- 13 Şubat 2019
- 3.721
- 17.113
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
Canim ne zamandir girmiyordum etiketi yeni gördüm bu Cumaya kadar okurum ben ekler misin listeye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canim hemen ekliyorumCanim ne zamandir girmiyordum etiketi yeni gördüm bu Cumaya kadar okurum ben ekler misin listeye
aldığım 1 yasini okudum canım Allah kabul etsinKızlar Kikoo arkadaşımız mazeretli 3 tane Yasin suresi kalmış okumadığı 1 tanesini ben aldım kalan 2 okumaya yardım edecek olan var mi arkadaşlar
AminAllahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Beyhan kızı özge’ nın duası; Allah’ım sen beni ve ailemi kem gözden kötülüklerden kaza beladan koru yarabbim iyi insanlarla karşılaştır kötü insanları kötü enerjili insanı haset fesat bencil cimri insanı ben ve ailemden uzak tut! Geçmişte bilerek ve bilmeyerek yaptığım bütün hatalardan tevbe ediyorum hepsini bağışla. .. Haneme Huzurlu mutlu sağlık dolu keyifli bi ömür nasip et..eşimin ve benim maddi zorluklarımıza ve manevi skıntılarımızın geçmesi için hayırlı kapılar aç Allah’ım evimizin bize hayırlı gelmesiyle beraber borcunu kolaylıkla ödememiz nasip eyle.. ailesinin verdiği sözü tutup desteğini söz verdiği gibi destek vermesini ve daha fazla haksızlıkla ve talihsizlikle karşılaşmamayı bize nasip et senden isterim Yarabbim..saglıklı imanlı evlatlar nasip eyle yarabbi, en kısa zamanda anne olabilmeyi bana nasip eylr Rabbim Amin. eşimin iş yerinde hakettiğini alabılmesı ıcın hayırlı kazançlar yada baska bı iş kapısı nasip eyle borçlarını bitirmesini durumumun iyiye gitmesini huy olarak ta sinirlilik ve kalp kırmaktan vazgeçmesini imanlı bir kul olmasını huylarının sakinleşmesini kalplerimize sükunet huzur ,bnm işyerimde hakettiğim yükseliş maddi rahatlamayı işimde daim olmayı ve eskisinden de başarılı, saygılı ve itibarlı çalışmayı daim eyle Allahım , bizi rızıklandır yarabbim!!..eşimin ailesinin de eşime maddi manevi desteğini esirgememesini, destek olmalarını aralarındakı skıntının çözülmesini hanemize nasip eyle ..Amin
Canim Allah razi olsun ❤aldığım 1 yasini okudum canım Allah kabul etsin
Amin cümlemizden canımCanim Allah razi olsun ❤
AminÖzge ismim,
Tez zamanda sıkıntılarımın bitsin. Hayırlı beni seven sevdiğim gibi bir insan hayatıma girsin ve mutlu bir evliliğimiz olsun, sağlıklı cocuklarımız olsun.
AminNihan;
Eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirahim allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.
Allah'ım hayırlısıyla istediğim işe geçmeyi huzurlu bir ortam kurmayı sen nasip et . Hayırlı zamanda hayırlı bir kısmet karşıma çıkar .Ailelerin de anlaşabileceği Sevgi saygının eksik olmadığı Mutlu, huzurlu güzel bir evliliğim olsun, anneliği yaşamayı nasip et. Sen ailemi başımdan eksik etme, bizlere sağlık sıhhat ver. İyi insanlarla karşılaştır.Hayırda da şer de kolaylık sağla Allah'ım. Sen affedicisin yüzümüzün karasına bakıp da bizi narına atıp da yakma Yarabbi . Dua eden arkadaşlarımında gönüllerine göre ver Rabbim. Sana açtığımız elleri geri çevirme Bizi sensiz bırakma Amin..
Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
Aminİsmim fadime duam:Rabbim senin rızana ulaşmayı ve senden razı olan bir kul olmayı ve sana isyan etmeyen iman eden bir kalbe ve akla sahip olmayı nasip et. eşimi Allah yolunda, Allah ın emir ve yasaklarına uyan ve adaleti gözeten, eşine ve çocuklarına bağlı, cömert bir insana dönüştür, evimi huzurlu bir yuva, mutlu, imanlı ve hayırlı sağlıklı çocuklar ve tüm sevdiklerimle inançlı ,umutlu,huzurlu sağlıklı mutlu senin yolunda bir ömür nasip et. Çocuklarımın sınavlarında başarılar nasip et. Bana hayırlısı ile bir iş nasip et. Burada okuyan tüm arkadaşlarımı ve beni ,ailemi doğru yoluna senin yoluna ulaştır ve bu yoldan ayırma ,kötülüklerden 1şeytanların,şeytanlaşmış insanlardan ve nefsin kötülüklerinden ve bilip bilmediğim gelmiş ve gelecek kötülüklerden hastalıklardan maddi ve manevi sıkıntılardan koru dünya ve ahirette güzellikler nasip et ve dualarımızı kabul buyur.
Aminİsmim fadime duam:Rabbim senin rızana ulaşmayı ve senden razı olan bir kul olmayı ve sana isyan etmeyen iman eden bir kalbe ve akla sahip olmayı nasip et. eşimi Allah yolunda, Allah ın emir ve yasaklarına uyan ve adaleti gözeten, eşine ve çocuklarına bağlı, cömert bir insana dönüştür, evimi huzurlu bir yuva, mutlu, imanlı ve hayırlı sağlıklı çocuklar ve tüm sevdiklerimle inançlı ,umutlu,huzurlu sağlıklı mutlu senin yolunda bir ömür nasip et. Çocuklarımın sınavlarında başarılar nasip et. Bana hayırlısı ile bir iş nasip et. Burada okuyan tüm arkadaşlarımı ve beni ,ailemi doğru yoluna senin yoluna ulaştır ve bu yoldan ayırma ,kötülüklerden 1şeytanların,şeytanlaşmış insanlardan ve nefsin kötülüklerinden ve bilip bilmediğim gelmiş ve gelecek kötülüklerden hastalıklardan maddi ve manevi sıkıntılardan koru dünya ve ahirette güzellikler nasip et ve dualarımızı kabul buyur.