canım profiline girdiğimde " ladybirds henüz fotoğraf yüklemedi" yazıyor acaba ayarlarından mı görünmüyorCnm slmizlemeye alınca bildiğim kadarıyla görebiliosun albümümü..ben çok memnunum..sağolsun haldun bey çok başarılı bi ameliyat yaptı..git bi görüş bence, sonrasında karar vermek daha kolay oluyor..
Ben onu kaldırmaya cesaret edebilirmiyim bilmiyorumBana haldun bey banyo yapacağında ıslanınca kalkar onlar kenarından hafifçe çekince demişti, gerçekten de banyoda ıslanınca yavaşça kenarından kaldırmıştım..kendiliğinden düşmüolar:)
Ben gittim ve de basardim.baska carem yoktu.ama olmaz diyenlerde var tabii.insan isteyince herseyin üstesinyen geliyor.10 otelde kaldim ben aneliyattan sonra yalnizkızlar sizce refakatçi olmadan gitsem olur mu? ne dersiniz?
10 gün demek istedimBen gittim ve de basardim.baska carem yoktu.ama olmaz diyenlerde var tabii.insan isteyince herseyin üstesinyen geliyor.10 otelde kaldim ben aneliyattan sonra yalniz
anladım canım, çok teşekkürlerr :) bızımde evdekıler gelmek ıstemıyor ,şimdi zorla goturup orda arfa tafralarını cekemıycem, yalnız kalırım kafam rahat olur en azından dıye dusunuyorum cok gereklı degılse10 gün demek istedim
Cnm bende haldun hocayı dusunuyordum ama bugunlerde birz tereddutlerm oldu smdilik tam arastrma icerisine grdm, sen gorustn mu haldun hocyla.. bu arada ameliyat olan arkadaslar bir hafta icernde ise bşlarsnz diolar ama tabi yinede sen onlardan garanti bilgi alBende ocak ayina ameliyat icin randevu aldim. Kas alti olcak ameloyatim. 10gun iznim var isyerinde 10gunden sonra ise donebilir miyim acaba agir bi iste calismiyorum ama 45 dk yol gidiyorum servisle sorun olur acaba. Doktorla konustum ama cok tedirginim sizin deneyimlerinize de cok guveniyorum.
Bir de doktoru istedigim zaman arayabilir miyim whatsaptan iletisime gecen var mi haldun hocaya
Canım haldun hocaya istediğin zaman ulaşabilirsin...hiç üşenmeden gerçekten önemli önemsiz demeden her türlü soruya cevap verir:)))Bende ocak ayina ameliyat icin randevu aldim. Kas alti olcak ameloyatim. 10gun iznim var isyerinde 10gunden sonra ise donebilir miyim acaba agir bi iste calismiyorum ama 45 dk yol gidiyorum servisle sorun olur acaba. Doktorla konustum ama cok tedirginim sizin deneyimlerinize de cok guveniyorum.
Bir de doktoru istedigim zaman arayabilir miyim whatsaptan iletisime gecen var mi haldun hocaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?