- 13 Haziran 2013
- 551
- 250
- 88
Canim cok gecmis olsun..umarim en yakin zamanda iyilesirsinCevaplar için teşekkürler ama 27 saat önce oldum ameliyatımı asimetri vardı 275 e 300cc oldu.şu an çok kötüyüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim cok gecmis olsun..umarim en yakin zamanda iyilesirsinCevaplar için teşekkürler ama 27 saat önce oldum ameliyatımı asimetri vardı 275 e 300cc oldu.şu an çok kötüyüm
Canimm tesekkur ederim bide sana kac cc koymustu ogrenebilirmiyim benim kafam iyice karisti (
Aslcem hayırlı olsun şimdiden:)))merhaba canım bende haldun beyden randevu aldım ekimde amleliyat oluyorum.senin resimlerine bakabilirmiyim sakıncası yoksa seni ekledim sende beni eklersen bakabilirim canım.
Canim mrb bende ekimin 21'nde haldun beye olcam meme dokum hic yok 340 cc olur die soledi.sen memnunsun sanirim umarim benimkide Iyi olurBana 300 cc kondu, kas altı, damla, mentor..aklın hiç karışmasın..haldun bey en uygun olanı yapıo zaten, endişe etme boşuna.. Sen ne istediğini söyle..görüşebildinmi haldun beyle bgn? Randevu aldın mı? Valla sizin yerinize ben heyecan yapıorm:)))
Canim nasilsin? Amiyatin nasil gecti? Umarim hersey cok iyi gecmistir ve memnunsundur. Iyi haberlerini 4gozle bekliyorum.Canım ben önce istdaki Dr lar ile görüşmek istedim bi kaç Dr ile görüştüm Hasan Fındık a ameliyat oluyorum 4 eylül ameliyat günüm ankaraya gitmeme gerek kalmadı senin anlayacağın eğer randevu alacaksan bir an önce al çünkü yoğunlar üç sonraya ameliyat tarihi veriomuş öyle okumuştum
Canim cok gecmis olsun vede gozunaydin. Insallah agrin sizin azaljnca hersey cok guzel olacak. Sende Haldun bey'emi oldun ameliyatini?Cevaplar için teşekkürler ama 27 saat önce oldum ameliyatımı asimetri vardı 275 e 300cc oldu.şu an çok kötüyüm
hayır canım Haldun bey 3ay sonrasına anca gün verdi.gürhan Ulusoy a oldum .inşallah o güzel günler çabuk gelirCanim cok gecmis olsun vede gozunaydin. Insallah agrin sizin azaljnca hersey cok guzel olacak. Sende Haldun bey'emi oldun ameliyatini?
Canim cok gecmis olsun..umarim en yakin zamanda iyilesirsin[/QUOT
çok sağol canım şu anda tek hayalim bu iyi olmakH
hayır canım Haldun bey 3ay sonrasına anca gün verdi.gürhan Ulusoy a oldum .inşallah o güzel günler çabuk gelir
Çok iyiyim hiç ağrım olmadı çok kolay geçti benim bu kadar kolay olacağını düşünmemiştim. 325 cc meme ucu kesisi kas altı koyuldu çok memnunum anlatamamCanim nasilsin? Amiyatin nasil gecti? Umarim hersey cok iyi gecmistir ve memnunsundur. Iyi haberlerini 4gozle bekliyorum.
ayy canım çok geçmiş olsun umarım bir an önce toparlarsın.bende 1 ay sonra olacağım gün aldım haldun beyden.bana da 340 cc civarı damla olur dedi.şekline bakabildinmi nasıl olmuş beğendinmi canımgnydn hanımlar 12eylül cuma sabahı ameliyat oldum. dün eve çıktım göğüsrim patlayacak gibi ağrı fazla yok baskı var 345 damla takıldı meme dokuus sıfır ödemler nasıl gidecek yardım
cnm geçmiş olsun ve hayırlı olsun :) o baskı bi süre daha hafifleyerek de olsa devam edecek. ödemler için yürüyüş yap hafif hafif ve bol sıvı tüket. ananas suyu falan da içebilirsin. daha çok yenisin ama işin büyük kısmını atlattın. şimdi sadece sabırlı olacaksın....gnydn hanımlar 12eylül cuma sabahı ameliyat oldum. dün eve çıktım göğüsrim patlayacak gibi ağrı fazla yok baskı var 345 damla takıldı meme dokuus sıfır ödemler nasıl gidecek yardım
KiZLAR HUHUHUUU haftaya yani 23 eylulde ameliyat oliyorum DR CEM Payasli yuvarlak 350 cc karar verdik cem beyle kas ustu olacak cok heyecanliyim gunler saatler gecmiyo sanki tabi biraz korkumda var bana sans dileyincnm geçmiş olsun ve hayırlı olsun :) o baskı bi süre daha hafifleyerek de olsa devam edecek. ödemler için yürüyüş yap hafif hafif ve bol sıvı tüket. ananas suyu falan da içebilirsin. daha çok yenisin ama işin büyük kısmını atlattın. şimdi sadece sabırlı olacaksın....
Bol sanslar canim. Ben sali günü oldum.bandajlarim acilmadi daha.banada dual planla 350cc yuvarlak konuldu.hersey gönlünce olur insallahKiZLAR HUHUHUUU haftaya yani 23 eylulde ameliyat oliyorum DR CEM Payasli yuvarlak 350 cc karar verdik cem beyle kas ustu olacak cok heyecanliyim gunler saatler gecmiyo sanki tabi biraz korkumda var bana sans dileyin
Bol sanslar canim. Ben sali günü oldum.bandajlarim acilmadi daha.banada dual planla 350cc yuvarlak konuldu.hersey gönlünce olur insallah[/QUO
Evet bana hem agri hem agirlik yapiyor.sanki alci gibi.ama burada olan arkadaslar 3 günden sonra hafifliyor diyorlar.ben ilk oldugum gün agrilardan agladimTesekkur ederim canim cok heyecanliyim ilk anlar beni korkutuyo autyenin altindaki bandaj agirlik ve gerginlik oluyomus senin nasil oldu agri varmiydi KORKU = HEYECAN
Resim koydum bakabilirsin bandajli halineTesekkur ederim canim cok heyecanliyim ilk anlar beni korkutuyo autyenin altindaki bandaj agirlik ve gerginlik oluyomus senin nasil oldu agri varmiydi KORKU = HEYECAN
Evet bana hem agri hem agirlik yapiyor.sanki alci gibi.ama burada olan arkadaslar 3 günden sonra hafifliyor diyorlar.ben ilk oldugum gün agrilardan agladim