyor iş adaamı tanıdığım oda borsa yatırımcısı 395 e vurdumu tetikte olun ben olsam sizin gibi düşünürdüm. Ama şuda var sene sonunda da 400 aşabilir ki şahsi fikrim aşar bu ihtimalde değerlendirilen bilirValla bilemedim 70 gram altın tabii hepsi 372 den alınmadı karışık 385 ten alınan bile var.
395 olunca hepsini bozdurasım var ama shahah
Malesef böyle oldu.Merhabalar bugün bankadan 5 gram altını fiziki olarak 1901,8 TL ye aldım.
Not: Döviz ve altın işlemlerinde vergi oranı binde 2'den yüzde 1'e çıkarıldı.
uzun vadede kaybın olmaz altın her zaman kar eder. ama al sat işi cok zor ki sen uzun vadeli yatırım olarak dusunuyorsun bence en dogrusu altın almakHanımlar merhaba
Her ay bir çeyrek almayı düşünüyorum. Daha önce hiç altın biriktirmeye cesaret edemedim. Biraz tüyo verir misiniz? Seneye hazirana kadar her ay bir tane alıp evin kirasını biriktirmek istiyorum. Kaybım olur mu? Alış ve satış farklı. Satarken yaptığımız kâr işçiliği geçiyor mu?
Ceyrekte işçilikten dolayı zarar ediliyor Gr altın en karlisi imişHanımlar merhaba
Her ay bir çeyrek almayı düşünüyorum. Daha önce hiç altın biriktirmeye cesaret edemedim. Biraz tüyo verir misiniz? Seneye hazirana kadar her ay bir tane alıp evin kirasını biriktirmek istiyorum. Kaybım olur mu? Alış ve satış farklı. Satarken yaptığımız kâr işçiliği geçiyor mu?