Hadi "17 Gün Diyeti" yapalım :)

Boy:160
Kilo:69.3
Hedef: 53/55 :KK17:
Aşılacak çok yolum var yanii :110: Hadi bakalım bugün ilk günüm sirkeli suyu içtim kahvaltıdada suda yumurta yaptım. ya ama su tadı geliyo öyle diyenler için http://www.nefisyemektarifleri.com/yumurta-pisirme-tekniklerinden-strec-filmde-yumurta/ ben bu şekilde yapıyorum çokda güzel oluyo. Yeşil çay yerinede gene bu forumda gördüğüm yağ yakıcı bir bitki çayını içiyorum 2 gündür. Hadi inşallahh olucak olucak olucak :halay:

Ps: Aynı zamanda leslie 2 mile yapıorum 3 gündür devam edicem.

günlerden bi haberim resmen bu 5 günlük şok diyetin bugün son günüymüş :halay: yarın direk başlıyorum bakalım inş bu diyet sonunda bende ideal kiloma ulaşıcam :dua: boy ve kiloyu yarın yazıcam bizden sonrakilere örnek olsun diye. birde aklımda hep sorucam unutuyorum. bu diyette turşu varmı? biber ve lahana turşularını çok severim ben ama ne yerine yada nasıl yenir biliyormusun??
Günaydın canım ceza almıştım yeni girebildim siteye.. Başladın mı naptın? Bu arada turşu yok canım turşu aşırı tuz içerdiği için hiçbi diyette olmaz :KK66:

Boy:160
Kilo:69.3
Hedef: 53/55 :KK17:
Aşılacak çok yolum var yanii :110: Hadi bakalım bugün ilk günüm sirkeli suyu içtim kahvaltıdada suda yumurta yaptım. ya ama su tadı geliyo öyle diyenler için http://www.nefisyemektarifleri.com/yumurta-pisirme-tekniklerinden-strec-filmde-yumurta/ ben bu şekilde yapıyorum çokda güzel oluyo. Yeşil çay yerinede gene bu forumda gördüğüm yağ yakıcı bir bitki çayını içiyorum 2 gündür. Hadi inşallahh olucak olucak olucak :halay:

Ps: Aynı zamanda leslie 2 mile yapıorum 3 gündür devam edicem.
Ay görmedim başlamışsın canım hadi bakalım hayırlısı :KK9::KK9::KK9: Spor çok önemli ben 2 hafta 2 mile yapıp sonra 3 mile geçmiştim.. Şimdi zumbaya başladım 3 gündür de 3 mile hafif geliyodu artık senin de öyle olucak ilerleyen zamanlarda :KK75::KK75:

Menülerim şu an birbiririn hemen hemen aynısı olduğu için çok menü paylaşmıyorum ama bugünki menümü yazayım;

Sabah Sirke+bal+ılık su

Kahvaltı:

portakal+yoğurt+yeşil çay

Öğle:
Tavuk ızgara+salata+yeşil çay

Akşam:
2 yumurtalı salata+yeşil çay

Ara:1 adet yeşil elma

Not: Gün içinde 3 lt su+ şekersiz çay kahve

Son 3 gündür 60 dk da 600 kalori yaktıran bi zumba yapıyorum ( henüz tam yapamamakla beraber yapmaya çalışıyorum) Leslie den sonra yeniden vücudumda biyerlerin ağrıdığını kaslarımın yoğun çalıştığını hissediyorum c.tesi günü 17 günüm bitmiş olucak pazar sabah son kez tartılıcam yalnız reglme 5 gün kaldı biraz karnımda şişlik hissediyorum kilo kaybetmemiş olmaktan çekiniyorum biraz ama sorun değil çünkü yağlarımın gerçekten eridiğini hissediyorum.. en son p.tesi günü tartıda eksi 2,2 kg eminim ki yağ olarak gitti vücudumdan, kıyafetlerim bollaştı yarım bedenden fazla inceldim :KK73::stop::stop:

Tebrik ediyorum bu azimle devam edip başarıcaz inanıyorum ben. Normalde hiç bu kadar kilo almamıştım bende normalde 60 olan insan son 3.5 ayda birazda moral bozukluğundan tatlıları yiyip bu kiloya geldim (şok diyet öncesi 72 kiloydum:KK42:) Ama aldığımız gibi vericezde bakalım bugün ikinci günüm. Çok ham olduğum için ben leslie 2 mile ı bile zorlanarak yapıyorum ama 1 ay sonunda sanırım bende ek spora başlarım. çünkü diz çekmelerde falan hep yamuk yumuk oluyo malum vücüt baya hantallaşmış bu kadar kiloyuda alınca :KK43: VErmekte almak kadar kolay olsa keşke :KK45:

