• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hacettepe meme büyütme dr.haldun

Bana gogus dokum oldugu icin cok agrim olmayacagini soyledi sadece baski hissedersin dedi ama korkuyo insan yinede seni gogus dokun varmiydi canim
Kas ustu olunca agri daha az oluyor,gous dokusuyla alakali degil.Ama kas alti agri yapiyor kas kesildigi icin canim.
Neden kas ustune karar verdin?O yontemle ilgili bence oku bilgilendir kendini.Kas ustu bir kac yil sonra sarkiyor diye soyleniyor.Tabi sen bilirsin,ama bence oku ve bilgilen.

Kas ustu olunca agri daha az oluyor,gous dokusuyla alakali degil.Ama kas alti agri yapiyor kas kesildigi icin canim.
Neden kas ustune karar verdin?O yontemle ilgili bence oku bilgilendir kendini.Kas ustu bir kac yil sonra sarkiyor diye soyleniyor.Tabi sen bilirsin,ama bence oku ve bilgilen.
Dr kas ustunu uygun gordu benim kararim degil aslinda o kadar cok doktora muayne oldumki hepside kas ustu demisti zaten cevremde kas alti yaptiranlar oldu onlarin ne kadar aci cektiginide gordum artik hayirlisi diyorum canimm

Kizlar sali ameliyat oldum dun oglen taburcu olsun hersey superdi DR hastane calisanlari hemsireden yemekcilete kadar KRALİCE BAKTİLAR ameliyatim cok guzel gecmis sol 325 cc sag 350 cc kas ustu mentor marka asimetri sorunum vardi oda cozuldu suan yatip kalkarken zorlaniyorum agrilarim azaldi odemler var ama cok guzel gozukuyolar resim yuklucem bir kac gune :) :) :)

Kizlar sali ameliyat oldum dun oglen taburcu olsun hersey superdi DR hastane calisanlari hemsireden yemekcilete kadar KRALİCE BAKTİLAR ameliyatim cok guzel gecmis sol 325 cc sag 350 cc kas ustu mentor marka asimetri sorunum vardi oda cozuldu suan yatip kalkarken zorlaniyorum agrilarim azaldi odemler var ama cok guzel gozukuyolar resim yuklucem bir kac gune :) :) :)
Cok sevindim senin adina canim.gecmis olsun..bundan sonra daha güzel olucaklar.benimde ödemler yavas yavas geciyor..resimlerini bekliyoruz

Gözün aydın geçmiş olsun canım hoşgeldin aramıza..

Geçmiş olsun canım ne güzel olmuş bitmiş kavuşmussun memişlerine darısı başıma :KK9:..yuvarlak mı oldu seninki

KİZLAR NERELERDESİNİZ :) bugun 4.gunum agri falan yok eme bu gerginlik hissi gecmiyo dun patronumu kaybettim cenaze vs biraz kasti birde dun 3.gun kontrolum vardi hersey cok guzel diyo cem bey ama gerginlik odem nasil gececek kac gun surer haberleselim :KK43: :KK43:
Geçmiş olsun. 325 cc ve 350 cc güzel duruyordur. Kas üstü ama nerden meme başımı yoksa meme altındanmı?

Cnm aramiza hosgeldin:)))beni de arkadas olarak ekleyip resimlere bakabilirsin..ankarada olman bence cok buyuk bir avantaj cunku en azindan dr.aramana gerek yok...cunku gercekten haldun beyin hastalari olarak biz ona kefiliz, hem tecrubesine, hem zevkine, hem profesyonel tutumuna, hem de hastasiyla olan iletisimi ve ilgisine..biz burda birbirimize cok destek olduk, oluyoruz da..biz ameliyat olmadan once de sagolsun bizden onceki arkadaslarin yazdiklarindan cesaret aldik, onlarin tavsiyelerine uyduk..burda herkes ne yasiosa, ne tecrube ediosa aktario..o yuzden super bir ortam:) sen de aklina takilan herseyi sorabilirsin bizlere..yalniz haldun beyden biran once randevu almani oneririm, bayramdan hemen sonra mesela, en azindan muayene icin..zaten ameliyat tarihini 2-2,5 ay sonraya atio..cok doluymus..burda son zamanlar haldun beyle gorusen hastalar hep oyle soyluolar.. En azindan kararin net olursa ameliyat tarihini alirsin..kucuk bir tavsiye...simdiden hayirli olsun:)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Canim ben seni ekledim sanirim becerebildiysem, ama albumlerde sifir gorunuyor resim goremedim :(( nasil gorebilirim ki L Ladybirds

