Güncelleme :10.09.2021
Selam arkadaşlar, ya da selam kendim
Bu konu başlığını 4 yıl önce açtığımda çok fazla katılım olmamıştı ama ben yine de sonuca kadar paylaştım ki belki birilerine faydası olur
Gel gör ki 4 yıl sonra tekrar kendime faydası olacağını açıkçası pek düşünmemiştim. Şimdi umarım bir 4 yıl sonra tekrar ihtiyacım olmaması dileğiyle ama yine de kısa bir özetle bu 4 yılda neler oldu bahsedeceğim;
4 yılın 2 yılı gayet güzel bu diyetle verdiğim kiloyu hiç dikkat etmeden ve hiç başka bir diyet yapmadan gayet güzel (güzele yakın) korudum. Birkaç hamilelik tecrübesi atlattıktan ve ufak bikaç kilo aldıktan sonra Şubat 2020 de 62,5 kg ile 1 aylık hamile olduğumu öğrendim. Neyse sonrası malum işte gelsin kilolar büyüsün bebek falan filan
Ekim 2020 de 82 kg ile doğuma girdim. Doğumdan 1 hafta sonrasında 71-72 kg dım aslında gayet iyi bi rakam
Neyse sonra sevgili (!) büyüklerimin "şunu ye süt olsun" "bunu iç süt olsun" replikleri eşliğinde çok uzun sürmedi 3-4 ayda tekrar 78 kg gördüm
Sonra da bir türlü iflah olmadım o kilo yapıştı kaldı bana. Şimdi 1,5 aydır korkumdan tartıya bile çıkmıyorum. Ama Bebeğim yaklaşık 1 ay sonra 1 yaşına girecek(hala emiyor) ve ben artık bu kilo durumuna bir son vermeye karar verdim. Ve yıllar önce çok güzel kilo verdiğim konuma tekrar hoşgeldim
Bu gün cuma olması sebebiyle ve ben henüz tam motivasyon sağlayamadığım için haftasonu evde kendimi doldurup ve p.tesi sabahı tartılarak diyetime başlayacağım
Motivasyon için bile olsa konumda birilerini görmekten mutluluk duyarım
Haydi bakalım p.tesi görüşmek dileğiyle..