- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.104
Benim de hepinizi ablam olarak görüyorum artık gerçek hayatta tanımıyorum sizleri fakat dualarını aldığım dua ettiğim bir sürü ablam oldu burda hepinizden Allah razı olsun bir gün "kızlaaar benim duam kabul oldu " diye yazılarınızı okumayı çok isterim çok mutlu eder bu beni Rabbim hayatınız boyunca güzellikler sunsun karşınızaŞunu da söylemeliyim hiç birinizi şahsen tanımıyorum ama sanki yıllardır tantanıyormuşum gibi hissediyorum ve bir dua zikir grubu açılınca katılmak için kendimi çok zorluyorum. Hayatım boyunca iyiki dedidiğim guzellikler arasinda olacaksınız allah binlerce kez razı olsun hepinizden. Hayatımı düzene sokmakta çok iyi bir adım oldu bu platform
Direkt kişinin kendisine okuyunca daha güzel oluyor ya o yüzdenDiğer turlu kumbarada da niyet yokmuydutamam canim nasıl isterseniz ,
Arkadaşım senin programının adı nedir benim program 10000 i geçince biraz sıkıntı veriyor. Seninkinde hedefte varmış hoşuma gitti ben de onu indireyim tele.@Harlofia Okudum canim, Allah kabul etsin.
Arkadaşım senin programının adı nedir benim program 10000 i geçince biraz sıkıntı veriyor. Seninkinde hedefte varmış hoşuma gitti ben de onu indireyim tele.
Allah razı olsun teşekkür ediyorumOzel mesajla linkini gonderdim. Zikirmatik Lite diye geciyor.
Ecmain. Hayrini gor insallah.Allah razı olsun teşekkür ediyorum
Listedeki yarıdan fazla arkadaş okumuş canım Allah hepinizden razı olsun kalanlarda yarına kadar tamamlıcaklar inşAllah yarın sabah 2.listeyi de payalaşıcam ben bitiren arkadaşlar 2.kişiden devam edebilirler@Harlofia canım? Nasıl gidiyor grup
Ben de tamamladım..Rabbim kabul etsin inşallah. @Harlofia en kısa sürede niyetin gerçekleşir hayırlısıyla.
@Harlofia okudum. Allah en yakın zamanda hayırlısıyla niyetlerini kabul etsin.
Hepinizden Allah razı olsun hanımlar Rabbim hepimizin dualarını hayırlıya çevirip kabul etsin aminn@Harlofia okudum rabbim dualarını kabul etsin