ben 27 gün önce Haldun Beye bu forum sayesinde göğüs büyütme ameliyatımı oldum ve bugün 3. kontrolüme gittim herşey çok güzel ilerliyor göğüslerim beklentilerimin de üzerinde güzel oldular. öncelikle Haldun hocama ve hocamla tanışmama vesile olan form arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bu ameliyatı yaptırmak isteyipte kafasında soru işaretleri olan arkadaşlar içinde yazıyorum. ben göğüs dokum hiç olamadığı için inanın kendimi her ortamda kapattım. Evde dolgulu sütyeni takmam ama es kaza kapı çalsın koşarım odaya önce sütyeni (benim için o dolgulu sütyen bir prangaydı) takar kapıya öyle bakardım , veya eğilirken boyun kısmımı şekilden şekile sokar kapatmaya çalışırdım ki olmayan göğüslerim görünmesin diye ve tatil zamanı en sıkıntılı zamanlardı benim için ama 27 gündür bu stres ve sıkıntıları çekmeden özgürce istediğimi giyip dolaşıyorum bu o kadar güzel bir duygu ki. yani demem o ki 2 adet meme sadece yükselti değil, özgüven ve bir kadının kadın gibi hissetmesi için gerekli bir organ bence. neyse eğer yaptırmak isteyip te süreci merak edenler varsa bende kendi ameliyat serüvenimi yazabilirim. Herkese ve özellikle Haldun hocama çok ama çok teşekkür ederim.

ben 27 gün önce Haldun Beye bu forum sayesinde göğüs büyütme ameliyatımı oldum ve bugün 3. kontrolüme gittim herşey çok güzel ilerliyor göğüslerim beklentilerimin de üzerinde güzel oldular. öncelikle Haldun hocama ve hocamla tanışmama vesile olan form arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bu ameliyatı yaptırmak isteyipte kafasında soru işaretleri olan arkadaşlar içinde yazıyorum. ben göğüs dokum hiç olamadığı için inanın kendimi her ortamda kapattım. Evde dolgulu sütyeni takmam ama es kaza kapı çalsın koşarım odaya önce sütyeni (benim için o dolgulu sütyen bir prangaydı) takar kapıya öyle bakardım , veya eğilirken boyun kısmımı şekilden şekile sokar kapatmaya çalışırdım ki olmayan göğüslerim görünmesin diye ve tatil zamanı en sıkıntılı zamanlardı benim için ama 27 gündür bu stres ve sıkıntıları çekmeden özgürce istediğimi giyip dolaşıyorum bu o kadar güzel bir duygu ki. yani demem o ki 2 adet meme sadece yükselti değil, özgüven ve bir kadının kadın gibi hissetmesi için gerekli bir organ bence. neyse eğer yaptırmak isteyip te süreci merak edenler varsa bende kendi ameliyat serüvenimi yazabilirim. Herkese ve özellikle Haldun hocama çok ama çok teşekkür ederim.
tabiki anlat canım burda herkes tecrübelerini anlatıyor.aslına bakılırsa bu da bir başarı hikayesi..anlat da bizde fikir sahibi olalım.bende aynı dr.a olacağım ayrıca..:)

