- 20 Ağustos 2019
- 3.126
- 7.303
- 39
-
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #1.261
Hepimizin kandili mübarek olsun INŞAALLAH. Ben bu gece okuyacağım kandil gecesi olduğu için yarın da haber veririm nasipseKızlar Fetih suresini yarına bitirelim mazeretli olanlarda 500 Ya Fettah Celle Celaluhu esmasini okuyup bitirsin
500 Ya Fettah Celle Celaluhu okudum rabbim bütün dualarimizin oldu şükrünü ve sevincini yaşatsın InsaAllah kandiliniz mübarek olsunKızlar Fetih suresini yarına bitirelim mazeretli olanlarda 500 Ya Fettah Celle Celaluhu esmasini okuyup bitirsin
Geçmiş olsun canimin içi neyin var Amin InsaAllah Rabbim hepimizin dualarını kabul etsinMerhabalar o kadar rahatsızım ki sadece 500 Ya FETTAH okudum. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin INŞAALLAH. Bebek isteyenlere tez zamanda hayırlı sağlıklı huyu güzel yüzü güzel bir evlât nasip etsin İNŞAALLAH. Benim gibi borç ödeyenlere Rabbim bildiğimiz bilmedigimiz tüm hayırlı kaynaklardan gani gani bolluk bereket ve riziklar nasip etsin INŞAALLAH.Kafiyesizsiir sana da Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin Amin Amin Amin
Tamam canimKafiyesizsiir canım okuyunca yazacağım
Canım üşütmüşüm boğazım sinuzitlerim idrar yollarım midemGeçmiş olsun canimin içi neyin var Amin InsaAllah Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin
Canim çok geçmiş olsun tekrar Allah'im sifa versinCanım üşütmüşüm boğazım sinuzitlerim idrar yollarım midem
Amin ALLAH razı olsunCanim çok geçmiş olsun tekrar Allah'im sifa versin
Kalan 60001000 ya Fettah okudum
1000 Ya Fettah Esmasi okudumKalan 6000
1000 Ya Kahhar Esmasi okudum1000 ya Fettah okudum
8000 kaldı
1000 ya Kahhar okudum
8000 kaldı
~Fetih Süresi ~
Kafiyesizsiir OKUDU
Namaria OKUDU
ftemiz OKUDU
B Bademmm388 OKUDU