• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Hacamat

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Gunune saatine ayina uygun yapilacak doktor degilms dinen uygun gunlerde yapilacak
Tum kurleri denedik havuc
Keci boynuzu muhtesem uclu vs vs
Ankarada erkeklere yapan var mi bildiginiz
Ankarada Balgat ta özel hayat Polikliniği var. Yıllardır hizmette. Geçen ay eşimle yaptırdık. Erkek ve bayan için ayarı salonlarda yapıyorlar. Çizik attı. İzleri ise 15 gün içinde geçti. Eşimin ki daha erken geçti. Bünyeden sanırım

Ankarada Balgat ta özel hayat Polikliniği var. Yıllardır hizmette. Geçen ay eşimle yaptırdık. Erkek ve bayan için ayarı salonlarda yapıyorlar. Çizik attı. İzleri ise 15 gün içinde geçti. Eşimin ki daha erken geçti. Bünyeden sanırım
Cok tesekkur ederm hemen arayayim 🤲

Hacamata gttm kizlar hic kirli kan ckmadi 😊😊😊
Azck bi kan akti o kdr kadin bile sasirdi ilk heralde ondan dedi hee dedim ilk ondan dir 😊😊😊 benmle gren baska kadinda benin ilkte oluk oluk siyah akti dediii

Kızlar hacamat sonrası hamile kalan var mi
Asilamadayim canim gorecez ama asil esimin yaptrmasi gerek ben gttgm yerden memnun kalmadm diyebilirim acikcasi hc hissetmedim ama dogru bilgilendrme yapmadi hc bise solemeedi sormaya firsat mi olmadi bilmiyorum. Adet sancilari icin belden yapiliyorms hc morarmayan belim oldu. Sdc omzum morardi 2 tanesi digerleri belli belirsiz acb dogrusu morarmasi mi

ben hacamat eşim hacamat artı sülük tedavisi oluyor. bebek için... ben sülük oldum ama şiş şiş oldu her yer yapan kadın senin alerjin var dedi, eşim devam ediyor inşallah bir sonuç alırız. yaklaşık 2 ayı geçti 10 gün de bir gidiyor. pahalı bir tedavi ama inşallah sonuç verir.

ben hacamat eşim hacamat artı sülük tedavisi oluyor. bebek için... ben sülük oldum ama şiş şiş oldu her yer yapan kadın senin alerjin var dedi, eşim devam ediyor inşallah bir sonuç alırız. yaklaşık 2 ayı geçti 10 gün de bir gidiyor. pahalı bir tedavi ama inşallah sonuç verir.
Insalah sonuc verecek mi esiniz bizi bilgilendirirseniz sevinirim sonucu

istanbuldayız biz,istanbul anadolu yakası uyarsa,eşime yapılıyor. kalite arttı ama takviye gıdalarda kullanıyoruz. sayıda bir artış yok.
Su asilamam bitsin bnde goturecegim esimi ben birsey hissetmedm yani waooww yuk kalkti diyemedm birden sifasinj diledim sadece

Back