- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.419
- 32
Devam canim tabikide insllah aksatmadan bitiriz herbirimizKızlar
Morrmeneksee çok haklı gruptan çıkmak isteyenler şuan bildirim yapsınlar lütfen ben de sayıları ona göre paylaştırıcam evet sayımız yüksek ama süremizin yeterli olduğunu düşünüyorum şahsen ben bu hatmi başlatırken büyük umutlarla başlattım ve çoğumuzun sıkıntıları istekleri var ve bu hatme umut bağladıklarını ihtiyaç duyduklarını düşünüyorum hiç kimsenin hatminde eksiklik olsun istemiyorum listeyi tekrar güncellicem ve sayıları tekrardan paylaştırıcam süre 2 gün olucak sabahları 8.30 da liste paylaşıcam günlük 17.30 da hatırlatma bildirimi yapıcam ve 2 günün sonunda 23.00 son bildirim saati olucak
Kızlar tamam mı devam mı
Morrmeneksee M Maviayyy
ohbb
SoLeiL12
Aktif Lora R rana20
MoonfacedMom
Life light
tatlicincap
Meybuz
Umut_2019
Ronron77
Pinkpotter
Aybush @moco-coco
H Hapiness
burcusami
birkedivelisi
H M
Allah razı olsun
@HarlofiaKızlar
Morrmeneksee çok haklı gruptan çıkmak isteyenler şuan bildirim yapsınlar lütfen ben de sayıları ona göre paylaştırıcam evet sayımız yüksek ama süremizin yeterli olduğunu düşünüyorum şahsen ben bu hatmi başlatırken büyük umutlarla başlattım ve çoğumuzun sıkıntıları istekleri var ve bu hatme umut bağladıklarını ihtiyaç duyduklarını düşünüyorum hiç kimsenin hatminde eksiklik olsun istemiyorum listeyi tekrar güncellicem ve sayıları tekrardan paylaştırıcam süre 2 gün olucak sabahları 8.30 da liste paylaşıcam günlük 17.30 da hatırlatma bildirimi yapıcam ve 2 günün sonunda 23.00 son bildirim saati olucak
Kızlar tamam mı devam mı
Morrmeneksee M Maviayyy
ohbb
SoLeiL12
Aktif Lora R rana20
MoonfacedMom
Life light
tatlicincap
Meybuz
Umut_2019
Ronron77
Pinkpotter
Aybush @moco-coco
H Hapiness
burcusami
birkedivelisi
H M
Tamam cabimKIZLAR KISI BASI DUSEN SAYI 12.585 OLMUS.. OKUYAN ARKADASLARIM BU RAKAMA TAMAMLASIN
M Maviayyy
SoLeiL12
ohbb
Aktif Lora
R rana20
MoonfacedMom
Life light
tatlicincap
Meybuz
Umut_2019
Ronron77
Pinkpotter
H Hapiness
burcusami
H M
Tmm cnm benimKIZLAR KISI BASI DUSEN SAYI 12.585 OLMUS.. OKUYAN ARKADASLARIM BU RAKAMA TAMAMLASIN
M Maviayyy
SoLeiL12
ohbb
Aktif Lora
R rana20
MoonfacedMom
Life light
tatlicincap
Meybuz
Umut_2019
Ronron77
Pinkpotter
H Hapiness
burcusami
H M
Tamamladık kuzucummmKIZLAR KISI BASI DUSEN SAYI 12.585 OLMUS.. BENIM ICIN OKUYAN ARKADASLARIM BU RAKAMA TAMAMLASIN
M Maviayyy
SoLeiL12
ohbb
Aktif Lora
R rana20
MoonfacedMom
Life light
tatlicincap
Meybuz
Umut_2019
Ronron77
Pinkpotter
H Hapiness
burcusami
H M
Tamamladım canım Allah kabul etsin inşallahKIZLAR KISI BASI DUSEN SAYI 12.585 OLMUS.. BENIM ICIN OKUYAN ARKADASLARIM BU RAKAMA TAMAMLASIN
M Maviayyy
SoLeiL12
ohbb
Aktif Lora
R rana20
MoonfacedMom
Life light
tatlicincap
Meybuz
Umut_2019
Ronron77
Pinkpotter