Tebrik ediyorum bu azimle devam edip başarıcaz inanıyorum ben. Normalde hiç bu kadar kilo almamıştım bende normalde 60 olan insan son 3.5 ayda birazda moral bozukluğundan tatlıları yiyip bu kiloya geldim (şok diyet öncesi 72 kiloydum:KK42:) Ama aldığımız gibi vericezde bakalım bugün ikinci günüm. Çok ham olduğum için ben leslie 2 mile ı bile zorlanarak yapıyorum ama 1 ay sonunda sanırım bende ek spora başlarım. çünkü diz çekmelerde falan hep yamuk yumuk oluyo malum vücüt baya hantallaşmış bu kadar kiloyuda alınca :KK43: VErmekte almak kadar kolay olsa keşke :KK45:
Ahh keşke kolay olsa ama var öyle insanlar ben tanıyorum 1 ayda 12 kilo veren arkadaşım var ben yıllardır 5-6 kiloyu veremedim :skandal: Ama işte herkesin metabolizması bünyesi çok farklı.. Sen kısa sürede aldığın için bence çok daha kolay vericeksin bak gör buraya yazıyorum :KK66: Ama ben de anladım ki benim de bi kırılma noktam varmış.. Gidiyo yağlarr yavaşş yavaşşş :KK73::KK73::KK73: Eşim aldığım 5-6 kiloyu bile farketmemiş bi insan olarak dün bana "sen farketmiyosun ama çok inceldin belin falan inceldi" dedi ben şokkkk :KK57::KK57: gerçekten de bel yanlarındaki yağlar gitti benden ilk.. onun sirkeli suyla da alakalı olduğunu düşünüyorum, daha yeni aldığım skiny pantolonlarım bile aşağı doğru kaymaya başladı üstümden çekiştirip duruyorum tüm gün.. Bu kadar etkisi olucağını düşünsem şu spor işini daha önce yapardım.. Bu arada leslie de ilk başladığımda kalp hızımdan midem bulanıp öğürmüştüm kalbim burnumdan çıkıcak gibi atmıştı ama sonra o sana çok hafif gelmeye başlıyo ilginç bi şekilde terlememeye bile başlıyosun.. O yüzden kademe kademe yükselmek mantıklı.. Şimdi yaptığım zumba inanılmaz eğlenceli hem dans da öğreniyorum :KK37::KK37: Ve 60 dakika nası geçiyo gerçekten anlamıyorum.. Bundan sonra da kolbastı yapcam dedim dün eşime hahahahah daha hızlısı yok heralde dedim bayaa güldük kaynattık tabiki şaka :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ahh keşke kolay olsa ama var öyle insanlar ben tanıyorum 1 ayda 12 kilo veren arkadaşım var ben yıllardır 5-6 kiloyu veremedim :skandal: Ama işte herkesin metabolizması bünyesi çok farklı.. Sen kısa sürede aldığın için bence çok daha kolay vericeksin bak gör buraya yazıyorum :KK66: Ama ben de anladım ki benim de bi kırılma noktam varmış.. Gidiyo yağlarr yavaşş yavaşşş :KK73::KK73::KK73: Eşim aldığım 5-6 kiloyu bile farketmemiş bi insan olarak dün bana "sen farketmiyosun ama çok inceldin belin falan inceldi" dedi ben şokkkk :KK57::KK57: gerçekten de bel yanlarındaki yağlar gitti benden ilk.. onun sirkeli suyla da alakalı olduğunu düşünüyorum, daha yeni aldığım skiny pantolonlarım bile aşağı doğru kaymaya başladı üstümden çekiştirip duruyorum tüm gün.. Bu kadar etkisi olucağını düşünsem şu spor işini daha önce yapardım.. Bu arada leslie de ilk başladığımda kalp hızımdan midem bulanıp öğürmüştüm kalbim burnumdan çıkıcak gibi atmıştı ama sonra o sana çok hafif gelmeye başlıyo ilginç bi şekilde terlememeye bile başlıyosun.. O yüzden kademe kademe yükselmek mantıklı.. Şimdi yaptığım zumba inanılmaz eğlenceli hem dans da öğreniyorum :KK37::KK37: Ve 60 dakika nası geçiyo gerçekten anlamıyorum.. Bundan sonra da kolbastı yapcam dedim dün eşime hahahahah daha hızlısı yok heralde dedim bayaa güldük kaynattık tabiki şaka :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ayy çok tebriklerr:KK9::KK9: böyle biri daha diyet yapınca insan motive oluyo. Şuan ailem gözümün önünde tatlılar yemekler yedikçe kendime dur demek zor oluyo tabi :KK70: (ya bu sitede acayip bir smiley eksikliği var :S)

eskiden bende öyleydim yaa yaş geçtikçe yavaşlıyo kilo verme hızı. zumbayı bende istiyorum aslında bir çok arkadaşımdandanda duydum hem eğlenip hemde hızlıyağ yakıyor diye izmire dönünce kesin zumbaya yazılıcam bende :KK54:
Kolbastı :KK70: Şaka maka ne kilo verdiriyodur o :KK70:

polemiğe girmişim gereksizin biriyle :KK57::KK57: Valla hiç de polemiğe girmedim ama öyle uygun görmüşler demekki ne biliyim :KK75::KK75:

