Hadi "17 Gün Diyeti" yapalım :)

Selam canım hoşgeldin ben diyetin 3. aşamasındayım perşembe günü bitiriyorum şu ana kadar 5,7 kg verdim.. Kesinlikle hiçbi sorun yaşamazsın ben de yoğun çalışıyorum.. Miktar kısıtlaması olmadığı için (meyve hariç) Gayet güzel doyuyosun acıkma hissi karbonhidrat alımı olmayınca özellikle hiç yok diyebilirim.. Bana göre bu diyetin en kolay aşaması 1. aşamasıydı hem de en çok kiloyu 1. aşamada verdim.. Hem insülin direncim var hem de ideal kiloma çok yakınım o yüzden çok zor kilo veririm ama bu diyetle 40 günde yaklaşık 6 kg verebilmek benim için bi mucize

Arkadaşlar bugün başladım.Güncel kg:63.5 17 gün sonunda birdaha tartılacağım :)
1.GÜN
SABAH(birşey yemedim çünkü 11 de uyandım direkt öğle yemeği yedim)
ÖĞLEN: 4 köfte + 1 kase yoğurt + 1 tane salatalık
Yeşilçay
AKŞAM:Etli sebze yemeği + 1 kutu ayran + salata
Yeşilçay , kahve vs.
Spor olarak gündelik okul ev kurs üçgeni yürüyüşlerden biriydi ve 17 dk yı tamamladım.Yarın görüşmek üzere :)

Arkadaşlar merhaba tekrardan boyumu yazmayı unutmuşum boyum 1.58. Doktorumun dediğine göre ideal kilom 56 ama ben 52 falan olmak istiyorum.Ve de şeker hastasıyım :)

selam canım nasıl gidiyo ilk aşama rahat geçiyo mu?

Selam kızlar diyetin 3. aşamasını dün tamamladım bu aşamada fazla kilo veremedim ama toplamda 5,9 kg verdim 51 günün sonunda 66,7 kg dan 60,8 kg indim..Henüz olmak istediğim kiloya gelemedim (58) Ve bugünden itibaren 1. aşamayla diyete devam edicem gelişmeleri yazarım

Kızlar :) bugün başladım diyete :) . Sabah tartılmayı unuttum ama sanırım kilom:66 boyumda 168. Haftada bir kez tartılmayı düşünüyorum. Süreci buradan sizinle paylaşacağım. Böylelikle motive olmuş olurum.

Çok sevindim canım bende tıpkı senin gibi zor kilo veriyorum insülin direncim var benim de. Ama kırk gün için 6 kilo şahane bence.

Kızlar günaydın :). Bugün 2. günüm. Dün tartılmayı unutmuştum bu sabah tartıldım 65.2 geldi kilom. Ama tabi dün vücudum çok su attı. Başlangıç kilomu 65.5 olarak alıyorum o yüzden. Birde ara öğün var mı??? dün öğlenden sonra ara öğün yaptım bir porsiyon meyveyle ama öğlenden önce yapmadım.tıpkı
Bu arada tıpkı söylediğiniz gibi tokluk hali hiç hissetmiyorum ama çok çokta acıkmıyorum. İlk günüm çok rahat geçti ama şuan midem boş 2 yumurta doyurmadı hiç ..

Canım ben devam ediyorum diyete sen 2 yumurtayı tek başına yeme böyle bolca koca kase bi salatayla yersen bak nasıl miden tıka basa dolu kalıyo.. İlk sayfada yazmıştım ama tekrar yazayım günde 1 adet meyve ve 1 kase yoğurt yapabilirsin ara öğün olarak ama meyveyi öğlen saat 14 den önce yemiş olman gerekiyo

Ya ben daha once de iki ayda 8 kilo vermişti m. Fakat sıkıntı şu ki dışarıda yemeişi çok zorlaştırıyor bence. Mesela yarın sabah başlasam yarın aksam dısarda yicem diye kendimi kandırıp erteliyorum ama yapmıyım en iyisi yarın başlıyım

Canım ben de aynı sorunları yaşıyorum çalıştığım için dışarda yiyorum nerdeyse öğünlerin tamamını.. Ama dışarda salata da yiyebilirsin her çeşit salata hemen hemen heryerde var ben öyle yapıyorum.. Bence erteleme başla dışarda yemelere kalırsak hiç diyet yapamayız çünkü

Hoş geldin :) Bende çalıştığım için diyet yaparken en zorlandığım şeydir öğünleri ayarlamak. Fakat bu diyet sayılı gün olduğu için daha kolay geliyor bir gün sonranın yemeğini hazırlama fikri. Bir gün önceden salatanı hatırla kaplara bence ton balığı da oldukça kolaylaştırıyor zaten durumu. Akşam yemeğine de dışarıda yemen gerekirse şiş tavuk falan yenebilir belki bilemiyorum ya da etli salatalar da tercih edilebilir.

Selam canım hoşgeldin :) Ben en başta örnek menüleri yazdım zaten ordan kopya da çekebilirsin Ben de her türlü yardımcı olurum :)
Merhabalar :) diyetin 4. günündeyim dayanamadım bugün tartıldım sabah bir kaç yüz gram da olsa daha az görmeyi umuyordum ama üzerine 500 gram daha fazla çıktım .. Neden böyle olmuş olabilir sence ? ya da çok mu acele ediyorum ki ben.

Selam canım valla daha çok yeni ama kilo almış olman bana da pek normal gözükmedi.. Metabolik bi sorun yaşıyo olabilirmisin? Boşaltım sorunu yaşıyo musun bu günlerde?

Selam canım valla daha çok yeni ama kilo almış olman bana da pek normal gözükmedi.. Metabolik bi sorun yaşıyo olabilirmisin? Boşaltım sorunu yaşıyo musun bu günlerde?
hayır hiç yaşamıyorum aslında. Vücudum da bol bol su atıyor hatta gün içinde. Eksik yaptığım bir şey de yok sadece suyu sanırım biraz az içiyorum bir de spor yapamıyorum eve zaten çok yorgun dönüyorum.. Ama yinede devam edeceğim hiç kilo vermesem bile 17 günü tamamlamak istiyorum.

Canım aynen en azından 17 gün devam et belki vücudun ödem tuttuğu bişey falan olmuştur.. Biraz daha devam et bakalım.. Bi de menülerini istersen buraya not al belki bi hata yapıyo da olabilirsin bakmam lazım günlük menülerine anlayabilmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…