Hadi "17 Gün Diyeti" yapalım :)

Günaydın kızlarr :KK73::KK73::KK73: Karbonhidratsız beslenmeye alışan hipoglisemik bünyem dün yediğim karbonhidratlara biraz tepki verdi.. Ara ara göz kararmaları yaşadım çünkü şekerim düştü.. Ama zaten bu diyetin amacı da bünyeyi yavaşça alıştırmak karbonhidrata o yüzden aynen devam edicem..

Biliyosunuz 2. 17 de bir gün karbonhidratlı bir gün karbonhidratsız besleniyorz.. Bugün karbonhidratsız günüm menüm şöyle olucak ;

Sabah Sirke+bal+ılık su

Kahvaltı:

portakal+yoğurt+yeşil çay

Öğle:
tavuklu salata+yeşil çay

Akşam:
sebze yemeği+yoğurt+yeşil çay

Ara:1 adet yeşil elma

Not: Gün içinde 3 lt su+ şekersiz çay kahve

Günaydınn :KK73::KK73: Bugünki karbonhidratlı menüm şu şekilde kızlar ;

Sabah Sirke+bal+ılık su

Kahvaltı:

portakal+yoğurt+2 ç.k. yulaf +yeşil çay

Öğle:
ızgara tavuk+buharda pişmiş sebzeler+1 adet (küçük yuvarlak)esmer ekmek+yeşil çay

Akşam:
tavuklu salata+yeşil çay

Not: Gün içinde 3 lt su+ şekersiz çay kahve+ 1 saat zumba

Selam kızlar :KK73::KK73::KK73:

2. 17 nin ilk haftasında -400 gr la 63,3 le yoluma devam ediyorumm :KK37::KK37::KK37: Bu hafta randıman alamamamın sebebini 2 defa spor yapabilmem olarak görüyorum.. Bu hafta zumbaya biraz daha ağırlık vericem ( bir de parantez açayım ne kadar etkiler bilmiyorum ama reglmin 4. günü tartılmış oldum şişlik devam ediyomudur bilemiyorum)

malesef dayanamadım ve bıraktım. yeniden denicem ama nedense hiç halim yok bu ara regl olucam bide ondan aşırı tatlı istiyo canım. bitsinde yeniden başlıycam bakalım :/
Ben de reglim canım haklısın zor oluyo tatlı olayı ama ben sanırım bu sefer tatlısız atlatmayı başardım :KK36: Sen de regl den sonra bi daha dene bakalım :KK36:

Kızlar reglm bitmesiyle bu sabah tekrar tartıldım 62,8 :KK73::KK73::KK73::KK73: yani 2. 17 güne 63,7 yle giriştim 9 günde -900 gr vermiş bulunuyorum :KK73::KK73: diyete başladığımdan bu yana 26 gün oldu toplam kilo kaybım 3,9 kg :KK73:

Tekrar hatırlatayım insülin direncim var ve ideal kiloma çok yakınım o yüzden yavaş veriyorum :KK43: birlikte diyet yaptığım iş arkadaşım 26 günde toplam 6,5 kg verdi

Selam kızlar 2inci 17 günümğn sonunda 61,6 kg oldum :KK73::KK73: Yani bu bölümde 2,1 kg vermiş oldum.. :sampiyon::sampiyon: Toplamda 34 günde verdiğim kilo 5,1 kg :cool::cool:

Evett bu günden itibaren 3. evreye geçmiş bulunuyorum.. Bu bölümde hedefimiz 1,5-2 kg zayıflamak ve aynı zamanda vücudun yüksek kalorili beslenmeye adaptasyonunu sağlamak.. Menüme her gün sabah ve öğlen öğünlerinde karbonhidrat dahil olucak.. Bugünki ve bundan sonraki günlerdeki örnek menümü paylaşıyorum ;

Sabah Sirke+bal+ılık su

Kahvaltı:

kepek ekmeğe Beyaz peynirli tost +yeşil çay

Öğle:
ızgara tavuk+buharda pişmiş sebzeler+1 adet (küçük yuvarlak)esmer ekmek+yeşil çay

Akşam:
tavuklu salata+yeşil çay

Not: Gün içinde 3 lt su+ şekersiz çay kahve+ 1 saat zumba

3.evrede yani 3.17 günde; yine sabah ve öğlenleri (bu defa hergün) 1er porsiyon nişastalı gıda ekleyeceğiz,nişastalı gıda seçeneklerimiz artıyor. haftanın çoğu günü 60 dk egzersiz yapmamız gerekiyor artık.yine limonlu su-yeşil çay-günlük 8 bardak su içiyoruz.

Eklenen nişastalı gıdalar(1 servis): 1 dilim çavdar-yulaf-glutensiz-tam tahıllı ekmek veya pide,45 gr şekersiz müsli,55 gr tam buğday-sebzeli veya glutensiz makarna-erişte.yine bu aşamada günlük 100 kalorilik atıştırmalık hakkımız var isteğe bağlı:dil peyniri,donmuş meyve çubuğu,30 gr yağsız patlamış mısır,light dondurma,şekersiz puding(1 kase).yine isteğe bağlı alkol: 1 kadeh kırmızı şarap,350 cc bira veya 45 cc (1 duble) cin-rakı-vodka vb.

Günaydınnn :KK73:Karbonhidrat günlerine devam bugünki listem ;

Sabah Sirke+bal+ılık su

Kahvaltı:

Öğle:
80 gr et döner+bulgur pilavı+yeşil çay

Akşam:
ızgara balık+salata+yeşil çay

Ara:1 adet yeşil portakal

Not: Gün içinde 3 lt su+ şekersiz çay kahve+ yarım saat plates

Günaydınnn :KK73:Karbonhidrat günlerine devam bugünki listem ;

Sabah Sirke+bal+ılık su

Kahvaltı:

Öğle:
80 gr et döner+bulgur pilavı+yeşil çay

Akşam:
ızgara balık+salata+yeşil çay

Ara:1 adet yeşil portakal

Not: Gün içinde 3 lt su+ şekersiz çay kahve+ yarım saat plates
yeşil portakal da nedir . ne özelliği var bunun diğerinden farklı olarak.

merhaba arkadaşlar bu diyeti uygulamaya devam eden var mı acaba ? merak ediyorum sonuçları. Başlamayı düşünen var ise bende yarın başlamak istiyorum. Birde yoğun iş temposuna uygun bir diet mi? çok halsiz bırakırmı?

Canımlaaar bende yarın başlıyorum haber vereyim dedim hergün yediğimi içtiğimi yaptığım sporumu yazacağıım yarın görüşmek üzere kolay gelsin hepimize Kızlar

X