• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

selamlar, ben de altın hesabıma 3 gr ekledim bugün, ilk biriktirmeye başladığımda 270 ti gramı. bilsem o zaman alırdım elimde ne varsa onunla :). 2020 bitmeden 50 gr biriktirebilsem güzel olurdu.
Devam etmek önemli altın 300 de direnç gösteriyor büyük yükseliş yaşanacak altının yükselişi kaçınılmaz uzun vadeli birikimler de 270 300 çok takmayın 3 5 seneye büyük kaar elde edeceğiz inşallah. ❤️ 🙏

Tekrar hoşgeldin ekliyorum listeye ☺

Döviz diye bir sayfa var ordan takip ediyorum linki şu düşüş yükseliş çeyrek ca görebiliyorum Canlı Döviz Kurları, Güncel Altın Fiyatları ve Anlık Borsa Verileri - Doviz.com

Merhaba bizim mahallenin kuyumcusu 296 tl idi sabah 285 den verdi bilirsiniz 100 de 500 kar ile çalışıyorlar istisna olarak aldım ☺
22 ayar olabilirmi altın? Çünkü genelde 300 ise altın kuyumcular 305 e verirler.Şu an arkadaşların dedikleri 24 ayar altın külçe altın yani.22 ayar altında bileziklerde kullanılan altın.O satarkende 24 ayara göre daha fazla makasla bozuluyor

22 ayar olabilirmi altın? Çünkü genelde 300 ise altın kuyumcular 305 e verirler.Şu an arkadaşların dedikleri 24 ayar altın külçe altın yani.22 ayar altında bileziklerde kullanılan altın.O satarkende 24 ayara göre daha fazla makasla bozuluyor
Evet 22.ayar canım 24 ayar araştırıp bulmam lazım öyle diyim. 24 ayar olanda var birikimim de 22 ayarda :)

Ay valla ben de üzülmüştüm 299 gösteriyordu garanti hatta. O kadar çok oynaması çok şaşırtmıştı. Sıkıntı yokmuş

Son 6 gram altın kaldı. Gelecek ay onu alabilirsem 50 gram oluyor. 50 gramlık külçe altın alacağım inşallah
Külçe için 24 ayar olması lazım altınlarının senin aldığın 22 ayar.Külçe için fark ödersin sanırım

Ayın 1 de 24 gramdan 1 gram daha alıcam aslında şimdi 15 de de alırdım ama bazı farklı hesaplar var maluuum o yüzden ayın 1 E öteledim :KK16:

Günaydın ❤️☺️
Screenshot_20200214-110026.jpg

Back