• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hacettepe meme büyütme dr.haldun

merhabalar, haftaya cumartesi bende ameliyat oluyorum. Benim merak ettiğim konu ameliyattan kaç gün sonra işe başlayabilirim. Çünkü 3 günlüğüne iş yerinden izin aldım problem yaşar mıyım? Ameliyat olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

arkadaşlar ağustos ayında Dr Haldun beyle ön görüşme yaptım özellikle ağrıdan korktuğumu söyledim Haldun bey kaburgaları uyuşturma tekniği kullandığını ve bu ağrıyı azalttığını anlattı içime sindi ve hemen ameliyat tarihi istedim şanslıymışımki iptal olan bir ameliyatın tarihini bana verdi 12 eylül cuma ve aynı haftanın pazartesi günü tahlil için gelmemi söylediler saat 9,00 da hastanede oldum tahliller başladı (ekg, kan,rontgen,ve anestezi uzmanına sonuçlarla gidip form imzalattım ve Haldun hocanın yanına gittim. sonuçlara baktı ve ölçülerimi aldı göğüs arası üstü göğüs altı tekrar ölçüldü not alındı. ön görüşmede de bana 345 cc olabileceğini söylemişti bu arada ben 1,58 boy 44 kiloyum ve göğüs sıfır bildiğiniz tahta ve elastik bir deriyede maalesef sahip değildim. Öncelikle protezin kaburganızın albildiği ölçüdede olması muhakkak gerekiyor ki doktorum özellikle anlattı ama ben yinede size 345cc özellikle deniyeceğim dedi bende Dr.a kesinlikle size bırakıyorum dedim ve iyikide bırakmışım ve bi baktım cuma günü olmuş bir gün öncesi sizi arayarak hastaneden bilgilendiriliyorsunuz bana sabah 7,30-8,00 gibi günübirlik erişkin ameliyathanesi önüne gelip beklememi ve yaklaşık 10-12 saatlik açlıkla gelmem söylendi. ablamla sabah hastaneye gittik ufak bir çanta yapıp (bu arada ben hiç popodan iğne yemiş bir insan dahi değildim )bendeki korku tavan yatı ama sonrasını düşününce kendimi motive ettim ve ismim söylendi ameliyathane ön girişine geçtim üstümü soyunmam için odaya aldılar yani yanınıza refakatçınız varsa onuda alıyorlar çıkardığınız gysileri veriyorsunuz üstümde kilot ve ameliyat elbisesiyle kalıp ablamla vedalaştım sedye üstüne aldılar ve hemen ameliyat olacağım odaya götürdüler hemşireler hazırlık yapıyorardı sonra herkez çıktı Haldun hocam gelip kalemle çizimlerimi yapıp resimlerimi çekti gerçekten kendisi çok iyi insanı rahatlatarak ve güven vererek işini yapıyor.Çizim yaparken üşümeyeyim diye yazık ikide bir önlüğü omuzlarıma yerleştirdi yani gerçekten karşısındakine insan gibi bir muamele yapan dr. sonra protezler için ve hazırlanmak için çıktı hemşireler geldi beni yatırdılar ve elimin üstünden damar yolu açacaklarını söylediler ben iğneden kortuğumu söylediğim için hortumla bana narkoz verdiler 1-2 dedim 3 hatırlamıyorum sonra bi baktım ayılma odasındayım ağrı sıfır ancak mide bulantısı var (herkeste olmuyormuş) hemen hemşire serum ve içine mide bulantısını kesen ilaç yaptı ve odaya geçiceğimizi söyledi. sedye ile ablam yanımda hastabakı tarafından odaya alınıp yatağıma yatırıldım. hemen giyeceklerinizi istiyorlar üzerinizdeki ameliyat önlüğü çıkartılıyor ve yanınızda getirdiğiniz pijamalar giydiriliyor. benim üst kısmım tamamen sıkıca kalın bandajla sıkıca sarılmış olarak ameliyattan çıktığımdan üstüme bişiy giymedim altıma pijamamı giydim her hocanın tarzı faklı direnim falen yoktu ama sıkıca göğüs kısmım bandajlıydı hemşire ben diyene kadar bişey yemeyin dedi ağrı değil ama bir baskı yavaş yavaş hissetmye başlamıştım bu arada belli bir süre sonra yemek veriyorlar ve sıvı tüketmeni istiyorlar bu arada sürekli tansiyonun ve ser ile antibiyotğin kontrol edilerek veriliyor bu arada yemeği beklerken bir ağrı kesici dr isteği tarzda hazırlanıp size vuruluyor (en büyük korkum bu arada iğne) ağlamaklı bakışlarım eşliğinde iğnemi oldum ama inanın hiç hissetmedim bile elleri çok hafif ve mide bulantısı için ilaç verildi. yemek sonrası biraz dinlenip yürüyüşe çıktık koridorda bandajdan kollarım kabadayı gibi durduğundan hastanenin kabadayısı gibi gezdim. akşam dr. geldi durumumuza baktı ve sabah tekrar geleceğini bir sıkıntımızın olup olmadığını sordu. akşam kısmıen uyuyarak ve yürüyerek geçti sabah olunca buarada yataktan kalkarken hafif ağrı ve kasılmalar başladı. hoca sabah geldi bandajım açıldı memelerimle ilk karşılaşmama böyle oldu inanamadım 2 adet füze gibi fakat harika görüntüde yükselti pansumanımı yaparak gazlı bezle kesi üzerini kapattı , meme üstünden bir bandajla sabitleyerek ameliyat sütyenin takıp ayarladı. 3-4 gün sonra yıkanbileceğimi ve pansumana gerek olmadığını yıkanırken suyla birlikte kesi üzerindeki gazlı bezin çıkarak düşeceğini özellikle bişiy yapmam gerekmediğini söyledi ve dedği gibde oldu. 3 gün banyomu ablamla aldım ve gazlı bez suyla yumşayarak düştü. kollarımı bi müddet yukarı kaldırmamamı ve kendimi yormamamı söyledi ve eve yolladı bu arada reçeteniz hazırlanarak size veriliyor. para olayı ise bir kısmı ameliyata girmeden refakatçınız vezneye yatırıyor protez parası ise odanıza geçtiğinizde yetkili gelip sizden alıyor ve fatura keserek veriyor.hastane parasının kalan kısmı ise taburcu oladuğunuzda alınıyor bilginize. Arkadaşlar kendimi kaptırdım kusura bakmayın incik cıncık anlatmışım önemli olan doktor seçimi ve sonrası iyi bir bakım . bir bakmışınız zaman geçmiş benimki gibi. bu arada ben 3 haftada araba kullnamaya başladım merak eden olursa normal hayata tam anlamı ile 2 haftanın sonu 3 haftanın başı gibi geçtim ama herkesin hikayesi kendi özgüdür bunu unutnayın kimileri var 2 günde normale dönüyor bu tamamne sizin bünyenize ve sabrınıza bağlı ev maceralarımı yazmıyorum kızlar kafanızı şişirmeyim daha çok hepiniz sağlıcakla kalın.
Canım çok güzel anlatmışsın ayrıntılarıyla.peki sonuç olarak kaç cc taktı ve yuvarlak mı damla mı oldu?

