• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hacettepe meme büyütme dr.haldun

Gozunaydin canim hayirli olsun insallah tam istedigin gibi olmustur. En buyugu dedigi kac cc'miy soyledimi? Ben cok buyuk tercih etmikilolu oldugum icin ☺️ Canim firsatin olunca ozelden resim atabilirmisin bende heyecanla bekliyorum onumuzdeki ay gelsene bende kavussamm :)))
tesekkurler canim:)orta boy yuksek projeksiyon 390 cc ( faturaya baktim simdi) ama bende gogus dokusu cok azmis,inan bu bile kucuk duruyo diyebilirim:))ama istedigim kesinlikle bu diyebilirim.cok buyuk olmasindan korkuyordum..biraz daha sekilleri otursun foto paylasicam..en azindan su sutyen bi ciksin:)) cok az kalmis seninde, hemencik gelir gecer merak etme;))

selam kızlar sitede
niyim ama konusmayı takip ediyorum sürekli haldun beye ameliyat olmak istiyorum mail atıcam cok oldu tlf bana sms atabilirmisiniz rica etsem birde muyneden ne kadar sonra ameliyat gunu veriyo lüttfeeennnnn cevap kızlar :KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:

Kizlarrrr busabah Haldun bey ile gorustum, ve iyi ki gelmisim diyorum. Yaklasik 40 dk kadar herseyi tek tek anlatti benim nerdeyse soru sormama bile gerek kalmadi. Gerci kartini verdi istedigin zaman arayip sorabilirsin aklina takilanlari dedi. 14 Ekim'e tarih aldimmmm birisinin ameliyati iptal olmus yoksa 5-6 ay sonraya kadar kalabiliyormus, insallah bende ameliyatimi olucam banada damla, medium yada high profil dedi ama kac cc sormadim acikcasi boyutunu konusmamiza ragmen onu es gecmisim :), ameliyat sirasinda degisik birkac boy deneyip krr vericek ben ne istedigimi hem soyledim hemde internetten buldugum bir resmi gosterdim. Haldun bey ile gorusmeye tereddut etmeyin derim. Benim tabii oncesinde bikac tetkik yapmam lazim bende kalp rahatsizligi oldugu icin. Hepimiz icin hayirlisi olsun :))
Kızlar haldun beye ameliyat olmak istiyORUM LUTFEN BANA NUMARASINI GÖNDERİRMİNİZ ......LÜTFENNNNNNNN

Kızlar haldun beye ameliyat olmak istiyORUM LUTFEN BANA NUMARASINI GÖNDERİRMİNİZ ......LÜTFENNNNNNNN
Canim hosgeldin, ben emaille gorustum kendisiyle
tesekkurler canim:)orta boy yuksek projeksiyon 390 cc ( faturaya baktim simdi) ama bende gogus dokusu cok azmis,inan bu bile kucuk duruyo diyebilirim:))ama istedigim kesinlikle bu diyebilirim.cok buyuk olmasindan korkuyordum..biraz daha sekilleri otursun foto paylasicam..en azindan su sutyen bi ciksin:)) cok az kalmis seninde, hemencik gelir gecer merak etme:KK66:)
Evet canim insallah biran evvel olduda bitti masallah olcazz :)) buarada ameliyat ucretine dahilmiydi sutyen? Tahliller icin ayrica odememiz gerekiyormus biliyorumda sutyeni ve 1gece hastanede kalinca odenmelimi onu sormadim :)

merhaba ben izmirde yaşıyorum ama haldun beyi okadar duydum ki umarım herşey gönlünüzce olur ve sonuç sizi çok mutlu eder size ne kadar fiyat verdi acaba ameliyat için
Merhaba canim bana 5000tl dedi ama anladigim kadariyla tahliller dahil degilmis, onlar nekdr tutacak emin degilim

Canım ne tahlili yapıyor hastaneye yatış yaptığın gün mü oluyor bana hiç öyle bişi denmedi
Canim biyokimya kan tahlilleri, ekg, akciger grafisi demisti bir gun oncesinden cekilcekmis. Sen bi msj at istersen aciklar sana. Bende bide ufak bi saglik sorunu bar belki ondan bazi seyleri istemistir ama kan tahlili kesin herkes icin isteniyor onu biliyorum.

Canim biyokimya kan tahlilleri, ekg, akciger grafisi demisti bir gun oncesinden cekilcekmis. Sen bi msj at istersen aciklar sana. Bende bide ufak bi saglik sorunu bar belki ondan bazi seyleri istemistir ama kan tahlili kesin herkes icin isteniyor onu biliyorum.
Kaylacım slm tekrar:))) az önce de özelden yazdım sana... Bunlar ameliyat öncesi rutin kontroller.. Haldun beyi cep telefonundan ararsan sana bu konuda ayrıntılı bilgi verir..hiç çekinme cep tel den haldun beye ulaşmaktan..o an ameliyatta olsa yada işi olup açamasa da sana bi şekilde dönüş yapar:)) telefon numarasını tekrar yazim ben:
0 532 473 35 02

Merhaba canim bana 5000tl dedi ama anladigim kadariyla tahliller dahil degilmis, onlar nekdr tutacak emin degilim
Kaylacım senin herhangi bi sağlık güvencen yok mu? Ameliyat estetik amaçlı ve keyfi olduğu için özel gibi paralı oluo her ne kadar özelden çok daha uygun olsa da fiyatları, ancak bi sağlık güvencen varsa tahlilleri ordan yaptırırsın, ekstradan para ödemene gerek yok, ben öyle yapmıştım...

