- 8 Kasım 2018
- 517
- 529
- 26
- Konu Sahibi muhursuzpusula
- #2.721
muhursuzpusula Zeynep için okudum allah kabul etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bendende yana herkese hakkım helal olsunSende saol Birbirinize hakkimizi helal edelim ins guzel haberler duyariz ins hepinizden. Benden taraf hepinize helal olsun. Dua arkadaşlarım
Canım benim ağzına sağlık tahmin ettik bizde Life light arkadaş hep eksiksiz okudu kesin okumuştur dedik, Hoşgeldin tekrardanSukur kavusturana arkadaslar cok üzüldüm bi konu açmıştım forumda yonetici engelledi uc gun. Elif arkadasimiza da rabia hurriyet arkadasimizada 288+144 okuduk. Su an sadece zeynep arkadasimizinki var onunda 144 u okundu 288 kaldi okuyacagim ve bildirim yapacağım. İnanirmisiniz fazla okumasalar bari dedim ziyaretci olarak sayfayi takip ettim. İyiki okumadiniz fazladan.
Allah razı olsun arkadasimCanım benim ağzına sağlık tahmin ettik bizde Life light arkadaş hep eksiksiz okudu kesin okumuştur dedik, Hoşgeldin tekrardan
Elif için okudm Allah kabul etsin
Elif için okudum Allah kabul etsin amin. muhursuzpusula
Hürriyet için okudum Allah hayrlar ikram etsin
Canım ebruazra hürriyet ismi zaten yani okumuştun ?Ebru için okundu
Fazla mı okunduCanım elife okumuştun zaten ?
Belki ismi yanlış yazmıştır diye düşünüyorum canım ama sormak istedim yinede ebruazraya okumamıştı sadeceFazla mı okundu
Olabilir canımBelki ismi yanlış yazmıştır diye düşünüyorum canım ama sormak istedim yinede ebruazraya okumamıştı sadece
Fazla okundu sanirim bana. Öyle geldiFazla mı okundu
Yok canım ebru azra icin okudum yazacaktım.Fazla mı okundu
Aynen canim ebruazra icin okudum hayırlı evlat icinBelki ismi yanlış yazmıştır diye düşünüyorum canım ama sormak istedim yinede ebruazraya okumamıştı sadece
Yaaa ben onu farklı sanıp okudum yine okudumCanım ebruazra hürriyet ismi zaten yani okumuştun ?