Bende Haldun Onuralp Kamburoğlu'nun hastasıyım mart ayında göğüs büyütme ameliyatı oldum,bir gece hastanede yattım taburcu olduktan 2 gun sonra sehır dısına cıkabılıcek kadar ağrısız ve acısız bır süreç geçirdim.Büyüklüğüne kendisi karar verdi ve iyi ki de öyle oldu vücut yapıma çok uygun ve inanılmaz doğallar.Kesinlikle tavsiye ediyorum hem bu kadar güzel bir sonuç çıkardığı hem ameliyat sürecinin diş çektirmekten de kolay ağrısız ve acısız bir şekilde geçmesini sağladığı hemde ameliyat oncesı ve sonrası her turlu sorumda bıkmadan ılgılendığı için.
merhaba Laydbirds :)
benimde doktorum Haldun beydi 18 martda ameliyat oldum senin gibi bende doktorumdan cokkk memnunum
artık tamamen iyileştim Haldun beye teşekkürler
maşallah sana merve ben senin kadar acısız geçti diyemicem. ama yine olsa yine yaparım
ama Haldun bey için aynı şeyleri düşünüyorum
Kizlar hadun bey benim izinli oldugum tarihte yokmus..beni aradi haber verdi.oda izindeymis o tarihte. Ben ne yapcam simdi:)
Bu yil baska iznim yok
O zaman tam seneye 7inci ayda yillik iznimi beklemem lazim..iznini değiştiremezmisin
O zaman tam seneye 7inci ayda yillik iznimi beklemem lazim..
Kızlar Haldun Beyden randevuyu nasıl alıyoruz?
Telefonla mı yoksa hacettepenin sitesinden mi?
www.haldunkamburoglu.com burdan ulaşabilirsin canım
Teşekkürler canım
Selam,
Benim de gogus buyutme ameliyatimi Mayis ayinda Haldun Kamburoglu yapti.
Haldun Beyin bi kac hastasini taniyan arkadasimin israrina dayanamayip "devlet hastanesinde estetik mi yaptirilir " onyargisiyla soylenerek gittigim muayneden ameliyat gunu alip ciktim.
Haldun Bey gorustugum ilk doktor olmasina ragmen baska biriyle gorusmeyi hic dusunmedim zira ilk tanistigimiz andan itibaren kendinden emin tavri ve konuya hakimiyeti beni ikna etmeye yeterli oldu..
Sorunsuz gecen bi ameliyattan ve hizli bi iyilesme surecinden sonra ortaya cikan sonuc tek kelimeyle mukemmel..
Ben sadece bi kere nasil bisey istedigimi anlattiktan sonra gerisini tamamen kendisine biraktim ve hem sekil hem boyut olarak bekledigimden cok daha guzel bi sonuca ulastim..
Yara izlerim bu kadar kisa surede hic belli olmayacak kadar siliklesti ve goguslerimin gorunumu buyuk olmalarina ragmen estetik oldugu anlasilamayacak kadar dogal..
Yani kisacasi Haldun bey hem cok zevkli hem cok yetenekli,profesyonelligi ve tecrubesi zaten tartisilmaz...
Ayrica cok yogun olmasina ragmen her ihtiyacim oldugunda kendisine ulasabilmem kendimi daha da guvende hissetmemi sagladi..
Ameliyat olmayi dusunen herkese en azindan bi kere gorusmelerini tavsiye ediyorum,sonra kararinizi vereceksiniz zaten :))
Kesinlikle o kadar güzel anlatmışsın ki söylenecek başka söz kalmamış 😊 ben de senin gibi "bi görüşeyim bakalım" diye gitmiştim. 6. Gün kendimi ameliyatta buldum ve iyiki de öyle olmuş, sonuç muhteşem 😊 18 Şubat'ta ameliyat oldum ve şu anda eskiden nasıl olduğumu bile hatırlamıyorum. Sanki hep benimleydiler. Haldun bey kesinlikle doğru insan ve doktor....
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?