- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.048
-
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
Helal olsun canim ne demek insaAllah hepimizin duası kabul olurKafiyesizsiir canım Allah kabul etsin sımdıden tek tek ıgrasıyorsun hakkını helal et. ❤Dua ıcın arkadaslar ısım yazmıyor acıkca ısım olursa daha iyi olur.
Allah razı olsun canım benim hakkını helal et zaman harcayıp böyle muhteşem duaların listesini kuruyorsun ve okadar güzel yönetiyorsun ki maşaallah canımm rabbim hepinizin dualarını kabul eylesinLİSTE ALIMA AÇIKTIR
Dualarımızın kabulü için herkes kendi ve listedeki kişilerin niyeti için;
5 Yasin suresi ve 1479 tane Selâmun Kavlen nin Rabbin Rahîm(Rahîmin). okuyacaktır
سَلَامٌ قَوْلًا مِنْ رَبٍّ رَحِيمٍ
Selâmun kavlen min rabbin rahîm(rahîmin).Anlamı;
Rahîm olan Rab’ten "selâm" sözü (vardır)
1)Son okuma günü 13 Aralık Cuma günüdür mazeretli olma durumundan dolayı okuma süresi uzundur
2)Herkes okuyunca okudum diye bildirim yapmalıdır
3)Okumaya başlamadan önce niyetler kendim ve arkadaşlarımın dualarinin kabulu için okuyorum diye alınmalıdır
4)Abdest şartı vardır
5)Herkes 12 Aralik Perşembe günü duasini paylasacaktir
6)13 Aralık Cuma günü de hepimiz kendimiz ve diğer arkadaşlarımızın niyeti için toplu dua edeceğiz insaAllah
7)Duaya başlamadan önce Besmele salavat ve dua bittikten sonra da salavat getirsek cok daha guzel olur
8)Arkadaşlarımızın duasını ederken isimlerini net bir şekilde belli edelim
Not: arkadaşlar isiminizi yazarak duanizi paylassaniz ismen dua etmek daha güzel olur
@Namaria
@tr_lelli
@caramel_7
@Gokyuzummm
@cansu_tr
@Umut_2019
@Bademmm388
@Tospaagtd
@Feslegen
@LoveMeKyrenia
@mer_4260
@Canfeb
@nedensude
@Fukaeri
@Mamilot
@Hazal
@talena
@casual woman
@Aventuss
@Mandarins
LİSTE ALIMA AÇIKTIR
5 Yasin suresi ve 1479 tane Selâmun Kavlen nin Rabbin Rahîm(Rahîmin). okuyacaktır
1)Son okuma günü 13 Aralık Cuma günüdür mazeretli olma durumundan dolayı okuma süresi uzundur
3)Okumaya başlamadan önce niyetler kendim ve arkadaşlarımın dualarinin kabulu için okuyorum diye alınmalıdır
4)Abdest şartı vardır
6)13 Aralık Cuma günü de hepimiz kendimiz ve diğer arkadaşlarımızın niyeti için toplu dua edeceğiz insaAllah
7)Duaya başlamadan önce Besmele salavat ve dua bittikten sonra da salavat getirsek cok daha guzel olur
Not: arkadaşlar isiminizi yazarak duanizi paylassaniz ismen dua etmek daha güzel olur
@Namaria
@tr_lelli
@caramel_7
@Gokyuzummm
@cansu_tr
@Umut_2019
@Bademmm388
@Tospaagtd
@Feslegen
@LoveMeKyrenia
@mer_4260
@Canfeb
@nedensude
@Fukaeri
@Mamilot
@Hazal
@talena
@casual woman
@Aventuss
@Mandarins
Cumlemizden razi olsun insaAllah canim benim hepimizin dualari tek tek hayırlısı ile kabul olur insaAllahAllah razı olsun canım benim hakkını helal et zaman harcayıp böyle muhteşem duaların listesini kuruyorsun ve okadar güzel yönetiyorsun ki maşaallah canımm rabbim hepinizin dualarını kabul eylesin
LİSTE ALIMA AÇIKTIR
4)Abdest şartı vardır
@Namaria
@tr_lelli
@caramel_7
@Gokyuzummm
@cansu_tr
@Umut_2019
@Bademmm388
@Tospaagtd
@Feslegen
@LoveMeKyrenia
@mer_4260
@Canfeb
@nedensude
@Fukaeri
@Mamilot
@Hazal
@talena
@casual woman
@Aventuss
@Mandarins
Allah razı olsun canım senden. okuyan herkesin burdan dualarım oldu sevincini paylaşmayı nasip etsin Rabbim.
Tabi ki de canimsüre 13 aralıksa ben de yetiştiririm inşallah, beni de ekler misin canım?
Cumlemizden razi olsun insaAllah canim benim ❤Allah razı olsun canım senden. okuyan herkesin burdan dualarım oldu sevincini paylaşmayı nasip etsin Rabbim.
dualarımızı yazalım mı?