- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.048
-
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #1.241
Yok canim ayrı ayrı olurHepsini aynı anda mi
Listeye seni de ekliyorum o zamanCanım benim Cuma’ya reglim biter cuma günü okurum insallah sureyi başka bir şey de yapabiliriz demiştin mazeretli olanlar icin o meydi onu yapayım bu sürede
Tamam kuzum okurumListeye seni de ekliyorum o zamancanim istersen sen en az 500 ya da istersen daha fazla Ya Fettah Celle Celaluhu esmasini okudu hepimizin niyetine
Kuzum namaz kılamadığım icin okumadım kendime
Tamam canim unutma kendin için okuyacaksin başka okuman gereken kişi kalmadıKuzum namaz kılamadığım icin okumadım kendime
Tamamdır canımTamam canim unutma kendin için okuyacaksin başka okuman gereken kişi kalmadı
Bu gece bitirmeye niyetlenmistim ama regli oldum, simdi okuyamam dimi bitmesini beklemeliyimRainbow Peace canim senin okuyacağın kişiler
1)Rainbow Peace
2) 5 528mucizemmm
3) B Bademmm388
4)byebyeblackbird
5)Luniss
6)Luluuu94
Estağfurullah canim benim regliylende okunuyor okuyabilirsinBu gece bitirmeye niyetlenmistim ama regli oldum, simdi okuyamam dimi bitmesini beklemeliyimKafiyesizsiir cok mahçup oldum hakkinizi helal edin kızlar reglim biter bitmez okuyacagim hemde hepimiz icin 1 er yasin okuyacağım geciktirdigim için
okudum canım Rabbim kabul etsin inşallahYENİ DUA ~
TOPLU NİYET
FETİH SURESİ
~LISTE ALIMA ACIKTIR~
DUA LISTESINDEKI HERKES KENDI NIYETI VE DUA LISTESINDEKI ARKADASLARIN ISMINI NIYET ALARAK DUALARIMIZIN KABULU IÇIN BIR TANE FETİH SÜRESİ OKUYACAK
NOT:HERKES ICIN TEK TEK FETIH SURESI OKUNMAYACAK BIR TANE OKUYUP HERKESIN NIYETI ICIN BAGISLAYACAGIZ
OKUMA DA SON GUN CUMA GUNUDUR
Kafiyesizsiir (Mine)
Namaria ( Almıla)
ftemiz (Fadime)
B Bademmm388 (Fatos )
Luluuu94 (Oya )
byebyeblackbird (Gamze)
Luniss (Elçin )
Umut_2019 (Sahire Gökçe )
Rainbow Peace (Funda)
5 528mucizemmm (Tuğçe )
Luniss (Elçin)
okudum canım Rabbim kabul etsin inşallah
Amin kızlar agziniza sağlık insaAllah dualarimiz hayırlısı ile kabul olurBende okudum Allah kabul etsin inşallah 1 Fetih suresi ve 500 de ya Fettah inşallah dualarımızın kabulüne vesile olur hayırlı aylarda
Kızlar okudum tek tek isimlerinizi anarak dualarımzı bağışladım rabbim kabul eylesinYENİ DUA ~
TOPLU NİYET
FETİH SURESİ
~LISTE ALIMA ACIKTIR~
DUA LISTESINDEKI HERKES KENDI NIYETI VE DUA LISTESINDEKI ARKADASLARIN ISMINI NIYET ALARAK DUALARIMIZIN KABULU IÇIN BIR TANE FETİH SÜRESİ OKUYACAK
NOT:HERKES ICIN TEK TEK FETIH SURESI OKUNMAYACAK BIR TANE OKUYUP HERKESIN NIYETI ICIN BAGISLAYACAGIZ
OKUMA DA SON GUN CUMA GUNUDUR
Kafiyesizsiir (Mine)
Namaria ( Almıla)
ftemiz (Fadime)
B Bademmm388 (Fatos )
Luluuu94 (Oya )
byebyeblackbird (Gamze)
Luniss (Elçin )
Umut_2019 (Sahire Gökçe )
Rainbow Peace (Funda)
5 528mucizemmm (Tuğçe )
Luniss (Elçin)