- 22 Mart 2019
- 3.166
- 2.952
- 133
- Konu Sahibi Uraniaaflora
Ayy evet yaa aslnda cok guzel olur da kafadan saclarSaçları kestirmek lazım ama değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy evet yaa aslnda cok guzel olur da kafadan saclarSaçları kestirmek lazım ama değil mi
Ankarada Balgat ta özel hayat Polikliniği var. Yıllardır hizmette. Geçen ay eşimle yaptırdık. Erkek ve bayan için ayarı salonlarda yapıyorlar. Çizik attı. İzleri ise 15 gün içinde geçti. Eşimin ki daha erken geçti. Bünyeden sanırımGunune saatine ayina uygun yapilacak doktor degilms dinen uygun gunlerde yapilacak
Tum kurleri denedik havuc
Keci boynuzu muhtesem uclu vs vs
Ankarada erkeklere yapan var mi bildiginiz
Cok tesekkur ederm hemen arayayimAnkarada Balgat ta özel hayat Polikliniği var. Yıllardır hizmette. Geçen ay eşimle yaptırdık. Erkek ve bayan için ayarı salonlarda yapıyorlar. Çizik attı. İzleri ise 15 gün içinde geçti. Eşimin ki daha erken geçti. Bünyeden sanırım
Asilamadayim canim gorecez ama asil esimin yaptrmasi gerek ben gttgm yerden memnun kalmadm diyebilirim acikcasi hc hissetmedim ama dogru bilgilendrme yapmadi hc bise solemeedi sormaya firsat mi olmadi bilmiyorum. Adet sancilari icin belden yapiliyorms hc morarmayan belim oldu. Sdc omzum morardi 2 tanesi digerleri belli belirsiz acb dogrusu morarmasi miKızlar hacamat sonrası hamile kalan var mi
Merhaba sprem için hacamat nasıl yapılıyor?Eşim yaptıracak sperm için sanırım sulukte yaparlar
Ben de bilmiyorm gidersek ayrntili yazarmMerhaba sprem için hacamat nasıl yapılıyor?
Teşekkür ederim canım mutlaka yaz bilgilenmek istiyorum bizede de aynı sıkıntı var, ne gidersiniz?Ben de bilmiyorm gidersek ayrntili yazarm
Henuz gorusmedm canim insallah gorusecegmTeşekkür ederim canım mutlaka yaz bilgilenmek istiyorum bizede de aynı sıkıntı var, ne gidersiniz?
İnşALLAH canımHenuz gorusmedm canim insallah gorusecegm
Belden yapılıyormuş canım kasiga da sülükMerhaba sprem için hacamat nasıl yapılıyor?
Benim eşimde bel fıtığı vardı geçen ay onun için sülük arttırdık maşallah çok etkili oldu, umarım sperm içinde etki etmiştirBelden yapılıyormuş canım kasiga da sülük
İnşallahBenim eşimde bel fıtığı vardı geçen ay onun için sülük arttırdık maşallah çok etkili oldu, umarım sperm içinde etki etmiştir
Insalah sonuc verecek mi esiniz bizi bilgilendirirseniz sevinirim sonucuben hacamat eşim hacamat artı sülük tedavisi oluyor. bebek için... ben sülük oldum ama şiş şiş oldu her yer yapan kadın senin alerjin var dedi, eşim devam ediyor inşallah bir sonuç alırız. yaklaşık 2 ayı geçti 10 gün de bir gidiyor. pahalı bir tedavi ama inşallah sonuç verir.
Canim ben sana haber veriririm dedim sordum ama erkeģe yapan bulamadim. Bilgi alirsam soylerim.Insalah sonuc verecek mi esiniz bizi bilgilendirirseniz sevinirim sonucu
Allah razi olsun canim ❤❤❤Canim ben sana haber veriririm dedim sordum ama erkeģe yapan bulamadim. Bilgi alirsam soylerim.
Su asilamam bitsin bnde goturecegim esimi ben birsey hissetmedm yani waooww yuk kalkti diyemedm birden sifasinj diledim sadeceistanbuldayız biz,istanbul anadolu yakası uyarsa,eşime yapılıyor. kalite arttı ama takviye gıdalarda kullanıyoruz. sayıda bir artış yok.