Hacettepe meme büyütme dr.haldun

merhabalar, haftaya cumartesi bende ameliyat oluyorum. Benim merak ettiğim konu ameliyattan kaç gün sonra işe başlayabilirim. Çünkü 3 günlüğüne iş yerinden izin aldım problem yaşar mıyım? Ameliyat olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

Canım çok güzel anlatmışsın ayrıntılarıyla.peki sonuç olarak kaç cc taktı ve yuvarlak mı damla mı oldu?

canım merhaba bende haldun beye ameliyat olmayı düşünüyorum varsa fotolarını görebilirmiyim

7259095, member: 630426"]merhabalar, haftaya cumartesi bende ameliyat oluyorum. Benim merak ettiğim konu ameliyattan kaç gün sonra işe başlayabilirim. Çünkü 3 günlüğüne iş yerinden izin aldım problem yaşar mıyım? Ameliyat olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.[/QUOTE]
Yaptigin ise bagli ama ben
Bence 3 gün yeterli degil..bu benim fikrim

Canım çok güzel anlatmışsın ayrıntılarıyla.peki sonuç olarak kaç cc taktı ve yuvarlak mı damla mı oldu?
bana damla 345cc takıldı yeni sütyen aldım 75 b cup dolu dolu tam benim isteğim karşıladı çünkü minyon bir bayanım herşey yerinde oldu

Ağrılar kaç gün sürdü peki? Kaçıncı gün kendin yatıp kalkabilmeye başladın? Bu ameliyatı olursam hiçkimseye söylemeyi düşünmüyorum belli olur mu ki :-/
2 gün ağrı şiddetli olmamakla birlikte oluyor ama sonra sadece sabah yataktan kalkarken kasılma ve sızı hissediyorsun bence en az 2 gün yataktan kalkarken biri yardım ederse veya sırtını yastıklarla tam destekleyip hafif dik yatarsan kalkışlarında daha kolay oluyor. kimseye söylemiyecem derken bütün süreci tek başına mı atlatacaksın? bence 1 kişi muhakkak olmalı. ilk günler için ama şunuda bil herkesin bünyesi farklı ben randevu için gittiğimde ameliyatı 1 gün olmuş bir hasta vardı hiç anlaşılmıyordu kendi söylemese kız fırfır dönüyodu şaştım kaldım .

Canım kimseye söylemicem derken eşimin ailesi tarafına, konu komşuya falan söylemicem kendi annem bilir tabi

Canım kimseye söylemicem derken eşimin ailesi tarafına, konu komşuya falan söylemicem kendi annem bilir tabi
ben tek başınıza atlatacağınızı sandım o yüzden yazmıştım bende sizin gibi annem ve ablam harici kimseye söylemedim bizim meraklı komşular işe gitmeyince hemen anneme sormuşlar bir iki gün başka bir hastalık uydurduk durumu kurtardık.

Bende haftaya haldun beye ameliyat olacağım cok korkuyorum agrilara dayanablcek miyim nasil bir his takildiktan sonra vs... ameliyat sonrasi fotograflari olan varsa paylaşabilir mi?

canım 3 gun ınan yetmez dınlenmene ...enazından 1hafta mutlaka alman gerek..3.gun hatta kımıne gore 4.gun ancak yataktan kalkanlar oluyor..ben 3.gun kendım ancak yatıp kalkmaya baslamıstım..

merhaba ekin75 ,ben de yaptırmak istiyorum ,Haldun Hoca'yı şimdi öğrendim forum sayesinde ,ben de seninle aynı hissi paylaşıyorum yani artık kurtulmak istiyorum şu sütyenlerden :) ameliyatınla ilgili birkaç şey sorabilir miyim ? normalde sütyen ölçün neydi ve kaçlık taktı ? benimkiler bayaa küçük ama dolgun olmalarını istiyorum çünkü :) damla mı yuvarlak mı, kas altı -üstü , ne kadara mal oldu ortalama ? buradan okuyunca çok heveslendim bi an :))

canım benim hiç meme dokum yoktu o yüzden bi sütyen ölçüm yoktu yani sıfır ben içi ful dolgulu 75 beden sütyen alıp takıyordum. anladığım senin meme dokun var bana drum 345cc damla hig profl kas altı koydu şu an 75 b cup hiç dolgusuz sütyeni tam dolduruyorum yani benim tam istediğim ölçü ve boyutta oldular. fiyat konusunu ben ağustos fiyatlarını yakaladiğim için senin güncel fiyatları öğrenmen lazım ama Haldun beyin sitesinden veya hacettepeden tel. arayarak öğrenebilirsin hocaya ulaşmak çok kolay herkese sagolsun yanıt veriyor ilgileniyor

Canim cok teşekür ederim , ben de burada okuduklarıman cesaret bulup gitmeye karar verdim ,yarın arayıp randevu alacagim ,bakalım. Peki bir şey daha sorabilir miyim ? Kas altı mi ust mu yaptı? Kas üstü yapıyormuş genelde galiba,öyle olunca sarkma olur diyorlar,böyle bir şeyi konusunu mu? Bir de mesela damla olunca sadece alt kısım dolgun üstlendi yine yokmuş gibi durur diyorlardı ,bi de formu değişmediği için hani üstten görünmüyor gibi şeyler yazmislardi, sen ne diyorsun ?

Şahsen ben ameliyat olurken doğallığı moğallığı bir kenara attım, e hiç memem yoktu, hiç olmamasındansa ameliyat iyidir diye düşünüyorum. Ama sonuç gayet doğal..
Sizin önceden kaçtı şimdi kaç acaba?kac cc taktırdı?

Okuduklarima göre kas üstü , damla takıyor hoca galiba. Kas üstü olunca ileride sarkma olmazmiymis ,hiç konusunu mu, bir desen dolgun istiyorum biraz ,damla da üstten dolgun duruyor mu, c kup olsun istiyorum sizce kaç cc olmalı?

mrb canım bende ameliyat olacagım salı günü aynen benimde sıfır meme dokum.haldun bey 345 cc yapayım dedi ama daha büyük istersen 390 cc takalım dedi.bende c cup istiyorum dedim.390 cc takalım o zaman gayet güzel olurdedi.benim derim esnek o yüzden deneyecek eger olursa takacak.ama 345 cc nasıl sence büyüklük olarak? 390 cok mu büyük olur dersin? Bide foton varmı canım kafayı yicem artık senin de benim gibi meme dokun olmadığından fikir sahibi olurdum sakıncası yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…