Tsk ederim canim insallah hersey istedigimiz gibi sorunsuz gecer hepimiz icin. Elbetteki gorustukten sonra istanbula doner donmez haber vericem.Ev
evet canım Eskişehir'de yaşıyorum 2oğlum var okullar açılacak o yüzden burayı istemiştim ama Haldun bey lede kesin görüşeceğim zaten telefonda 15 tatil olabilir dedi hemen gelirsen.bu hafta içi randevu alıcam 2 drla görüşmek iyi olcak.kaburga uyuşturmayı anestezi altındayken yapıyormuş kendi sitesinde okudum bende.görüşmeden sonra haber verirsen sevinirim.herşey gönlünce olsun
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hacettepe meme büyütme dr.haldun
- Konu Sahibi Ladybirds
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Haziran 2010
- 5.575
- 1.672
- 448
canım merhaba sitede bir arkadaş senin ameliyat sonrası göğüslerinin güzel olduğunu ve ameliyat olmadan önce göğüs dokun olduğunu söyledi benimde küçükte olsa var biraz göğüs dokum eğer izin verirsen bende öncesi ve sonrası fotolarını görmek istiyorum.birde kime ne kadara ameliyat oldun damla mı yaptırdın yuvarlak mı memnunmusun bilgi verirmisincnm ben seni ekledim ama sanırım senin de beni izlemen gerekiyo fotoğrafları görebilmen için.
merhaba,canım merhaba sitede bir arkadaş senin ameliyat sonrası göğüslerinin güzel olduğunu ve ameliyat olmadan önce göğüs dokun olduğunu söyledi benimde küçükte olsa var biraz göğüs dokum eğer izin verirsen bende öncesi ve sonrası fotolarını görmek istiyorum.birde kime ne kadara ameliyat oldun damla mı yaptırdın yuvarlak mı memnunmusun bilgi verirmisin
tabi ki görebilirsin fotoğraflarımı. ekledim seni cnm ama ameliyat öncesi fotoğrafım yok benim maalesef. çekmeyi akıl edemedin haldun kamburoğluna ameliyat oldum. herşey dahil 4600 tl tutuyo. evet damla ve inanılmaz memnunum. 6 buçuk ay oldu ve ben onlarla doğmuş gibiyim
- 18 Haziran 2010
- 5.575
- 1.672
- 448
canım ben şimdi bakıyorum profil sayfanda fotğraflar bölümünde de albümler bölümünde de hiç foto çıkmıyormerhaba,
tabi ki görebilirsin fotoğraflarımı. ekledim seni cnm ama ameliyat öncesi fotoğrafım yok benim maalesef. çekmeyi akıl edemedin haldun kamburoğluna ameliyat oldum. herşey dahil 4600 tl tutuyo. evet damla ve inanılmaz memnunum. 6 buçuk ay oldu ve ben onlarla doğmuş gibiyim
Kizlarrrr busabah Haldun bey ile gorustum, ve iyi ki gelmisim diyorum. Yaklasik 40 dk kadar herseyi tek tek anlatti benim nerdeyse soru sormama bile gerek kalmadi. Gerci kartini verdi istedigin zaman arayip sorabilirsin aklina takilanlari dedi. 14 Ekim'e tarih aldimmmm birisinin ameliyati iptal olmus yoksa 5-6 ay sonraya kadar kalabiliyormus, insallah bende ameliyatimi olucam banada damla, medium yada high profil dedi ama kac cc sormadim acikcasi boyutunu konusmamiza ragmen onu es gecmisim :), ameliyat sirasinda degisik birkac boy deneyip krr vericek ben ne istedigimi hem soyledim hemde internetten buldugum bir resmi gosterdim. Haldun bey ile gorusmeye tereddut etmeyin derim. Benim tabii oncesinde bikac tetkik yapmam lazim bende kalp rahatsizligi oldugu icin. Hepimiz icin hayirlisi olsun :))
C
evet canim oldumm,su an 1 aylik olmak üzereler..ayin 5i gelsinde spor sütyeninden kurtulayim diye uğraşıyorum:))cok cok kolay bir süreç değil,yaninda sana mutlaka yardimci olacaksenin elin ayagin olacak birisi sart..benim hic göğüs dokum yokmuş,haldun hoca en büyügünü koyduğunu söyledi..o yüzden de birazcik zorladi beni..ama cokta önemli değil, çünkü hergün daha guzellesiyorlar ki su sütyenden kurtulup kendime yeni ciciler aldigimda cok dahamutlu olucambu aarada ameliyat toplamda 4600 gibi bir rakama geldi(ama zam gelecekti simdi nedir bilmiyorum) ve dr cok önemli dedikleri sey coook doğru..haldun hoca hel becerikli hem cok seker ama en önemlisi ilgili birisi..her zaman bir şeyler sorabiliyorsun hatta bunlar yamuldumu diye paranoyaya kapilip foto bile gondermisligim var:)) neyse amma yazmışım..sormak istediklerin varsa cekinme..optumm:)
Canim ameliyat oldunmu? Nadil gecti memnunmusun? Bende biran evvel gorusmeye gitmek istiyorum, toplamda nekadara mal oldu?
hayırlı olsun cnm. demiştim ben sanaKizlarrrr busabah Haldun bey ile gorustum, ve iyi ki gelmisim diyorum. Yaklasik 40 dk kadar herseyi tek tek anlatti benim nerdeyse soru sormama bile gerek kalmadi. Gerci kartini verdi istedigin zaman arayip sorabilirsin aklina takilanlari dedi. 14 Ekim'e tarih aldimmmm birisinin ameliyati iptal olmus yoksa 5-6 ay sonraya kadar kalabiliyormus, insallah bende ameliyatimi olucam banada damla, medium yada high profil dedi ama kac cc sormadim acikcasi boyutunu konusmamiza ragmen onu es gecmisim :), ameliyat sirasinda degisik birkac boy deneyip krr vericek ben ne istedigimi hem soyledim hemde internetten buldugum bir resmi gosterdim. Haldun bey ile gorusmeye tereddut etmeyin derim. Benim tabii oncesinde bikac tetkik yapmam lazim bende kalp rahatsizligi oldugu icin. Hepimiz icin hayirlisi olsun :))
cnm ekledim ama sanırım albümlerim görünmüyomuş. bu site yenilendikten sonra herşey garipleşti maalesef. bakıcam bi tekrar görünür yapmaya çalışayım...Avalonod beni de ekler misin lütfen?
