🌿Hacetlerimiz için 239.121 Ya Fettah hatmi🌿

Yanı gecende yanlıs anlaşıldım belki bu yuzddn ama kastettığim buydu benım..
Grubun sağlıklı ılerlemesi ıcın once gercekten nıcın okunması gerektiğini ıdrak etmemiz gerekiyor lafım asla kımseye degıl olayı baz alıyorum suan..
Birde grubu en basından sıkı sekılde oturtmak gerekıyor hergun 3 4 defa en az bıldırım yapılıp hatırlatılması gerekıyor.
Yaptımız hatım azımsanacak bir hatım degıl bu yuzden titizlikle bitene kadar herkes tarafından takip edilmesi lazım Allah korusun kul hakkına kadar gider yoksa umarım kendimi acıklayabilmişimdir..

@Harlofia en önce kesın net bı tarih bıldırımi yapman lazım 2 gun okunacaksa 2 gun olsun ekstradan uzamasın zaten 2 gun baya baya yetiyor.
Sıralama yapıp lıste sabıt kalsın
2.gunun aksamı saat 20.00 da sona ersın mesela ama bunu hergun 2 3 defa hatırlat lütfen gun ıcınde gruptan ses cıkmayınca insanlar ıster ıstemez boslayabıliyor hatta bıldırım bıle dusmuyor once ciddiyeti sağlamamız lazım ki sağlıklı ilerlesin
Yanlıs anlasılmak cıdden istemiyorm ama dun yazdım sanırsam suan yazdıklarımı bırebır yasıyoruz o yuzden konusuyorum

Bence suan herkes net kararını versın devam edenler kalsın etmeyenler canı sağolsun.

Bence bugun bunun ılk teyitini toplayalım
Sil bastan sağlam sekılde devam edelım

Bence suan herkes net kararını versın devam edenler kalsın etmeyenler canı sağolsun.

Bencede artık sayıları yaz çiz bize bile kafa karışıklığı oldu. @Harlofia seninde her seferinde tekrardan hesap yapman zor oluyor dur yeni güncelleme yapman.

Bende kesinlikle katılıyorum herkes şuan kararını versin ki bizde önümüzü görelim. Dünde aslında doğruydu soylediklerin yanlız ben herkes durumun ciddiyetinin farkındadır ve ona gore düşünüp girmiştir diye düşünmüştüm

Kızlar ben cok grup yonettiğim için artık az cok anlıyorum cıdden yanlıs anlasılmak hıc ıstemem ama en basından anladım bu sekılde aksılıkler yasayacamızı bıraz goze batmıs olabilirim ama cıdden ıyı nıyetımle soyluyrm ılerısının sağlam olması ıcın tek cabam yanı. Inanın kendıme bıle baslamadım ben cunku onumu goremıyorum, bakalım grup devam edecekmıkı ne olacak seklınde bir tereddüt yasadım yanı

Kızlar Morrmeneksee çok haklı gruptan çıkmak isteyenler şuan bildirim yapsınlar lütfen ben de sayıları ona göre paylaştırıcam evet sayımız yüksek ama süremizin yeterli olduğunu düşünüyorum şahsen ben bu hatmi başlatırken büyük umutlarla başlattım ve çoğumuzun sıkıntıları istekleri var ve bu hatme umut bağladıklarını ihtiyaç duyduklarını düşünüyorum hiç kimsenin hatminde eksiklik olsun istemiyorum listeyi tekrar güncellicem ve sayıları tekrardan paylaştırıcam süre 2 gün olucak sabahları 8.30 da liste paylaşıcam günlük 17.30 da hatırlatma bildirimi yapıcam ve 2 günün sonunda 23.00 son bildirim saati olucak

Kızlar tamam mı devam mı

Morrmeneksee

M Maviayyy

ohbb

SoLeiL12

Aktif Lora

R rana20

MoonfacedMom

Life light

tatlicincap

Meybuz

Umut_2019

Ronron77

Pinkpotter

Aybush

moco-coco

H Hapiness

burcusami

birkedivelisi

H M

Devam canım. Eger calısıyorsan vaktın yoksa ben de alabilirim ıstersen grubu farketmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…