Aman boşver sağlık olsun. Dediğim gibi pek takılmıyorum normalde diyetten diyete burdayım demin bi trend konulara bakayım dedim. Aman Allah biri bi konu açmış altına hatunlar saydırmışta saydırmış. :S Cidden kadının tek düşmanı kadın. Benim nişanlımda 10 kilo aldıımda (aslında beraber aldık :KK70: oda 10 kilo aldı benle) belli bile olmuyo hayat takma diyordu ama arkadaşlar merve biraz daha az ye bence merve artık diyet zamanı değilmi demeye başlamışlardı. :/ Biz hatunlar cidden değişiğiz ya :halay:

Ayy çok tebriklerr:KK9::KK9: böyle biri daha diyet yapınca insan motive oluyo. Şuan ailem gözümün önünde tatlılar yemekler yedikçe kendime dur demek zor oluyo tabi :KK70: (ya bu sitede acayip bir smiley eksikliği var :S)

eskiden bende öyleydim yaa yaş geçtikçe yavaşlıyo kilo verme hızı. zumbayı bende istiyorum aslında bir çok arkadaşımdandanda duydum hem eğlenip hemde hızlıyağ yakıyor diye izmire dönünce kesin zumbaya yazılıcam bende :KK54:
Kolbastı :KK70: Şaka maka ne kilo verdiriyodur o :KK70:

Ayy dimi zaten yapan apaçileri bi düşün hepsi çiroz :p O kadar harekete yağ mı tutar insan :rolleyes: yapı itibariyle izlemekten bile gıcık kapıyorum çok çirkin bi dans ama benim sağım solum belli olmaz bi bakarsın profosyonel kolbastı-cı olmuşum :p hahahahah :KK70:
Canım tatlı konusunu yakında aşarsın ben hipoglisemik olduğum halde tatlıya dayanıyorum eşime de yapıyorum her akşam çayla kek pasta ne varsa çıkarıyorum önümüze canım bile çekmiyo artık çok alıştım :confused::confused::confused:

Aman boşver sağlık olsun. Dediğim gibi pek takılmıyorum normalde diyetten diyete burdayım demin bi trend konulara bakayım dedim. Aman Allah biri bi konu açmış altına hatunlar saydırmışta saydırmış. :S Cidden kadının tek düşmanı kadın. Benim nişanlımda 10 kilo aldıımda (aslında beraber aldık :KK70: oda 10 kilo aldı benle) belli bile olmuyo hayat takma diyordu ama arkadaşlar merve biraz daha az ye bence merve artık diyet zamanı değilmi demeye başlamışlardı. :/ Biz hatunlar cidden değişiğiz ya :halay:
ya zaten insanın yanında sürekli duran inanlar bence farketmiyolar kilo alımını enteresan bi şekilde.. Bende az biraz boy da var ordan da yırtıyorum heralde ama boy var diye de salmayım artık buna bi dur demeliyim dedim.. Aslında ben çok daha önce başlardım bu işlere ama 2,5 yılımın yarısı hamileliklerle, geçti diğer yarısı da "aman ya hamileysem"lerle diğer yarısı da kürtaj falan ağrı sızı psikolojik etkilenmeler üzüntüler falan insan kendini toparlayamıyo.. Ama artık şu kilolar gidene kadar hamilelik istemiyorum bikaç ay sabretcem sonrasına bakarım :KK60:

ya zaten insanın yanında sürekli duran inanlar bence farketmiyolar kilo alımını enteresan bi şekilde.. Bende az biraz boy da var ordan da yırtıyorum heralde ama boy var diye de salmayım artık buna bi dur demeliyim dedim.. Aslında ben çok daha önce başlardım bu işlere ama 2,5 yılımın yarısı hamileliklerle, geçti diğer yarısı da "aman ya hamileysem"lerle diğer yarısı da kürtaj falan ağrı sızı psikolojik etkilenmeler üzüntüler falan insan kendini toparlayamıyo.. Ama artık şu kilolar gidene kadar hamilelik istemiyorum bikaç ay sabretcem sonrasına bakarım :KK60:

Boy cidden önemli walla. Hobit bi insan olarak 2 3 kilo bile alsam hemen belli oluyo bende.
Ne zaman istiyosan o zaman olur inşallah çocuğun :dua: Allah isteyen herkeze istediğini versin. :dua:

2. 17 nin ilk günü tıpkı ilk 17 gün gibi besleniyoruz.. Daha sonra gün aşırı sabah ve öğle öğünlerine belli miktarda karbonhidrat dahil edilicek.. Ve Menülerimize artık Yağsız kırmızı et de giriyo..

