- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
AminMorrmeneksee canım senin için okudum. Rabbim tüm dualarını kabul etsin, sıkıntılarını gidersin rabbim inşaAllah @Harlofia
Bencede artık sayıları yaz çiz bize bile kafa karışıklığı oldu. @Harlofia seninde her seferinde tekrardan hesap yapman zor oluyor dur yeni güncelleme yapman.Bence suan herkes net kararını versın devam edenler kalsın etmeyenler canı sağolsun.
Bence bugun bunun ılk teyitini toplayalım
Sil bastan sağlam sekılde devam edelım
Bende kesinlikle katılıyorum herkes şuan kararını versin ki bizde önümüzü görelim. Dünde aslında doğruydu soylediklerin yanlız ben herkes durumun ciddiyetinin farkındadır ve ona gore düşünüp girmiştir diye düşünmüştümBence suan herkes net kararını versın devam edenler kalsın etmeyenler canı sağolsun.
Bence bugun bunun ılk teyitini toplayalım
Sil bastan sağlam sekılde devam edelım
Kızlar ben cok grup yonettiğim için artık az cok anlıyorum cıdden yanlıs anlasılmak hıc ıstemem ama en basından anladım bu sekılde aksılıkler yasayacamızı bıraz goze batmıs olabilirimBende kesinlikle katılıyorum herkes şuan kararını versin ki bizde önümüzü görelim. Dünde aslında doğruydu soylediklerin yanlız ben herkes durumun ciddiyetinin farkındadır ve ona gore düşünüp girmiştir diye düşünmüştüm
Amin canımAminağzına yureğine sağlık Rabbim nolur hayırlı kapılar acc
Devam canım. Eger calısıyorsan vaktın yoksa ben de alabilirim ıstersen grubu farketmezKızlar
Morrmeneksee çok haklı gruptan çıkmak isteyenler şuan bildirim yapsınlar lütfen ben de sayıları ona göre paylaştırıcam evet sayımız yüksek ama süremizin yeterli olduğunu düşünüyorum şahsen ben bu hatmi başlatırken büyük umutlarla başlattım ve çoğumuzun sıkıntıları istekleri var ve bu hatme umut bağladıklarını ihtiyaç duyduklarını düşünüyorum hiç kimsenin hatminde eksiklik olsun istemiyorum listeyi tekrar güncellicem ve sayıları tekrardan paylaştırıcam süre 2 gün olucak sabahları 8.30 da liste paylaşıcam günlük 17.30 da hatırlatma bildirimi yapıcam ve 2 günün sonunda 23.00 son bildirim saati olucak
Kızlar tamam mı devam mı
Morrmeneksee M Maviayyy
ohbb
SoLeiL12
Aktif Lora R rana20
MoonfacedMom
Life light
tatlicincap
Meybuz
Umut_2019
Ronron77
Pinkpotter
Aybush
moco-coco H Hapiness
burcusami
birkedivelisi
H M
Okuyorum canım son zamanlarda derslerim yoğun biraz 2 kişi yüretebiliriz eğer istersenDevam canım. Eger calısıyorsan vaktın yoksa ben de alabilirim ıstersen grubu farketmez