🌿Hacetlerimiz için 239.121 Ya Fettah hatmi🌿

🍃LİSTEMİİZ🍃
@Harlofia 🔓
2.sıra👇
Morrmeneksee Morrmeneksee 👈(Ayşenur'un niyetine) 🔓
Yazarhanim Yazarhanim
G gunces 🔓
M Maviayyy 🔓
SoLeiL12 SoLeiL12 🔓
ohbb ohbb 🔓
Aktif Lora Aktif Lora 🔓
R rana20 🔓
R rana20 (kardeşi)🔓
MoonfacedMom MoonfacedMom 🔓
Life light Life light 🔓
tatlicincap tatlicincap 🔓
Meybuz Meybuz 🔓
Umut_2019 Umut_2019 🔓
Ronron77 Ronron77 🔓
Pinkpotter Pinkpotter 🔓
Aybush Aybush 🔓
moco-coco moco-coco 🔓
H Hapiness 🔓
burcusami burcusami 🔓
birkedivelisi birkedivelisi 🔓
H M H M 🔓

📿Herkes 1 kişi için 10396 Ya Fettah okuyacak kişi kendisine 13 tane fazla okuyacak(10409)
📿Süreyi ve sayıyı dert etmeyin kızlar okumak için 2 - 2,5 gün gibi bir süremiz olucak eksik kaldığımız yerlerde de birbirimize yardımcı oluruz
📿Eğer sayıyı tamamlayamazsanız o gün ya da o kişi için çekinmeden söyleyin yardımlaşmak güzeldir

@Harlofia canım sana zahmet beni listeden çıkartır mısın? Henüz sıra bana gelmemiş olduğu için kimsenin hakkına girmediğimi düşünüyorum. Gruba girip çıktığım ve sana zahmet verdiğim için de hakkini helal et. Sana okuduklarim helâli hoş olsun. Rabbim oldu sevinci yaşatsın. Allah hepinizin duasını kabul etsin inşallah. 🤲

@Harlofia canım sana zahmet beni listeden çıkartır mısın? Henüz sıra bana gelmemiş olduğu için kimsenin hakkına girmediğimi düşünüyorum. Gruba girip çıktığım ve sana zahmet verdiğim için de hakkini helal et. Sana okuduklarim helâli hoş olsun. Rabbim oldu sevinci yaşatsın. Allah hepinizin duasını kabul etsin inşallah. 🤲
Tamamm canım

🍃LİSTEMİİZ🍃
Harlofia 🔓
👇2.sıra👇
Yazarhanim Yazarhanim
M Maviayyy 🔓
SoLeiL12 SoLeiL12 🔓
ohbb ohbb 🔓
Aktif Lora Aktif Lora 🔓
R rana20 🔓
R rana20 (kardeşi)🔓
Life light Life light 🔓
Meybuz Meybuz 🔓
Umut_2019 Umut_2019 🔓
Ronron77 Ronron77 🔓
Pinkpotter Pinkpotter 🔓
@ Aybush Aybush 🔓
moco-coco moco-coco 🔓
H Hapiness 🔓
burcusami burcusami 🔓
H M H M 🔓

📿Herkes 1 kişi için 10869 Ya Fettah okuyacak kişi kendisine 3 tane fazla okuyacak(10872)
📿Süreyi ve sayıyı dert etmeyin kızlar okumak için 2 - 2,5 gün gibi bir süremiz olucak eksik kaldığımız yerlerde de birbirimize yardımcı oluruz
📿Eğer sayıyı tamamlayamazsanız o gün ya da o kişi için çekinmeden söyleyin yardımlaşmak güzeldir

Kızlar şimdi şöyle birşey düşündüm okuma kolaylığı açısından. 2 gün süremiz var ya okumak için 2 gün boyunca 10 vakit namaz vaktimiz var. 9 namaz vakti sonrası 1080 kere Ya Fettah çekersek 1080*9=9720 olur. En son yatsı namazından sonra da 10869-9720=1149 okur bitiririz.

🍃LİSTEMİİZ🍃
Harlofia 🔓
👇2.sıra👇
Yazarhanim Yazarhanim
M Maviayyy 🔓
SoLeiL12 SoLeiL12 🔓
ohbb ohbb 🔓
Aktif Lora Aktif Lora 🔓
R rana20 🔓
R rana20 (kardeşi)🔓
Life light Life light 🔓
Meybuz Meybuz 🔓
Umut_2019 Umut_2019 🔓
Ronron77 Ronron77 🔓
Pinkpotter Pinkpotter 🔓
@ Aybush Aybush 🔓
moco-coco moco-coco 🔓
H Hapiness 🔓
burcusami burcusami 🔓
H M H M 🔓

📿Herkes 1 kişi için 10869 Ya Fettah okuyacak kişi kendisine 3 tane fazla okuyacak(10872)
Morrmeneksee Morrmeneksee arkadaşım için okudum Rabbim dileğini kabul eylesin 🌸

@Harlofia kuzum sana zahmet olacak ama listeyi güncellememiz lazım ve Mormenekşe için okunacak adetleri de. Ayrıca başka ayrılacak olan varsa bence şu an söylesin çünkü liste devam ederken çıkmalar (istemeden olsa bile) kötü oluyor.

@Harlofia kuzum sana zahmet olacak ama listeyi güncellememiz lazım ve Mormenekşe için okunacak adetleri de. Ayrıca başka ayrılacak olan varsa bence şu an söylesin çünkü liste devam ederken çıkmalar (istemeden olsa bile) kötü oluyor.

Hemfikirim. Katilmak isteyen arkadaslari da dahil edebilirsiniz belki. 🌸

X