Canim hosgeldin, ben emaille gorustum kendisiyle

Evet canim insallah biran evvel olduda bitti masallah olcazz :)) buarada ameliyat ucretine dahilmiydi sutyen? Tahliller icin ayrica odememiz gerekiyormus biliyorumda sutyeni ve 1gece hastanede kalinca odenmelimi onu sormadim :)
Ameliyat ücretine dahil diil sütyen..onu ayri getirtiyor haldun bey silikonların alındığı medikalden..ama isterseniz dışardan kendiniz de temin edebilirsiniz, burdan almak zorunda diilsiniz demişti ama ben tam olarak aynı etkiyi gösterip göstermeyeceğinden emin olmadığım için hastaneye getirtilmesini tercih etmiştim medikalciler tarafından..fiyatı da 100 küsür ama küsüratını hatırlamıorm cnm tam:))) tercih senin...

Merka
selamlar bende bu ameliyatı olucam kesin kararlıyım.hatta eskişehir ogü de yakup karabağlıdan randevumu aldım bile.yazdıkların ve senin gibi olumu şeyler yazanlardan öyle etkilendimki netten telefon bulup aradı az evvel.haldun beyle görüşcektim dedim benim buyrun dedi şok oldum.derdimi anlattım çok kısa ameliyta gircekmiş çünkü ister buyrun gelin yarın ister akşam arayın dedi çok ilgilendi.hakkınızdaki yorumlardan etkilenip aradım dedim hepsi sağolsunlar dedi.ay kafam çok karıştı p.teside randevum var fena aklımı çeldiniz yahu ama 3 ay sonra falan diyo.sizin yöntem kas altımıydı bu arada bende nerdeyse meme yok kas altı olur diye düşünüyorum.ay çok stres oldum niyeyse

Merhaba gizemre:))) kıyamam stres yapma, hayırlısı olsun senin için..ben ve burdaki arkadaşlar haldun beyin hastaları olarak sonuçtan çok memnunuz..ben de burdaki arkadaşların tavsiyeleri üzerine aklımın çok karışık olduğu bi zaman görüşmeye gitmiştim haldun bey ile..zaten o ilk görüşmede kararımı verdim..sen de bi görüşmeye git bence aklında kalmasın derim..sonra yine kararını kendin verirsin... Ama sen de tecrübe etmişsin işte, o kadar ilgili bi doktor ki, maalesef bir çok doktorun aksine..ne zaman istersen ulaşabiliyosun..bu insanı çok rahatlatıo.. Hem alanında çok ii olması, işini mükemmel sonuçlara ulaştırması, hem ilgisi, hem bilgisi, hem zevki hem de bence en önemlisi hasta memnuniyeti ile akılda soru işareti bırakmıyor:))) ben haldun beye olmanı çok isterim ameliyatını çünkü sonuç garanti..ama en önemlisi senin ne hissettiğin..aklına takılan herşeyi sorabilirsin bana da..elimden geldiğince yardımcı olurum..

selamlar bende bu ameliyatı olucam kesin kararlıyım.hatta eskişehir ogü de yakup karabağlıdan randevumu aldım bile.yazdıkların ve senin gibi olumu şeyler yazanlardan öyle etkilendimki netten telefon bulup aradı az evvel.haldun beyle görüşcektim dedim benim buyrun dedi şok oldum.derdimi anlattım çok kısa ameliyta gircekmiş çünkü ister buyrun gelin yarın ister akşam arayın dedi çok ilgilendi.hakkınızdaki yorumlardan etkilenip aradım dedim hepsi sağolsunlar dedi.ay kafam çok karıştı p.teside randevum var fena aklımı çeldiniz yahu ama 3 ay sonra falan diyo.sizin yöntem kas altımıydı bu arada bende nerdeyse meme yok kas altı olur diye düşünüyorum.ay çok stres oldum niyeyse

Gizemrecim bu arada yazmayı unuttum, bnm de meme dokum azdı, bana haldun bey, damla, mentor, 300 cc, kas altı koydu..hem çok doğal oldu böyle, hem boyutu hem de görüntüsü..

Gizemrecim bu arada yazmayı unuttum, bnm de meme dokum azdı, bana haldun bey, damla, mentor, 300 cc, kas altı koydu..hem çok doğal oldu böyle, hem boyutu hem de görüntüsü..
Cevaplar için teşekkürler ama 27 saat önce oldum ameliyatımı asimetri vardı 275 e 300cc oldu.şu an çok kötüyüm

Gizemrecim bu arada yazmayı unuttum, bnm de meme dokum azdı, bana haldun bey, damla, mentor, 300 cc, kas altı koydu..hem çok doğal oldu böyle, hem boyutu hem de görüntüs
Cevaplar için teşekkürler ama 27 saat önce oldum ameliyatımı asimetri vardı 275 e 300cc oldu.şu an çok kötüyüm

Birazcık sabret..1-2 güne hiçbişeyin kalmayacak:( kime yaptırmıştın ameliyatını sen canım? Haldun beye mi?

Back