Ben zaten henüz bitirmedim 12.585 tane okuyacamKIZLAR KISI BASI DUSEN SAYI 12.585 OLMUS.. BENIM ICIN OKUYAN ARKADASLARIM BU RAKAMA TAMAMLASIN
M Maviayyy
SoLeiL12
ohbb
@Aktif Lora
R rana20
MoonfacedMom
Life light
tatlicincap
Meybuz
@Umut_2019
@Alrom77
@Pinkpotter
@Hapiness
@burcusami
@H M
Tamamladım canım Allah kabul etsin inşallah
Tamamlayan tüm arkadaşların dillerine yüreğine sağlıkTamamladık kuzucummm
2000 aldım kalan 8.000869 Aldım
KALAN 10.000
Tamamladim canim.KIZLAR KISI BASI DUSEN SAYI 12.585 OLMUS.. BENIM ICIN OKUYAN ARKADASLARIM BU RAKAMA TAMAMLASIN
M Maviayyy
SoLeiL12
ohbb
@Aktif Lora
R rana20
MoonfacedMom
Life light
tatlicincap
Meybuz
@Umut_2019
@Alrom77
@Pinkpotter
@Hapiness
@burcusami
@H M
1 kişi okudum bildirimi yapmadığı için eksik kaldı o eksiği kapatmaya çalışıyotuzİlk arkadaşada mı fazla okuyacaz. Benim iyice kafam karıştı
Canım bana fazla okuyacaksın ynı 12.585 okuyacaksınİlk arkadaşada mı fazla okuyacaz. Benim iyice kafam karıştı
Hmm anladım canmCanım bana fazla okuyacaksın ynı 12.585 okuyacaksın
Harlofıa ıcın de eksık kalmıs onu sayıdan duserek Musait olanlar okuyor..
Ay canım bende bu gece son diye her işimi bıraktım yetiştirmeye çalışıyordum. Yarına rahat yetiştiririm.
Morrmeneksee için son bildirim tarihi 29 Haziran Salı Saat 23.00
1000 tane daha aldım kalan 4.000
Bitirdin mi canımCanım senin için okuyacam bitirmedim daha ama biterecem bugun inşallah ama sonra kuzum gruptan ayrılmam laızm kusuruma bakmayın başım çok karışık. Hakkınızı helal edin gerçekten planlamadığım sıkıntılarım oldu. Hepinizden tek tek özür dilerim. Bana kızmayın gönül koymayın olur mu? @Harlofia
Tamamlayabildin mi canımAy canım bende bu gece son diye her işimi bıraktım yetiştirmeye çalışıyordum. Yarına rahat yetiştiririm.