- 20 Ağustos 2019
- 3.126
- 7.303
- 39
-
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
Okurum inşallahTabi canim bu Cuma ya kadar 5 Yasin 1479 tane de Selamun kavlen mir RabbirRahim okunacak kabul edersen ekleyeyim seni de listeye
Amin tez zamanda INSAALLAH.Rabbim Meryem annemize nasip ettiği gibi hayırlısıyla banada tez zamanda anne olabilmeyi nasip eder inşallah. Duam her zamanki gibi canım
Tamam canim okuman bitmeden şimdiden dualarinizi paylassanda olurBen henuz tesbihi tamamlamadim. Zamansiz regl durumlarim oldugu icin yeni basladim okumaya. Annem okudu ama. Persembe gunu okumam bitince dualarimizi da paylasicam
Canim olsun şimdiden paylasabilirsin duaniBende okuyamadım tamamlayınca duamla birlikte yazacagım , insallah:)
1 tane de ben aldım kalan 1 yasin. Bu akşama bitiririm hepsini inşallah. Bitince duamida yazayımKızlarKikoo arkadaşımız mazeretli 3 tane Yasin suresi kalmış okumadığı 1 tanesini ben aldım kalan 2 okumaya yardım edecek olan var mi arkadaşlar
Tamam canim Allah razi olsun ❤1 tane de ben aldım kalan 1 yasin. Bu akşama bitiririm hepsini inşallah. Bitince duamida yazayım
Cümlemizden inşallahTamam canim Allah razi olsun ❤
bir tane ben alıyım canımKızlarKikoo arkadaşımız mazeretli 3 tane Yasin suresi kalmış okumadığı 1 tanesini ben aldım kalan 2 okumaya yardım edecek olan var mi arkadaşlar