arkadaşlar ağustos ayında Dr Haldun beyle ön görüşme yaptım özellikle ağrıdan korktuğumu söyledim Haldun bey kaburgaları uyuşturma tekniği kullandığını ve bu ağrıyı azalttığını anlattı içime sindi ve hemen ameliyat tarihi istedim şanslıymışımki iptal olan bir ameliyatın tarihini bana verdi 12 eylül cuma ve aynı haftanın pazartesi günü tahlil için gelmemi söylediler saat 9,00 da hastanede oldum tahliller başladı (ekg, kan,rontgen,ve anestezi uzmanına sonuçlarla gidip form imzalattım ve Haldun hocanın yanına gittim. sonuçlara baktı ve ölçülerimi aldı göğüs arası üstü göğüs altı tekrar ölçüldü not alındı. ön görüşmede de bana 345 cc olabileceğini söylemişti bu arada ben 1,58 boy 44 kiloyum ve göğüs sıfır bildiğiniz tahta ve elastik bir deriyede maalesef sahip değildim. Öncelikle protezin kaburganızın albildiği ölçüdede olması muhakkak gerekiyor ki doktorum özellikle anlattı ama ben yinede size 345cc özellikle deniyeceğim dedi bende Dr.a kesinlikle size bırakıyorum dedim ve iyikide bırakmışım ve bi baktım cuma günü olmuş bir gün öncesi sizi arayarak hastaneden bilgilendiriliyorsunuz bana sabah 7,30-8,00 gibi günübirlik erişkin ameliyathanesi önüne gelip beklememi ve yaklaşık 10-12 saatlik açlıkla gelmem söylendi. ablamla sabah hastaneye gittik ufak bir çanta yapıp (bu arada ben hiç popodan iğne yemiş bir insan dahi değildim )bendeki korku tavan yatı ama sonrasını düşününce kendimi motive ettim ve ismim söylendi ameliyathane ön girişine geçtim üstümü soyunmam için odaya aldılar yani yanınıza refakatçınız varsa onuda alıyorlar çıkardığınız gysileri veriyorsunuz üstümde kilot ve ameliyat elbisesiyle kalıp ablamla vedalaştım sedye üstüne aldılar ve hemen ameliyat olacağım odaya götürdüler hemşireler hazırlık yapıyorardı sonra herkez çıktı Haldun hocam gelip kalemle çizimlerimi yapıp resimlerimi çekti gerçekten kendisi çok iyi insanı rahatlatarak ve güven vererek işini yapıyor.Çizim yaparken üşümeyeyim diye yazık ikide bir önlüğü omuzlarıma yerleştirdi yani gerçekten karşısındakine insan gibi bir muamele yapan dr. sonra protezler için ve hazırlanmak için çıktı hemşireler geldi beni yatırdılar ve elimin üstünden damar yolu açacaklarını söylediler ben iğneden kortuğumu söylediğim için hortumla bana narkoz verdiler 1-2 dedim 3 hatırlamıyorum sonra bi baktım ayılma odasındayım ağrı sıfır ancak mide bulantısı var (herkeste olmuyormuş) hemen hemşire serum ve içine mide bulantısını kesen ilaç yaptı ve odaya geçiceğimizi söyledi. sedye ile ablam yanımda hastabakı tarafından odaya alınıp yatağıma yatırıldım. hemen giyeceklerinizi istiyorlar üzerinizdeki ameliyat önlüğü çıkartılıyor ve yanınızda getirdiğiniz pijamalar giydiriliyor. benim üst kısmım tamamen sıkıca kalın bandajla sıkıca sarılmış olarak ameliyattan çıktığımdan üstüme bişiy giymedim altıma pijamamı giydim her hocanın tarzı faklı direnim falen yoktu ama sıkıca göğüs kısmım bandajlıydı hemşire ben diyene kadar bişey yemeyin dedi ağrı değil ama bir baskı yavaş yavaş hissetmye başlamıştım bu arada belli bir süre sonra yemek veriyorlar ve sıvı tüketmeni istiyorlar bu arada sürekli tansiyonun ve ser ile antibiyotğin kontrol edilerek veriliyor bu arada yemeği beklerken bir ağrı kesici dr isteği tarzda hazırlanıp size vuruluyor (en büyük korkum bu arada iğne) ağlamaklı bakışlarım eşliğinde iğnemi oldum ama inanın hiç hissetmedim bile elleri çok hafif ve mide bulantısı için ilaç verildi. yemek sonrası biraz dinlenip yürüyüşe çıktık koridorda bandajdan kollarım kabadayı gibi durduğundan hastanenin kabadayısı gibi gezdim. akşam dr. geldi durumumuza baktı ve sabah tekrar geleceğini bir sıkıntımızın olup olmadığını sordu. akşam kısmıen uyuyarak ve yürüyerek geçti sabah olunca buarada yataktan kalkarken hafif ağrı ve kasılmalar başladı. hoca sabah geldi bandajım açıldı memelerimle ilk karşılaşmama böyle oldu inanamadım 2 adet füze gibi fakat harika görüntüde yükselti pansumanımı yaparak gazlı bezle kesi üzerini kapattı , meme üstünden bir bandajla sabitleyerek ameliyat sütyenin takıp ayarladı. 3-4 gün sonra yıkanbileceğimi ve pansumana gerek olmadığını yıkanırken suyla birlikte kesi üzerindeki gazlı bezin çıkarak düşeceğini özellikle bişiy yapmam gerekmediğini söyledi ve dedği gibde oldu. 3 gün banyomu ablamla aldım ve gazlı bez suyla yumşayarak düştü. kollarımı bi müddet yukarı kaldırmamamı ve kendimi yormamamı söyledi ve eve yolladı bu arada reçeteniz hazırlanarak size veriliyor. para olayı ise bir kısmı ameliyata girmeden refakatçınız vezneye yatırıyor protez parası ise odanıza geçtiğinizde yetkili gelip sizden alıyor ve fatura keserek veriyor.hastane parasının kalan kısmı ise taburcu oladuğunuzda alınıyor bilginize. Arkadaşlar kendimi kaptırdım kusura bakmayın incik cıncık anlatmışım önemli olan doktor seçimi ve sonrası iyi bir bakım . bir bakmışınız zaman geçmiş benimki gibi. bu arada ben 3 haftada araba kullnamaya başladım merak eden olursa normal hayata tam anlamı ile 2 haftanın sonu 3 haftanın başı gibi geçtim ama herkesin hikayesi kendi özgüdür bunu unutnayın kimileri var 2 günde normale dönüyor bu tamamne sizin bünyenize ve sabrınıza bağlı ev maceralarımı yazmıyorum kızlar kafanızı şişirmeyim daha çok hepiniz sağlıcakla kalın.

Ağrılar kaç gün sürdü peki? Kaçıncı gün kendin yatıp kalkabilmeye başladın? Bu ameliyatı olursam hiçkimseye söylemeyi düşünmüyorum belli olur mu ki :-/

Back