- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.234
-
- Konu Sahibi gibigibiyim
tebrik ederimmEvvvett 17 günün sonunda 63,7 kg yum yani toplam 3 kg kaybettim
Başlangıç : 66,7
İlk 17 gün sonunda : 63,7
Sağol canımtebrik ederimmdevamındada aynı sabır ve azimle başarılar şimdidenn
malesef dayanamadım ve bıraktım. yeniden denicem ama nedense hiç halim yok bu ara regl olucam bide ondan aşırı tatlı istiyo canım. bitsinde yeniden başlıycam bakalım :/Sağol canımSenin nasıl gidiyo kaçıncı gündesin kilo ölçümü yaptın mı?
Ben de reglim canım haklısın zor oluyo tatlı olayı ama ben sanırım bu sefer tatlısız atlatmayı başardımmalesef dayanamadım ve bıraktım. yeniden denicem ama nedense hiç halim yok bu ara regl olucam bide ondan aşırı tatlı istiyo canım. bitsinde yeniden başlıycam bakalım :/
gördüm canım .@demirleke ilk sayfada kendi hazırladığım listeler var canım bakabilirsin :)
yeşil portakal da nedir . ne özelliği var bunun diğerinden farklı olarak.GünaydınnnKarbonhidrat günlerine devam bugünki listem ;
Sabah Sirke+bal+ılık su
Kahvaltı:
kepek ekmeğe Beyaz peynirli tost +yeşil çay
Öğle:
80 gr et döner+bulgur pilavı+yeşil çay
Akşam:
ızgara balık+salata+yeşil çay
Ara:1 adet yeşil portakal
Not: Gün içinde 3 lt su+ şekersiz çay kahve+ yarım saat plates
ayy canım pardon önceki listeyi kopyalıyorumya üstünde değiştiriyorum yeşil elma vardı dün o şeyolmuşyeşil portakal da nedir . ne özelliği var bunun diğerinden farklı olarak.
ayy canım pardon önceki listeyi kopyalıyorumya üstünde değiştiriyorum yeşil elma vardı dün o şeyolmuşyeşil portakal değil yani normal portakal