- 12 Mart 2023
- 703
- 804
-
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #18.821
Tamamdirrr
Okudum Allah kabul etsin inşaallahDuamız;
Ya Ganiyy 1060 herkes dua sahibi için 117 tane dua sahibi kendi için 124 tane okuyacak
Sukufezar_ hakkında hayırlı kapılar aç amin
kunfeyekun__
Aktif Lora
R rainyy
YagmurSendeanlarsn
Jane Eyre
B bursakesta
S simge_
Rezzene
️ Sukufezar_
Merhaba. Rican için teşekkür ederim ama biz diğer topikten devam ediyoruz çok uzun süredir ,bu topigin devam ettiğini dahi bilmiyordum bu zamana kadar hiç etiket gelmemişti . Ben çok yoğunum ufakta bir kizim var keni actigim topigiKızlar dua listemiz bitiyor yeni dua listesinde ben olamayacağımPiXiEE aslında burayı çok güzel takibini yapmışsınız yeni listeler tertipleyip devam ettirebilir misiniz? bu topik de yarım kalmasın, aslında sizin topikden dualara katılabilirler ama özellikle bu topiğin devam etmesini isteyen kullanıcılar var
Okudum Allah kabul etsin inşallahDuamız;
Ya Ganiyy 1060 herkes dua sahibi için 117 tane dua sahibi kendi için 124 tane okuyacak
@kunfeyekun_ okudu
Aktif Lora okudu
R rainyy
YagmurSendeanlarsn
Jane Eyre
B bursakesta okudu
S simge_ okudu
Rezzene
️ Sukufezar_
AminnnnListemiz bitti kızlar Allah katılan herkesten razı olsun
Kandiliniz mübarek olsun kızlar,Allah dularımızı kabul etsinDuamız;
kunfeyekun__ okudu
Aktif Lora okudu
R rainyy okudu
YagmurSendeanlarsn okudu
Jane Eyre okudu
B bursakesta okudu
S simge_ okudu
Rezzene
️ Sukufezar_ okudu
La havle vela kuvvete veya insirah ayetel kursi olabilir. Allahin ismide olabilir bana hepsi uyarYeni duamız ne olsun?Herkes fikrini belirtsin arkadaşlar
Muhammed (s.a.) Medine'ye hicret ederken Sevr Mağarasında bulundukları sırada yanında bulunan dostu Hz. Ebubekir'e "La Tahzen İnnallahe Meana" demiş ve bu sözün hikayesi günümüze kadar gelmiştir. Bu cümlenin Türkçe meali, "Üzülme, Allah bizimledir." şeklindedir. Bu ayet de olabilir tevbe süresi 40. Cı ayetYeni duamız ne olsun?Herkes fikrini belirtsin arkadaşlar
Nasıl olucak tam olarak. Olur aslında239121 Ya Fettah okuyalım mi? Listeye dahil olan herkesin niyetine. 21 günde bitecek şekilde dağıtalım herkes okuduğunda okudum diye bildirsin.
Eki Görüntüle 3308791
O cok fazla olur239121 Ya Fettah okuyalım mi? Listeye dahil olan herkesin niyetine. 21 günde bitecek şekilde dağıtalım herkes okuduğunda okudum diye bildirsin.
Eki Görüntüle 3308791