Kızlarrr slm:KK66:))meme isteyenler haydi buraya:KK66:bu konuya ayrı bi başlık açtım çünkü forumdaki arkadaşlarla sürekli yazışma halindeyiz.Her gün bana olduğum göğüs ameliyatıyla ilgili birsürü soru gelio yaptırmayı düşünen arkadaşlardan.Her soru sorana cvp vermeye çalışıorm ama konu bölünüyor. O yüzden ayrı bir konu başlığı açtım buraya belki size daha fazla yardımcı olur die.Her türlü soruyu burdan da sorabirsiniz,en aZından bütün bilgiler bir arada olur...

Haldun beye yaklasik 5 ay once meme büyütme ameliyatı oldum.Bu site sayesinde keşfettim onu. Hastalari çok olumlu yorumlar yapmışlardı;hem estetik yeteneği hem profesyonelligi hem hastalara yaklasimina dair.Hemen randevu aldim.Gercekten de onu taniyinca anlatilanlarin az bile olduğunu farkediyosunuz.O kadar kendinden emin ve güven veriyor insana.Daha once danismaya gittigim doktorlarin aksine,isteklerinizi ve beklentilerinizi sabirla dinleyip objektif yorumlar yapiyor.Böylece karsinizdaki doktorun maddi kaygilarla karsisindakine bos umut veren birisi degil de isini ve hastasini gercekten onemseyen bir doktor oldugunu anlıyorsunuz.

Bence cok onemli diger bir konu da ameliyat sonrasi: daha önceden bu ameliyatı olan arkadaslarim ameliyat sonrasi ciddi agrilar yasamislardi.Bu sureci onlarla birlikte tecrube ettigim icin çok korkuyordum, ama ameliyatin ilk gunu de dahil olmak uzere sirt ustu yatmak zorunda olmaktan dolayi sirt agrilarimin disinda hic siddetli bir agrim olmadi.Arkadaslarim bile inanamadilar bu duruma. Bense yine bu olayi doktorumun yetenegine bagliyorum. Haldun beye gercekten ne kadar tşk etsem azdır. Ameliyattan sonra da son derece ozenli bir doktor oldugunu hep hissetmisimdir.Cunku hastalarina onlari ozel hissettiren,ilgili,bilgili,yetenekli,zevkli ve en önemlisi de durust bir insan. Tesekkurler doktorum Haldun Kamburoglu...

