- 20 Ağustos 2019
- 3.126
- 7.303
- 39
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
- #1.221
Merhabalar yeni gruba ben de katılmak isterim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okudum allah kabul etfsin
canım Almıla olacak ı ile :)Namaria canim ismini doğru mu yazdım bir listeye bakar misin
amin canım cok güzel olurKafiyesizsiir canım bide herkes müsait olunca 1000 ihlas yapsakmiki malum üç aylar ne yapsak kardır
Bu arada kızlar Recep ayınız ve Üç aylariniz mübarek olsun inşallah
Senin de mübarek olsun canim evet bende oyle düşünüyorum 1000 ihlas 1000 nasr 70.000 La ilahe illallah okuyabiliriz toplu niyetimiz içinKafiyesizsiir canım bide herkes müsait olunca 1000 ihlas yapsakmiki malum üç aylar ne yapsak kardır
Bu arada kızlar Recep ayınız ve Üç aylariniz mübarek olsun inşallah
Tamam canim ekliyorumKafiyesizsiir benide eklermisin bubara geciktirdigim icin tereddüt ettim.ama hepsini okurum bir çırpıda InsaAllah
Duzelttim canim isminin anlamı nedir acabacanım Almıla olacak ı ile :)
Canım benide ekle olur muSenin de mübarek olsun canim evet bende oyle düşünüyorum 1000 ihlas 1000 nasr 70.000 La ilahe illallah okuyabiliriz toplu niyetimiz için
kırmızı elma demek canım :)Duzelttim canim isminin anlamı nedir acaba
Ekledim canimCanım benide ekle olur mu
Hepsini aynı anda miSenin de mübarek olsun canim evet bende oyle düşünüyorum 1000 ihlas 1000 nasr 70.000 La ilahe illallah okuyabiliriz toplu niyetimiz için
Canım benim Cuma’ya reglim biter cuma günü okurum insallah sureyi başka bir şey de yapabiliriz demiştin mazeretli olanlar icin o meydi onu yapayım bu süredeEkledim canim