- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.048
-
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #1.281
Canım bende okudum ya Fettah~Fetih Süresi ~
Kafiyesizsiir OKUDU
Namaria OKUDU
@ftemiz OKUDU
B Bademmm388 OKUDU
Luluuu94 OKUDU
byebyeblackbird OKUDU
@Tospaagtd OKUDU
~500 Ya Fettah Celle Celaluhu Esmasi~
@casual woman OKUDU
@Umut_2019 OKUDU
Luniss
@casual woman canim bugün okumadigin arkadaşlar için okuyup bitir olur muNot:Eski Duadır
@Tospaagtd Okumayanlar
@casual woman
B Bademmm388 için okumayanlar
@casual woman
@casual woman için okumayanlar
@casual woman
byebyeblackbird için okumayanlar
@casual woman
Luniss okumayanlar
@casual woman
Luniss
Luluuu94 okumayanlar
@casual woman
Tamam Canimin ici Ya Fettah Esmasini regli arkadaşlar okuyacakti bizde Fetih suresini okuyacaktik Allah razi olsun okudugun içinCanım bende okudum ya Fettah
biliyorum kuzum ben içimden geldi okudum Allah hepimizden razı olsunTamam Canimin ici Ya Fettah Esmasini regli arkadaşlar okuyacakti bizde Fetih suresini okuyacaktik Allah razi olsun okudugun için
Masallah canim benim okuma azmine hayranim Bebegine Rabbim hayirli guzel saglikli bol kismetli yaşam nasip etsin insaAllah Amin ❤biliyorum kuzum ben içimden geldi okudum Allah hepimizden razı olsun
1000 Ya Fettah okudum.1000 Ya Fettah Esmasi okudum
Kalan 5000
Canım benim Amin sağolasın Allah razı olsunMasallah canim benim okuma azmine hayranim Bebegine Rabbim hayirli guzel saglikli bol kismetli yaşam nasip etsin insaAllah Amin ❤
Okuyorum canım
Okudum kuzumMasallah canim benim okuma azmine hayranim Bebegine Rabbim hayirli guzel saglikli bol kismetli yaşam nasip etsin insaAllah Amin ❤
Ben varım canımYeni dua belirleyip devam edelim isterseniz
Ben görmemişim bu mesajıKızlar devam edelim mi kimler katılmak ister yeni duaya
Ben de şimdi gördüm canım ben de katılırım:)Yeni dua belirleyip devam edelim isterseniz
Katılırım canım ben deYeni dua belirleyip devam edelim isterseniz