🌿Hacetlerimiz için 239.121 Ya Fettah hatmi🌿

Kızlar Morrmeneksee Morrmeneksee çok haklı gruptan çıkmak isteyenler şuan bildirim yapsınlar lütfen ben de sayıları ona göre paylaştırıcam evet sayımız yüksek ama süremizin yeterli olduğunu düşünüyorum şahsen ben bu hatmi başlatırken büyük umutlarla başlattım ve çoğumuzun sıkıntıları istekleri var ve bu hatme umut bağladıklarını ihtiyaç duyduklarını düşünüyorum hiç kimsenin hatminde eksiklik olsun istemiyorum listeyi tekrar güncellicem ve sayıları tekrardan paylaştırıcam süre 2 gün olucak sabahları 8.30 da liste paylaşıcam günlük 17.30 da hatırlatma bildirimi yapıcam ve 2 günün sonunda 23.00 son bildirim saati olucak

Kızlar tamam mı devam mı

Morrmeneksee Morrmeneksee

M Maviayyy

ohbb ohbb

SoLeiL12 SoLeiL12

Aktif Lora Aktif Lora

R rana20

MoonfacedMom MoonfacedMom

Life light Life light

tatlicincap tatlicincap

Meybuz Meybuz

Umut_2019 Umut_2019

Ronron77 Ronron77

Pinkpotter Pinkpotter

Aybush Aybush

@moco-coco

H Hapiness

burcusami burcusami

birkedivelisi birkedivelisi

H M H M

Devam canim tabikide insllah aksatmadan bitiriz herbirimiz

Morrmeneksee Morrmeneksee niyetine okudum. Rabbim gonlune gore nasip etsin. 🌸

Eklentiler

• CD8D3A04-EBEF-4200-8709-5D02294EE9FB.jpeg
    CD8D3A04-EBEF-4200-8709-5D02294EE9FB.jpeg
    37,5 KB · Görüntüleme: 22
Bende devam etmek istiyorum aynı sekilde 2 gün 😊

Yarın sabaha kadar tamam mı devam mı bildirimlerimizi yapmış olalım hanımlar yapanlarla devam edicez
Sabah 8.30 da yeni liste ve sayıları paylaşıcağım Morrmeneksee Morrmeneksee niyetine devam edicez inşAllah
@Harlofia İçin bildirim yapmayanlar da en kısa zaman da yapsınlar 🤗

Kızlar Morrmeneksee Morrmeneksee çok haklı gruptan çıkmak isteyenler şuan bildirim yapsınlar lütfen ben de sayıları ona göre paylaştırıcam evet sayımız yüksek ama süremizin yeterli olduğunu düşünüyorum şahsen ben bu hatmi başlatırken büyük umutlarla başlattım ve çoğumuzun sıkıntıları istekleri var ve bu hatme umut bağladıklarını ihtiyaç duyduklarını düşünüyorum hiç kimsenin hatminde eksiklik olsun istemiyorum listeyi tekrar güncellicem ve sayıları tekrardan paylaştırıcam süre 2 gün olucak sabahları 8.30 da liste paylaşıcam günlük 17.30 da hatırlatma bildirimi yapıcam ve 2 günün sonunda 23.00 son bildirim saati olucak

Kızlar tamam mı devam mı

Morrmeneksee Morrmeneksee

M Maviayyy

ohbb ohbb

SoLeiL12 SoLeiL12

Aktif Lora Aktif Lora

R rana20

MoonfacedMom MoonfacedMom

Life light Life light

tatlicincap tatlicincap

Meybuz Meybuz

Umut_2019 Umut_2019

Ronron77 Ronron77

Pinkpotter Pinkpotter

Aybush Aybush

@moco-coco

H Hapiness

burcusami burcusami

birkedivelisi birkedivelisi

H M H M

@Harlofia Morrmeneksee Morrmeneksee ikiniz içinde okudum rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah

Beni çıkarta bilirsiniz arkadaşlar.. Benim ağır misafirim olucak çünkü

🍃LİSTEMİZ🍃

@Harlofia 🔓

Morrmeneksee Morrmeneksee 🔓

M Maviayyy 🔓

SoLeiL12 SoLeiL12 🔓

ohbb ohbb 🔓

Aktif Lora Aktif Lora 🔓

R rana20 🔓

R rana20 (kardeşi)🔓

MoonfacedMom MoonfacedMom 🔓

Life light Life light 🔓

tatlicincap tatlicincap 🔓

Meybuz Meybuz 🔓

Umut_2019 Umut_2019 🔓

Ronron77 Ronron77 🔓

Pinkpotter Pinkpotter 🔓

H Hapiness 🔓

burcusami burcusami 🔓

birkedivelisi birkedivelisi 🔓

H M H M 🔓

📿Herkes 1 kişi için 12585 Ya Fettah okuyacak kişi kendisine 6 tane fazla okuyacak(12591)​

📿Süreyi ve sayıyı dert etmeyin kızlar okumak için 2 - 2,5 gün gibi bir süremiz olucak eksik kaldığımız yerlerde de birbirimize yardımcı oluruz​

📿Eğer sayıyı tamamlayamazsanız o gün ya da o kişi için çekinmeden söyleyin yardımlaşmak​

SON BİLRİRİM TARİHİ:
29 HAZİRAN SALI SAAT:23.00

Morrmeneksee Morrmeneksee tamamlayan arkadaşlarım gruptan çıkan olduğu için okuduğunuz sayıyı 12.585 e tamamlayın

X