- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.048
-
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
“Bir müslüman, yanında bulunmayan bir din kardeşi için dua ederse, mutlaka melek ona, aynı şeyler sana da verilsin, diye dua eder.” (Müslim, Zikir 86. Ayrıca bk. Ebû Dâvûd, Vitir 29)
“Bir müslümanın, yanında bulunmayan din kardeşine yapacağı dua kabul olunur. Bir kimse din kardeşine hayır dua ettikçe, yanında bulunan görevli bir melek ona, ‘duan kabul olsun, aynı şeyler sana da verilsin’ diye dua eder.” (Müslim, Zikir 87, 88. Ayrıca bk. İbni Mâce, Menâsik 5)
Teşekkür ederim hoşbuldum Rabbim dualarımızı kabul etsin başlık hayırlı olsunTabi ki de canim hoş geldin
Amin insaAllahTeşekkür ederim hoşbuldum Rabbim dualarımızı kabul etsin başlık hayırlı olsun♥
Katılmak isterim canımArkadaşlar tüm dualarimizin kabulu icin toplu olarak sureler ve ayetler okuyalım okuyacagimiz süremiz Yasin suresi ve Ayetimiz Yasin suresi 58. Ayet Selamun Kavlen mirRabbirrahim' dir
Listeye katılmak isteyen herkes kişi başı 5 Yasin suresi ve 1479 adet Selamun Kavlen mirRabbirrahim okuyacak mazeret durumundan dolayı süre 2 haftadır bugun baslanip 13 Aralık cumaya kadar okumalar bitmelidir 13 Aralik cuma gunu herkes dualarini yazacak ve herkes birbiri icin dua edecektirkatılmak isteyenler yazabilirler
Arkadaşlar tüm dualarimizin kabulu icin toplu olarak sureler ve ayetler okuyalım okuyacagimiz süremiz Yasin suresi ve Ayetimiz Yasin suresi 58. Ayet Selamun Kavlen mirRabbirrahim' dir
Listeye katılmak isteyen herkes kişi başı 5 Yasin suresi ve 1479 adet Selamun Kavlen mirRabbirrahim okuyacak mazeret durumundan dolayı süre 2 haftadır bugun baslanip 13 Aralık cumaya kadar okumalar bitmelidir 13 Aralik cuma gunu herkes dualarini yazacak ve herkes birbiri icin dua edecektirkatılmak isteyenler yazabilirler
Arkadaşlar tüm dualarimizin kabulu icin toplu olarak sureler ve ayetler okuyalım okuyacagimiz süremiz Yasin suresi ve Ayetimiz Yasin suresi 58. Ayet Selamun Kavlen mirRabbirrahim' dir
Evet canım ben de katılmak istiyorumLoveMeKyrenia sende katılmak ister misin canim