Arkadaşlar bu tür ameliyatlar rahatça paylaşılamıyor..en yakın arkadaşlarla bile..o yüzden bu site iyiki var..Sormak istediğiniz her soruyu cevaplayabilirim seve seve:)
canım merhaba bende haldun beye ameliyat olmayı düşünüyorum varsa fotolarını görebilirmiyim

7259095, member: 630426"]merhabalar, haftaya cumartesi bende ameliyat oluyorum. Benim merak ettiğim konu ameliyattan kaç gün sonra işe başlayabilirim. Çünkü 3 günlüğüne iş yerinden izin aldım problem yaşar mıyım? Ameliyat olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.[/QUOTE]
Yaptigin ise bagli ama ben
merhabalar, haftaya cumartesi bende ameliyat oluyorum. Benim merak ettiğim konu ameliyattan kaç gün sonra işe başlayabilirim. Çünkü 3 günlüğüne iş yerinden izin aldım problem yaşar mıyım? Ameliyat olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
Bence 3 gün yeterli degil..bu benim fikrim

Canım çok güzel anlatmışsın ayrıntılarıyla.peki sonuç olarak kaç cc taktı ve yuvarlak mı damla mı oldu?
bana damla 345cc takıldı yeni sütyen aldım 75 b cup dolu dolu tam benim isteğim karşıladı çünkü minyon bir bayanım herşey yerinde oldu

Ağrılar kaç gün sürdü peki? Kaçıncı gün kendin yatıp kalkabilmeye başladın? Bu ameliyatı olursam hiçkimseye söylemeyi düşünmüyorum belli olur mu ki :-/
2 gün ağrı şiddetli olmamakla birlikte oluyor ama sonra sadece sabah yataktan kalkarken kasılma ve sızı hissediyorsun bence en az 2 gün yataktan kalkarken biri yardım ederse veya sırtını yastıklarla tam destekleyip hafif dik yatarsan kalkışlarında daha kolay oluyor. kimseye söylemiyecem derken bütün süreci tek başına mı atlatacaksın? bence 1 kişi muhakkak olmalı. ilk günler için ama şunuda bil herkesin bünyesi farklı ben randevu için gittiğimde ameliyatı 1 gün olmuş bir hasta vardı hiç anlaşılmıyordu kendi söylemese kız fırfır dönüyodu şaştım kaldım .

Canım kimseye söylemicem derken eşimin ailesi tarafına, konu komşuya falan söylemicem kendi annem bilir tabi
ben tek başınıza atlatacağınızı sandım o yüzden yazmıştım bende sizin gibi annem ve ablam harici kimseye söylemedim bizim meraklı komşular işe gitmeyince hemen anneme sormuşlar bir iki gün başka bir hastalık uydurduk durumu kurtardık.

Bende haftaya haldun beye ameliyat olacağım cok korkuyorum agrilara dayanablcek miyim nasil bir his takildiktan sonra vs... ameliyat sonrasi fotograflari olan varsa paylaşabilir mi?

canım 3 gun ınan yetmez dınlenmene ...enazından 1hafta mutlaka alman gerek..3.gun hatta kımıne gore 4.gun ancak yataktan kalkanlar oluyor..ben 3.gun kendım ancak yatıp kalkmaya baslamıstım..

ben 27 gün önce Haldun Beye bu forum sayesinde göğüs büyütme ameliyatımı oldum ve bugün 3. kontrolüme gittim herşey çok güzel ilerliyor göğüslerim beklentilerimin de üzerinde güzel oldular. öncelikle Haldun hocama ve hocamla tanışmama vesile olan form arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bu ameliyatı yaptırmak isteyipte kafasında soru işaretleri olan arkadaşlar içinde yazıyorum. ben göğüs dokum hiç olamadığı için inanın kendimi her ortamda kapattım. Evde dolgulu sütyeni takmam ama es kaza kapı çalsın koşarım odaya önce sütyeni (benim için o dolgulu sütyen bir prangaydı) takar kapıya öyle bakardım , veya eğilirken boyun kısmımı şekilden şekile sokar kapatmaya çalışırdım ki olmayan göğüslerim görünmesin diye ve tatil zamanı en sıkıntılı zamanlardı benim için ama 27 gündür bu stres ve sıkıntıları çekmeden özgürce istediğimi giyip dolaşıyorum bu o kadar güzel bir duygu ki. yani demem o ki 2 adet meme sadece yükselti değil, özgüven ve bir kadının kadın gibi hissetmesi için gerekli bir organ bence. neyse eğer yaptırmak isteyip te süreci merak edenler varsa bende kendi ameliyat serüvenimi yazabilirim. Herkese ve özellikle Haldun hocama çok ama çok teşekkür ederim.
merhaba ekin75 ,ben de yaptırmak istiyorum ,Haldun Hoca'yı şimdi öğrendim forum sayesinde ,ben de seninle aynı hissi paylaşıyorum yani artık kurtulmak istiyorum şu sütyenlerden :) ameliyatınla ilgili birkaç şey sorabilir miyim ? normalde sütyen ölçün neydi ve kaçlık taktı ? benimkiler bayaa küçük ama dolgun olmalarını istiyorum çünkü :) damla mı yuvarlak mı, kas altı -üstü , ne kadara mal oldu ortalama ? buradan okuyunca çok heveslendim bi an :))

