Benim cok az gögüs dokum varmisBana gogus dokum oldugu icin cok agrim olmayacagini soyledi sadece baski hissedersin dedi ama korkuyo insan yinede seni gogus dokun varmiydi canim
Kas ustu olunca agri daha az oluyor,gous dokusuyla alakali degil.Ama kas alti agri yapiyor kas kesildigi icin canim.Bana gogus dokum oldugu icin cok agrim olmayacagini soyledi sadece baski hissedersin dedi ama korkuyo insan yinede seni gogus dokun varmiydi canim
Dr kas ustunu uygun gordu benim kararim degil aslinda o kadar cok doktora muayne oldumki hepside kas ustu demisti zaten cevremde kas alti yaptiranlar oldu onlarin ne kadar aci cektiginide gordum artik hayirlisi diyorum canimmKas ustu olunca agri daha az oluyor,gous dokusuyla alakali degil.Ama kas alti agri yapiyor kas kesildigi icin canim.
Neden kas ustune karar verdin?O yontemle ilgili bence oku bilgilendir kendini.Kas ustu bir kac yil sonra sarkiyor diye soyleniyor.Tabi sen bilirsin,ama bence oku ve bilgilen.
Cok sevindim senin adina canim.gecmis olsun..bundan sonra daha güzel olucaklar.benimde ödemler yavas yavas geciyor..resimlerini bekliyoruzKizlar sali ameliyat oldum dun oglen taburcu olsun hersey superdi DR hastane calisanlari hemsireden yemekcilete kadar KRALİCE BAKTİLAR ameliyatim cok guzel gecmis sol 325 cc sag 350 cc kas ustu mentor marka asimetri sorunum vardi oda cozuldu suan yatip kalkarken zorlaniyorum agrilarim azaldi odemler var ama cok guzel gozukuyolar resim yuklucem bir kac gune :) :) :)
Gözün aydın geçmiş olsun canım hoşgeldin aramıza..Kizlar sali ameliyat oldum dun oglen taburcu olsun hersey superdi DR hastane calisanlari hemsireden yemekcilete kadar KRALİCE BAKTİLAR ameliyatim cok guzel gecmis sol 325 cc sag 350 cc kas ustu mentor marka asimetri sorunum vardi oda cozuldu suan yatip kalkarken zorlaniyorum agrilarim azaldi odemler var ama cok guzel gozukuyolar resim yuklucem bir kac gune :) :) :)
Tesekkur ederim canimm :)Gözün aydın geçmiş olsun canım hoşgeldin aramıza..
Geçmiş olsun canım ne güzel olmuş bitmiş kavuşmussun memişlerine darısı başımaKizlar sali ameliyat oldum dun oglen taburcu olsun hersey superdi DR hastane calisanlari hemsireden yemekcilete kadar KRALİCE BAKTİLAR ameliyatim cok guzel gecmis sol 325 cc sag 350 cc kas ustu mentor marka asimetri sorunum vardi oda cozuldu suan yatip kalkarken zorlaniyorum agrilarim azaldi odemler var ama cok guzel gozukuyolar resim yuklucem bir kac gune :) :) :)
Yuvarlak oldu canim senin ameliyatin ne zamanGeçmiş olsun canım ne güzel olmuş bitmiş kavuşmussun memişlerine darısı başıma..yuvarlak mı oldu seninki
21 ekimde benimkiYuvarlak oldu canim senin ameliyatin ne zaman
KİZLAR NERELERDESİNİZ :) bugun 4.gunum agri falan yok eme bu gerginlik hissi gecmiyo dun patronumu kaybettim cenaze vs biraz kasti birde dun 3.gun kontrolum vardi hersey cok guzel diyo cem bey ama gerginlik odem nasil gececek kac gun surer haberleselim21 ekimde benimki
Geçmiş olsun. 325 cc ve 350 cc güzel duruyordur. Kas üstü ama nerden meme başımı yoksa meme altındanmı?KİZLAR NERELERDESİNİZ :) bugun 4.gunum agri falan yok eme bu gerginlik hissi gecmiyo dun patronumu kaybettim cenaze vs biraz kasti birde dun 3.gun kontrolum vardi hersey cok guzel diyo cem bey ama gerginlik odem nasil gececek kac gun surer haberleselim
Meme alti tatlim odemler insede rahatlasamGeçmiş olsun. 325 cc ve 350 cc güzel duruyordur. Kas üstü ama nerden meme başımı yoksa meme altındanmı?
Bana da resim atarrmisin nolur ;( profilinde resim goremedimresim attım kızlar bakınn
Cnm aramiza hosgeldin:)))beni de arkadas olarak ekleyip resimlere bakabilirsin..ankarada olman bence cok buyuk bir avantaj cunku en azindan dr.aramana gerek yok...cunku gercekten haldun beyin hastalari olarak biz ona kefiliz, hem tecrubesine, hem zevkine, hem profesyonel tutumuna, hem de hastasiyla olan iletisimi ve ilgisine..biz burda birbirimize cok destek olduk, oluyoruz da..biz ameliyat olmadan once de sagolsun bizden onceki arkadaslarin yazdiklarindan cesaret aldik, onlarin tavsiyelerine uyduk..burda herkes ne yasiosa, ne tecrube ediosa aktario..o yuzden super bir ortam:) sen de aklina takilan herseyi sorabilirsin bizlere..yalniz haldun beyden biran once randevu almani oneririm, bayramdan hemen sonra mesela, en azindan muayene icin..zaten ameliyat tarihini 2-2,5 ay sonraya atio..cok doluymus..burda son zamanlar haldun beyle gorusen hastalar hep oyle soyluolar.. En azindan kararin net olursa ameliyat tarihini alirsin..kucuk bir tavsiye...simdiden hayirli olsun:)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
tabiki anlat canım burda herkes tecrübelerini anlatıyor.aslına bakılırsa bu da bir başarı hikayesi..anlat da bizde fikir sahibi olalım.bende aynı dr.a olacağım ayrıca..:)ben 27 gün önce Haldun Beye bu forum sayesinde göğüs büyütme ameliyatımı oldum ve bugün 3. kontrolüme gittim herşey çok güzel ilerliyor göğüslerim beklentilerimin de üzerinde güzel oldular. öncelikle Haldun hocama ve hocamla tanışmama vesile olan form arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bu ameliyatı yaptırmak isteyipte kafasında soru işaretleri olan arkadaşlar içinde yazıyorum. ben göğüs dokum hiç olamadığı için inanın kendimi her ortamda kapattım. Evde dolgulu sütyeni takmam ama es kaza kapı çalsın koşarım odaya önce sütyeni (benim için o dolgulu sütyen bir prangaydı) takar kapıya öyle bakardım , veya eğilirken boyun kısmımı şekilden şekile sokar kapatmaya çalışırdım ki olmayan göğüslerim görünmesin diye ve tatil zamanı en sıkıntılı zamanlardı benim için ama 27 gündür bu stres ve sıkıntıları çekmeden özgürce istediğimi giyip dolaşıyorum bu o kadar güzel bir duygu ki. yani demem o ki 2 adet meme sadece yükselti değil, özgüven ve bir kadının kadın gibi hissetmesi için gerekli bir organ bence. neyse eğer yaptırmak isteyip te süreci merak edenler varsa bende kendi ameliyat serüvenimi yazabilirim. Herkese ve özellikle Haldun hocama çok ama çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?