Canım şmdi görebildm fotoları, tesekkur ederm. Gule gule kullanarkadaşlarrrrrr eski albümüm kaybolmuş(( bulamadım... yerini bilen var mı? neyse.. ben tekrar yükledim.. beni izlemeye alanlar görebilir... @sexylady
Canım şmdi görebildm fotoları, tesekkur ederm. Gule gule kullan
Acaba hastanelerde insan mi seciyorlar ne anlamadim..bakin ben almanyadan gittim türkiyeye, tabii burada hastane sartlari farkli..ben haldun beye veyabsizin oldugunuz haccettepede olmadim..baska yerde..sunu söyleyeyim, bana burada yattigim hastane icin cok güzel ve ilgili oldugunu, hatta hemserilerin cok güzel baktigini yazdilar..neerdeee, valka ac yattim ac ciktim hastaneden..öyle saat badi bakan bime olnadi odama ölüp kaldimi diye..birde yalnizdim kimsem yoktu..yemek dagitan bir amca halime acidida bir yudum su getirdi..ben buraya sadece benim baska biryerde yasadiklarimi yazdim..demekki o an hangi hastane personeline denk geldigin mi önemli acaba? Ben bunlari arzik takmiyorum bile..zaten bur gün kaldim ciktim..önemliolan memislerin güzel olmasi ve doktorun cerrahligiBende aynı hastanede aynı hocaya Haldun Beye ameliyat oldum.Banada yuvarlak taktı damla yapalim dedi ama ben istemedim eğer o israr etseydi kabul de ederdim çünkü bu işte profesyonel olan o inanin ben herseyi kendisine biraktim hic karismadim sonuc harika.Ben ameliyat sonrasi hastane icin ozelden farksiz hoca icinse mukemmel otesi hem isinde hem kisilik olarak demistim hala soylediklerimin arkasindayim
Ben insan sectiklerini düşünmùyorum.O sizin şanssizliğiniz bazen istediğimiz gibi olmuyo herşey sonuç olarak yapilan işin güzel olmasi iş iyi olupta amaçsız karalamalar hoş olmuyo bu konuda sizi tebrik ediyorum.Hastane kosullarinin onemini bile unutmuşsunuz memnuniyetinizden:))Acaba hastanelerde insan mi seciyorlar ne anlamadim..bakin ben almanyadan gittim türkiyeye, tabii burada hastane sartlari farkli..ben haldun beye veyabsizin oldugunuz haccettepede olmadim..baska yerde..sunu söyleyeyim, bana burada yattigim hastane icin cok güzel ve ilgili oldugunu, hatta hemserilerin cok güzel baktigini yazdilar..neerdeee, valka ac yattim ac ciktim hastaneden..öyle saat badi bakan bime olnadi odama ölüp kaldimi diye..birde yalnizdim kimsem yoktu..yemek dagitan bir amca halime acidida bir yudum su getirdi..ben buraya sadece benim baska biryerde yasadiklarimi yazdim..demekki o an hangi hastane personeline denk geldigin mi önemli acaba? Ben bunlari arzik takmiyorum bile..zaten bur gün kaldim ciktim..önemliolan memislerin güzel olmasi ve doktorun cerrahligi
Rassig üzüldüm tühAcaba hastanelerde insan mi seciyorlar ne anlamadim..bakin ben almanyadan gittim türkiyeye, tabii burada hastane sartlari farkli..ben haldun beye veyabsizin oldugunuz haccettepede olmadim..baska yerde..sunu söyleyeyim, bana burada yattigim hastane icin cok güzel ve ilgili oldugunu, hatta hemserilerin cok güzel baktigini yazdilar..neerdeee, valka ac yattim ac ciktim hastaneden..öyle saat badi bakan bime olnadi odama ölüp kaldimi diye..birde yalnizdim kimsem yoktu..yemek dagitan bir amca halime acidida bir yudum su getirdi..ben buraya sadece benim baska biryerde yasadiklarimi yazdim..demekki o an hangi hastane personeline denk geldigin mi önemli acaba? Ben bunlari arzik takmiyorum bile..zaten bur gün kaldim ciktim..önemliolan memislerin güzel olmasi ve doktorun cerrahligi
Evet cok iyi hatirladin bak.demekki senin iyi kafani sisirmisim buradaRassig üzüldüm tühbiz senle çok yazışmıştık değil miz? Haldun beye ameliyat olmayı çok istemiştin ama çok dolu olduğu için ancak birkaç ay sonrasına randevu verebiliyordu ve senin zamanın ve programın uymuyordu? Yanlış hatırlamıyorsam üzüldüm hastane açısından yaşadıklarına..ama önemli olan Z zlmkyn nin de dediği gibi sonuç )) hayırlı olsun yeni memişleR:)) umarim hicbir sorun cikmamistir
Merhaba gecmis olsun. Simdi nasilsiniz acana bende ocak ayinda olacagim ama 9 10 gunde iyilesip ise doner biliyim acaba? Ne dersinizMerhabalar benimde 6.gunum bugun karnimda sag tarafta sislik var kalkarken yatarken cok agriyor bir de sirt agrisi sabit yatmaktan bu sikintilarinizdan nsl kurtuldunuz yazabilir misiniz
Ben insan sectiklerini düşünmùyorum.O sizin şanssizliğiniz bazen istediğimiz gibi olmuyo herşey sonuç olarak yapilan işin güzel olmasi iş iyi olupta amaçsız karalamalar hoş olmuyo bu konuda sizi tebrik ediyorum.Hastane kosullarinin onemini bile unutmuşsunuz memnuniyetinizden:))
Evet cok iyi hatirladin bak.demekki senin iyi kafani sisirmisim burada..ama ameliyatim cok basarili gecti ve doktorumdan cok memnunum..sizler hepiniz cok sagolun beni burada cok bilgilendirdiniz ve yardimci oldunuz
Canim ozellikle ilk bir hafta ii bakarsan kendine 10 gun icinde ise rahatlikla baslarsin..zaten agrilarin gecmis oluyor..tek sikinti gece sirt ustu yatmaktan kaynaklanan sirt agrilariMerhaba gecmis olsun. Simdi nasilsiniz acana bende ocak ayinda olacagim ama 9 10 gunde iyilesip ise doner biliyim acaba? Ne dersiniz
uzun zamandır forumu takip ediyorum.sonunda cesaretimi topladım ameliyat olmaya karar verdim. haldun beye ameliyat olmayı dusunuyorum yalnız daha hic albüm bakmadım.fikir olusması acısındanCanim ozellikle ilk bir hafta ii bakarsan kendine 10 gun icinde ise rahatlikla baslarsin..zaten agrilarin gecmis oluyor..tek sikinti gece sirt ustu yatmaktan kaynaklanan sirt agrilarionun icin de ben sirtima masaj yaptiriyordum anneme..su kucuk, pratik, ucu titresimli masaj aletleri var ya, onunla 10 dk falan masaj yapilinca, tutulmus olan yerlerim inanilmaz rahatliyordu.. Kesinlikle deneyin..inanilmaz faydasini goreceksiniz:) bana dua edersiniz
canım beni izlemeye alırsan bende seni alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?