merhaba ekin75 ,ben de yaptırmak istiyorum ,Haldun Hoca'yı şimdi öğrendim forum sayesinde ,ben de seninle aynı hissi paylaşıyorum yani artık kurtulmak istiyorum şu sütyenlerden :) ameliyatınla ilgili birkaç şey sorabilir miyim ? normalde sütyen ölçün neydi ve kaçlık taktı ? benimkiler bayaa küçük ama dolgun olmalarını istiyorum çünkü :) damla mı yuvarlak mı, kas altı -üstü , ne kadara mal oldu ortalama ? buradan okuyunca çok heveslendim bi an :))

canım benim hiç meme dokum yoktu o yüzden bi sütyen ölçüm yoktu yani sıfır ben içi ful dolgulu 75 beden sütyen alıp takıyordum. anladığım senin meme dokun var bana drum 345cc damla hig profl kas altı koydu şu an 75 b cup hiç dolgusuz sütyeni tam dolduruyorum yani benim tam istediğim ölçü ve boyutta oldular. fiyat konusunu ben ağustos fiyatlarını yakaladiğim için senin güncel fiyatları öğrenmen lazım ama Haldun beyin sitesinden veya hacettepeden tel. arayarak öğrenebilirsin hocaya ulaşmak çok kolay herkese sagolsun yanıt veriyor ilgileniyor

canım benim hiç meme dokum yoktu o yüzden bi sütyen ölçüm yoktu yani sıfır ben içi ful dolgulu 75 beden sütyen alıp takıyordum. anladığım senin meme dokun var bana drum 345cc damla hig profl kas altı koydu şu an 75 b cup hiç dolgusuz sütyeni tam dolduruyorum yani benim tam istediğim ölçü ve boyutta oldular. fiyat konusunu ben ağustos fiyatlarını yakaladiğim için senin güncel fiyatları öğrenmen lazım ama Haldun beyin sitesinden veya hacettepeden tel. arayarak öğrenebilirsin hocaya ulaşmak çok kolay herkese sagolsun yanıt veriyor ilgileniyor
Canim cok teşekür ederim , ben de burada okuduklarıman cesaret bulup gitmeye karar verdim ,yarın arayıp randevu alacagim ,bakalım. Peki bir şey daha sorabilir miyim ? Kas altı mi ust mu yaptı? Kas üstü yapıyormuş genelde galiba,öyle olunca sarkma olur diyorlar,böyle bir şeyi konusunu mu? Bir de mesela damla olunca sadece alt kısım dolgun üstlendi yine yokmuş gibi durur diyorlardı ,bi de formu değişmediği için hani üstten görünmüyor gibi şeyler yazmislardi, sen ne diyorsun ?

Okuduklarima göre kas üstü , damla takıyor hoca galiba. Kas üstü olunca ileride sarkma olmazmiymis ,hiç konusunu mu, bir desen dolgun istiyorum biraz ,damla da üstten dolgun duruyor mu, c kup olsun istiyorum sizce kaç cc olmalı?

mrb canım bende ameliyat olacagım salı günü aynen benimde sıfır meme dokum:KK16:.haldun bey 345 cc yapayım dedi ama daha büyük istersen 390 cc takalım dedi.bende c cup istiyorum dedim.390 cc takalım o zaman gayet güzel olurdedi.benim derim esnek o yüzden deneyecek eger olursa takacak.ama 345 cc nasıl sence büyüklük olarak? 390 cok mu büyük olur dersin? Bide foton varmı canım kafayı yicem artık senin de benim gibi meme dokun olmadığından fikir sahibi olurdum sakıncası yoksa:KK17:

Back