- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.234
-
- Konu Sahibi gibigibiyim
Bakalım canım ben bu listeyi bi deniycem hiç böyle tam bi listeyle diyet yapmamıştım (yıllar önceki isveç diyetini saymazsak).. İlk defa böyle net bi listeyle deniycem bu da işe yaramazsa artık bilmiyorum naparımBende iciyorum ama şuan laha kurü yapiyorum o yzuden fazla yormak istemiyorum midemi. Sekerim dusuyor derken daha cok acikiyorum:) bide surekli icmek fayda saglamiyor mesela 10 gün ictin biraz birakip ole devam ediceksin herseyde bole bi sure sora vucut alisiyor tepkime verniyor sonra
Aman canım ne poğaçasıBenim öyle bi pogaca yapasim geldiki bugun ama kendimle savasiyorum
Kendi pogacami ozledim resmen.
Yok yok dimi yokkkkkkAman canım ne poğaçasıDeme öyle şeyler yok poğaça diye bişey yok öyle bi yemek hiç olmadı
Günaydın canım sevindim bana katılmana inşallah çok güzel kilolar vericeksin.. Yazma konusunda gelince zaten menülerim hemen hemen aynı bu günlerde o yüzden çok yazmadım ama bundan sonra senin için yazarım :)Kolay gelsin bugün bende bi diyete başladım haftalık bir diyet sırf diyet zorluğuna alışmadan önce metabolizmam bi değişsin istedim. Sonrasında bunu denemeyi düşünüyorum. yazmaya devam etmeni ve durmamanı rica ederim böylelikle 1. elden daha iyi görüp öğreniriz.
Ps: Bu diyeti seçtim çünkü tam doğum tarihimde yayınlamaya başlamışsın :)) geçen sene kedi ararkende aynını yapmıştım doğum günümde açılan bi ilanı sahiplendim hiçde pişman olmadım :))) bundada olmam inş çünkü benim hedefim yaklaşık 17 - 20 kilo kadar :/
Pss: Okudukça aslında dukanın farklı bir çeşidine benzetiyorum aşamalar ve kısıtlamalar çok benzer geldi ilk etapta.
Sağol canım valla iyi gidiyo bu kadarını ben de beklememiştim.. Benim de c.tesi tam 17. günüm ilk 17 bitmiş oluyo..p.tesi kilo bildirimi ve yeni listemle karşınızdayımmTebrik ederimmHadi bakalım cumartesi günü bende bu diyete başlamış olucamm