- 22 Ağustos 2015
- 29.622
- 1
- 86.389
- 598
- Konu Sahibi Uraniaaflora
-
Canim her sene malzemelerede zam geldigi icin vs. Onlarda da biraz oluuor artis ama konusursaniz biraz birseyler yaparlar belki.Bizde yaptırmayı düşünüyoruz da önümüzdeki ay yüklü bir ödememiz olacak pahalıysa bı sonraki ay yaptıralım dedik
Tamam canım sağ olCanim her sene malzemelerede zam geldigi icin vs. Onlarda da biraz oluuor artis ama konusursaniz biraz birseyler yaparlar belki.
biz 3 seans filan esim gitmisti once hacemat sonra sulük olarak devam etti. 2 ay. 300 filan civari olmustur belkim hatirlamiyorum tam unuttum. Suan fazlalasmis olabilir. Dedigim gibi durumunuza gore degisebikir.
Sana fikir olsun bende senede 1 2 yaptirim 100 er veririm.kupa başi 10 13 tl civari oluyor.Tamam canım sağ ol
Eşim yaptıracak sperm için sanırım sulukte yaparlarSana fikir olsun bende senede 1 2 yaptirim 100 er veririm.kupa başi 10 13 tl civari oluyor.
Hacamat çok iyi fikir canım ben çok faydası olduğuna inanıyorum ben doktora değil sertifikalı birine yaptırdımMerhaba arkadaslar yine hamile kalamama sorunuyla sizlrrlerleyim yillar oldu coguunuz biliyorsunuz ufak bir hareket sorunu yasiyoruz. Duzelir diyorlar . Ilaclari kullaniyoruz son care hacamat ve suluk tedavisine basvuracagim kendim icin randevu aldm ancak esim icin hacamat yapan bulamadim ankaradayiz esi icin belden assagi hacamat yaptirip memnun kalan var mi sonuc alan?? Yardimlarinizi bekliyorum
Erkektr sulük mecbur oluyor zaten. Yapilir sifasi cok insallah rast gelsin.. yediginiz ictiginize de o siralarda dikkat edersenix daha fayda saglar.hayvansal urunler yenmicek..Eşim yaptıracak sperm için sanırım sulukte yaparlar
Hacamat çok iyi fikir canım ben çok faydası olduğuna inanıyorum ben doktora değil sertifikalı birine yaptırdım
Kendime buldum da kizlar esime yapacak biri bulamadim gttigimde kadina sorcam belki vardirErkektr sulük mecbur oluyor zaten. Yapilir sifasi cok insallah rast gelsin.. yediginiz ictiginize de o siralarda dikkat edersenix daha fayda saglar.hayvansal urunler yenmicek..
Biliyorsunuzdur belki sma soyleyeyim dedim.
Ben sorayim bi ya tanidiklarima. Ankaramiydi? Neresi ankaranin?Kendime buldum da kizlar esime yapacak biri bulamadim gttigimde kadina sorcam belki vardir
Kadınlar da yapıyor erkeğe canım zaten beline yapıyor yanlarına yapıyor bideKendime buldum da kizlar esime yapacak biri bulamadim gttigimde kadina sorcam belki vardir
Hayir tek o sekilde deģil. Farkli yerlerede mevcut.sülukler farkli yerede vuruluyor.Kadınlar da yapıyor erkeğe canım zaten beline yapıyor yanlarına yapıyor bide
O kadarını bilmiyorum canımHayir tek o sekilde deģil. Farkli yerlerede mevcut.sülukler farkli yerede vuruluyor.
Evwt canim ankara cankaya olur her yer olur cok uzak olmadkca merkez ilcelerBen sorayim bi ya tanidiklarima. Ankaramiydi? Neresi ankaranin?
Biz yaptirdik esimin yaninda girdim odaya bi ara o yuzden biliyorum.O kadarını bilmiyorum canım
İki kürek arası sertti dogrulamiyordumHacamat gerçekten iyi geliyor mu arkadaşlar çok sırtım ağrıyor
Ankarada mi yaptrdinizBiz yaptirdik esimin yaninda girdim odaya bi ara o yuzden biliyorum.
Tamam bi sorayim orda tanidiklarim var belki gidiyorlardir ozelden yazarm bulursam.Evwt canim ankara cankaya olur her yer olur cok uzak olmadkca merkez ilceler
Nerde yaptrdinizİki kürek arası sertti dogrulamiyordum
Hacamat i iki kürek arasına boyuna doğru iki kupa att
Birde gel ağrım olduğu için bir kupa belime yaptı
Müthiş rahatladım ..
Kan verdikten sonra vücut hafifler ya öyle oldu birde dik duramiyordum sirtim rahatladı hacamat sonrası tavsiye ederim
Cok tesekkur ederim Allah razi olsunTamam bi sorayim orda tanidiklarim var belki gidiyorlardir ozelden yazarm bulursam.
Yok canim isim degisikligi oldu ya ben yszmistim daha once :)) ilk sayfalarda. Istanbulda biz yaptirdikAnkarada mi yaptrdiniz
Ben Manisa da oturuyorum canım bayan haccam çok burda erkek de vardır illaki ama doktora değil belgeli haccam tavsiyem dir çabuk kapandı çizik attığı yerler ..Nerde yaptrdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?