Bugün benim 2. 17 günümün 2. günü.. Dün Önceki günlerle aynı menüyü yedim bugünki menüm şöyle oldu;

Sabah Sirke+bal+ılık su

Kahvaltı:

portakal+yoğurt+40 gr yulaf +yeşil çay

Öğle:
80 gr yağsız döner+4-5 kaşık pirinç pilavı+salata+yeşil çay

Akşam:
balık+ salata+yeşil çay

Ara:1 adet yeşil elma

Not: Gün içinde 3 lt su+ şekersiz çay kahve

İkinci 17 günlük evre HAREKETE GEÇİRME;

Kalori tüketimini artırarak ve azaltarak kurulan zikzaklı dengeyle yağ yakımının sürekli hale getirildiği ikinci evre. Günlük alınan kalori 1500'e çıkıyor fakat amaç en fazla 2-3 kilo verdirmek. Yağlı ürünlerden bir porsiyon kesilerek, karbonhidrat 2 porsiyona çıkarılıyor.(Baklagil, esmer pirinç, bulgur, kuskus, mısır, kabak, tatlı patates)

2.evrede yani 2. 17 günde; 1 gün ilk aşama gibi beslenip, diğer gün sabah ve öğlen 1er porsiyon doğal nişasta ekliyoruz, böylece birgün daha düşük-diğer gün daha yüksek kalorili beslenmiş olup bünyeyi şaşırtıyoruz.Uyanınca limonlu su-öğünlerde yeşil çay-günlük 8 bardak su ve 17 dk egzersiz aynı.ilk 2 aşamada alkol almıyoruz.

2.aşamada sabah ve öğlen olmak üzere yiyebileceğiniz doğal nişastalar (1 servis)
45 gr yulaf lapası,70 gr bulgur,100 gr kuskus,45 gr yulaf kepeği,100 gr basmati pirinci,100 gr esmer pirinç,70 gr iri taneli mısır unu,100 gr dilediğiniz baklagil,1 orta boy patates,70 gr tatlı mısır.protein olarak balık-kümes hayvanı dışında dana ve kuzunun az yağlı etlerini de yiyebiliyoruz artık.

Merhabalar. Bu diyet benim de kafama yattı. Yarın da ben başlayacağım. Bir haftadır yarım saat abs workout ve yarım saat koşu+40 dakika yürüyüş çalışıyorum. Gözle görülür derecede inceldim. Ama tartıda kilo vermemiş görünüyorum. Şimdi de bu diyetle desteklemeyi düşünüyorum. Kolay gelsin hanımlar

Başlangıç 80 kg
Hedef 60 kg
Boy 1.70

Merhabalar. Bu diyet benim de kafama yattı. Yarın da ben başlayacağım. Bir haftadır yarım saat abs workout ve yarım saat koşu+40 dakika yürüyüş çalışıyorum. Gözle görülür derecede inceldim. Ama tartıda kilo vermemiş görünüyorum. Şimdi de bu diyetle desteklemeyi düşünüyorum. Kolay gelsin hanımlar

Başlangıç 80 kg
Hedef 60 kg
Boy 1.70
Selam canım spor gerçekten çok faydalı oluyo inceme konusunda.. Ama kilo kaybı ben de yaşamamıştım ilk 20 gün çünkü hiç diyet yapmamıştım.. Bu diyetle 17 günde 3 kg verdim.. şimdi 2. evredeyim.. Lütfen biko bildirimlerini bizimle paylaş ilerleyen zamanlarda.. Sana da kolay gelsin :KK68::KK68:

Selam canım spor gerçekten çok faydalı oluyo inceme konusunda.. Ama kilo kaybı ben de yaşamamıştım ilk 20 gün çünkü hiç diyet yapmamıştım.. Bu diyetle 17 günde 3 kg verdim.. şimdi 2. evredeyim.. Lütfen biko bildirimlerini bizimle paylaş ilerleyen zamanlarda.. Sana da kolay gelsin :KK68::KK68:
Evet buraya güncel olarak yazacağım motive olurum

X