Eşim izin vermiyo nasıl ikna edicem yaHaldun bey genelde dual plan yapıyor galiba, ameliyat sonrası nasıldı ağrılı mı geçti? Kollarınızı kullanmada sıkıntı oldu mu?Kızımın biraz büyümesini beklemeliyim sanırım
hayır tabii ki o kadar da değil. ilk 3 gün biraz zor geçiyo ama yanında sana destek olacak biri olursa gayet kolay atlatılıyo. gözünü korkutma bu kadar.Arkadaşlar bende istiyorum Tek engelim korkularım. Gerçekten 1 hafta yataktan kalkamayacak, geceleri uyuyamayacak, hatta yemek bile yiyemeyecek durumda mı oluyorsun ameliyattan sonra?
bakıyorum şimdi albüm ayarlarıma. noldu bu site yaa offfcanım ben şimdi bakıyorum profil sayfanda fotğraflar bölümünde de albümler bölümünde de hiç foto çıkmıyor
hayırlı olsun cnm. demiştim ben sana
Evet canim kesinlikle. Bugunde Ankaradayim aksamustu yada gece istanbula donerim artik :))
Gozunaydin canim hayirli olsun insallah tam istedigin gibi olmustur. En buyugu dedigi kac cc'miy soyledimi? Ben cok buyuk tercih etmiyorum kilolu oldugum icin Canim firsatin olunca ozelden resim atabilirmisin bende heyecanla bekliyorum onumuzdeki ay gelsene bende kavussamm :)))
Gozunaydin canim hayirli olsun insallah tam istedigin gibi olmustur. En buyugu dedigi kac cc'miy soyledimi? Ben cok buyuk tercih etmiyorum kilolu oldugum icin Canim firsatin olunca ozelden resim atabilirmisin bende heyecanla bekliyorum onumuzdeki ay gelsene bende kavussamm :)))
hayirli olsun canim cok sevindim senin adina..maalesef ben senin kadar sansli degildim.randevu bulamadim benim istedigim tarihe..ama burada herkes adina seviniyorum..hersey gönlünce olur insallahKizlarrrr busabah Haldun bey ile gorustum, ve iyi ki gelmisim diyorum. Yaklasik 40 dk kadar herseyi tek tek anlatti benim nerdeyse soru sormama bile gerek kalmadi. Gerci kartini verdi istedigin zaman arayip sorabilirsin aklina takilanlari dedi. 14 Ekim'e tarih aldimmmm birisinin ameliyati iptal olmus yoksa 5-6 ay sonraya kadar kalabiliyormus, insallah bende ameliyatimi olucam banada damla, medium yada high profil dedi ama kac cc sormadim acikcasi boyutunu konusmamiza ragmen onu es gecmisim :), ameliyat sirasinda degisik birkac boy deneyip krr vericek ben ne istedigimi hem soyledim hemde internetten buldugum bir resmi gosterdim. Haldun bey ile gorusmeye tereddut etmeyin derim. Benim tabii oncesinde bikac tetkik yapmam lazim bende kalp rahatsizligi oldugu icin. Hepimiz icin hayirlisi olsun :))
valla canim senin gögüslerin burada gördügüm en güzellerinden..keske bizimkilerde böyle olsakızlar hallettim sanırım albüm olayını :)
- 14 Ağustos 2014
- 150
- 35
- 43
- 35
kızlar hallettim sanırım albüm olayını :)
merhaba resimelr çok güzel peki size kaç cc takıldı ve damla mı yuvarlak mı takıldı
- 14 Ağustos 2014
- 150
- 35
- 43
- 35
Kizlarrrr busabah Haldun bey ile gorustum, ve iyi ki gelmisim diyorum. Yaklasik 40 dk kadar herseyi tek tek anlatti benim nerdeyse soru sormama bile gerek kalmadi. Gerci kartini verdi istedigin zaman arayip sorabilirsin aklina takilanlari dedi. 14 Ekim'e tarih aldimmmm birisinin ameliyati iptal olmus yoksa 5-6 ay sonraya kadar kalabiliyormus, insallah bende ameliyatimi olucam banada damla, medium yada high profil dedi ama kac cc sormadim acikcasi boyutunu konusmamiza ragmen onu es gecmisim :), ameliyat sirasinda degisik birkac boy deneyip krr vericek ben ne istedigimi hem soyledim hemde internetten buldugum bir resmi gosterdim. Haldun bey ile gorusmeye tereddut etmeyin derim. Benim tabii oncesinde bikac tetkik yapmam lazim bende kalp rahatsizligi oldugu icin. Hepimiz icin hayirlisi olsun :))
merhaba ben izmirde yaşıyorum ama haldun beyi okadar duydum ki umarım herşey gönlünüzce olur ve sonuç sizi çok mutlu eder size ne kadar fiyat verdi acaba ameliyat için