Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım kardeşin de okudu mu@Harlofia canım okudum Rabbim kabul etsin inşaAllah
Okudu canım onu belirtmemişim kusura bakmaCanım kardeşin de okudu mu
Estafurullah ne kusuru canımOkudu canım onu belirtmemişim kusura bakma
Tamamm canım@Harlofia canım sana zahmet beni listeden çıkartır mısın? Henüz sıra bana gelmemiş olduğu için kimsenin hakkına girmediğimi düşünüyorum. Gruba girip çıktığım ve sana zahmet verdiğim için de hakkini helal et. Sana okuduklarim helâli hoş olsun. Rabbim oldu sevinci yaşatsın. Allah hepinizin duasını kabul etsin inşallah.
Morrmeneksee arkadaşım için okudum Rabbim dileğini kabul eylesinLİSTEMİİZ
Harlofia
2.sıra
Morrmeneksee (Ayşenur'un niyetine)
Yazarhanim
M Maviayyy
SoLeiL12
ohbb
Aktif Lora
R rana20
R rana20 (kardeşi)
MoonfacedMom
Life light
tatlicincap
Meybuz
Umut_2019
Ronron77
Pinkpotter
@ Aybush
moco-coco
H Hapiness
burcusami
birkedivelisi
H M
Herkes 1 kişi için 10869 Ya Fettah okuyacak kişi kendisine 3 tane fazla okuyacak(10872)
Süreyi ve sayıyı dert etmeyin kızlar okumak için 2 - 2,5 gün gibi bir süremiz olucak eksik kaldığımız yerlerde de birbirimize yardımcı oluruz
Eğer sayıyı tamamlayamazsanız o gün ya da o kişi için çekinmeden söyleyin yardımlaşmak güzeldir
Allah kabul etsin canım dillerine sağlıkMorrmeneksee arkadaşım için okudum Rabbim dileğini kabul eylesin
Listedeki yarıdan fazla arkadaş okumuş canım Allah hepinizden razı olsun kalanlarda yarına kadar tamamlıcaklar inşAllah yarın sabah 2.listeyi de payalaşıcam ben bitiren arkadaşlar 2.kişiden devam edebilirler
Okidum Rabbim niyetini kabul etsin ins@Harlofia için bildirim yapamayanlar
Aktif Lora
MoonfacedMom
Ronron77
moco-coco
burcusami
Yazarhanim
Az kaldı canm. Beni okudu sayabilir@Harlofia için bildirim yapamayanlar
Aktif Lora
MoonfacedMom
Ronron77
moco-coco
burcusami
Yazarhanim
Ben bitrmdm canm@Harlofia için bildirim yapamayanlar
Aktif Lora
MoonfacedMom
Ronron77
moco-coco
burcusami
Yazarhanim
Canım senin için okuyacam bitirmedim daha ama biterecem bugun inşallah ama sonra kuzum gruptan ayrılmam laızm kusuruma bakmayın başım çok karışık. Hakkınızı helal edin gerçekten planlamadığım sıkıntılarım oldu. Hepinizden tek tek özür dilerim. Bana kızmayın gönül koymayın olur mu? @Harlofia@Harlofia için bildirim yapamayanlar
Aktif Lora
MoonfacedMom
Ronron77
moco-coco
burcusami
Yazarhanim
@Harlofia kuzum sana zahmet olacak ama listeyi güncellememiz lazım ve Mormenekşe için okunacak adetleri de. Ayrıca başka ayrılacak olan varsa bence şu an söylesin çünkü liste devam ederken çıkmalar (istemeden olsa bile) kötü oluyor.