- 15 Kasım 2014
- 4.159
- 11.066
- 558
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
- #2.701
Ben ona kafa yormaya başladım. En azından piyasasını araştırıp elle tutulur bir miktar almak istiyorum.Gümüş alan var mı acaba aranızda, çok kar ettirmiş son dönem. Hangi bankalarda var acaba?
Hangi banka hesabından almayı düşnüyorsun peki ? Benimde aklımda azda olsa almakBen ona kafa yormaya başladım. En azından piyasasını araştırıp elle tutulur bir miktar almak istiyorum.
Araştıracağım sonrasında fikir paylaşırım.Hangi banka hesabından almayı düşnüyorsun peki ? Benimde aklımda azda olsa almak
Kuveyt türk e başvurdum bu gün orada gümüş varmışAraştıracağım sonrasında fikir paylaşırım.
Öylemi bakmak lazım hayırlısı olsun size :)Kuveyt türk e başvurdum bu gün orada gümüş varmış
MerhabaHanımlar bunca yıl yemiş içmiş gezmiş arada iflas etmiş banka kullanmayan biriydim şimdi biriktirmek istiyorum bana akıl verin banka da birikim hesabımı açayım altın mi alayım altın hesabı mi açayım ne söylerseniz gidip onu yapicam o kadar uzağım bu konulara şimdiden değerli fikirleriniz için teşekkür ederim.. ekleme birde bankaysa hangi bankayla calisayim
Biraz daha esneyecek ama çıkacak. Hayırlısı olsun sabırMerhabalar,
Bugün bankadan online olarak 13 gram altını 6065,2722 TL ye aldım. Aldığım zaman Gramı 461,94TL idi.
Şu an gram 458,6066 TL.
Merhaba gümüşü araştıramadım pek aklıma gelmedi açıkcası. Gayet iyi bir tercih ve zamanlama olmuş.SelamlarKedidirKedii birikimlerin bereketli olsun.
Gümüş hesabını araştırdın mı acaba? Bir de ben hafta başında bana göre yüklü bir miktarda altın aldım. Sence zamanı iyi yapmış mıyım?
Çok teşekkür ederim :)Merhaba gümüşü araştıramadım pek aklıma gelmedi açıkcası. Gayet iyi bir tercih ve zamanlama olmuş. ❤ Krndinzşe 6. 7 ay verin min 1 seneyr kadar yatırımınız size tutara bağlı 10 binden 50 bine kadar kar marjı sağlayacaktır inşallah.
Birikiminiz hayırlı olsun, inanın ufak olarak gözüken miktarlar zamanla öyle bir çoğalıyor ki inanamazsınız ben pandemiden önce elime ne kadar geçerse 3 5 demeden hemen döviz yapardım, şimdi dışarıya cıktıkça yapıyorum.Merhabalar ,
Maaş gününün yaklaşmasına güvenip kalan miktar ile dolar aldım.1$=7,74 TL den. 2021 yılı için kendime birikim hedefleri koyup küçük büyük demeden alacağım.Herkesin bol birikimleri olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?