- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.048
-
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
Estagfurullah canim ne ozruKafiyesizsiir canım benim katılmayı çok isterdim her gün okuduğum dualarım var inan onları bile okurken bazen zaman sorunu yaşıyorum özel sektörde çalışıyorum bak bugün cumartesi bugün bile mesai saat 17.30 da bitiyor eve git yemek iş derken bayılıyorum artık geri çevirdiğim için çok özür dilerim Allah dualarınızı kabul etsin
Tek Tek Herkes duasını paylasak herkes birbirinin duasini okuyup birbirine dua edecek insaAllahCanım okumayı bitirince duadaki isimleri tek tek mi okuyacağız. Duasını nasıl yapacagiz
Ben katılamıcam@NumanayseCanfeb caramel_7 @casual woman B Bademmm388 @Tospaagtd @Rana_murat M mer_4260
beren_naz tr_lelli M Mandarins Aventuss nedensude ftemiz Fukaeri
G Gokyuzummmtalena C cansu_tr
Elmas2326
kizlar yeni topik açtım yeni katılımlar olursa diye burdan devam edeceğiz insaAllahkatılmak isteyenler bildirim yapsın
8 aralık pazar gunu canim sben de necm suresini tamamlayamadım henüz, o yüzden katılamicam. adetliyim. onu ne zamanakadar bitireceğiz?
Tamam canimCanım ben katılamayacağım bu aralar eğitimlerim var
İnşallah bir sonrakine katılabilirim
Tamam canim hoş geldinBende katılmak istiyorum
Bugünden baslayabilirsin canim son gün 13 aralık cuma niyetini alırken toplu dua niyetine diye al insaAllah hoş geldin aramızaCanım bende katılmak istyorum reglime 7 gün var ne zaman başlıyoruz belli mi tarih
Hosbuldum kuzum yani ben biraz anlayamadım duamizi kişisel mi yapcaz yoksa seninle diğer topikte yaptigimiz gibiBugünden baslayabilirsin canim son gün 13 aralık cuma niyetini alırken toplu dua niyetine diye al insaAllah hoş geldin aramıza
Yok canim kisisel degil toplu dua olacak toplu hatim gibi düşün yani okudugumuz Yasin suresini ve ayeti bir seferligine kendimizin ve herkesin niyeti icin okuyacagiz insaAllahHosbuldum kuzum yani ben biraz anlayamadım duamizi kişisel mi yapcaz yoksa seninle diğer topikte yaptigimiz gibi
Tamam canım yarın okurum insAllahYok canim kisisel degil toplu dua olacak toplu hatim gibi düşün yani okudugumuz Yasin suresini ve ayeti bir seferligine kendimizin ve herkesin niyeti icin okuyacagiz insaAllah
Canım bitirdiğimizde haber verelim mi yoksa 13ünde mi gelelimYok canim kisisel degil toplu dua olacak toplu hatim gibi düşün yani okudugumuz Yasin suresini ve ayeti bir seferligine kendimizin ve herkesin niyeti icin okuyacagiz insaAllah
Rica ederim canim benim nasibinde varmışCanım bitirdiğimizde haber verelim mi yoksa 13ünde mi gelelimsaçma bir soru oldu ama :) çok teşekkür ederim bu arada beni de davet ettiğin için çok sevindim