- 22 Mart 2019
- 3.166
- 2.952
- 133
- Konu Sahibi Uraniaaflora
-
Doktora gittinizmi peki..Hacamat gerçekten iyi geliyor mu arkadaşlar çok sırtım ağrıyor
Bende de var.. biraz ama, duruşa dikkat etmek lazim bazi egzersizlerde iyi geliyor..gittim boyun düzleşmesi var dedi
Bence doktorlara yaptırmayn canım isin ehli olan sertifikası olan kişilere yaptırın daha iyi sonuç alırsınız bitkisel kürleri de denediniz mi peki
bende doktorlara yaptırmamanız kanaatindeyim çünkü doktorlar bildiğiniz kesiyorlar sertifikalı olanlar çiziyor benim 2 ayda iz falan kalmadı
Biz yaptirdik..
Doktorlar suresine ayina uygun yapmiyor..
Hacenat ve sulukte günler cok onemlidir şifa bulmak icin.. sirf yapmak icin yapiliyor hastanede söylim.
Gunune saatine ayina uygun yapilacak doktor degilms dinen uygun gunlerde yapilacakHacamat gerçekten iyi geliyor mu arkadaşlar çok sırtım ağrıyor
Ben istanbulda klinik bliyorum ya.. baska bilgim yok.Gunune saatine ayina uygun yapilacak doktor degilms dinen uygun gunlerde yapilacak
Tum kurleri denedik havuc
Keci boynuzu muhtesem uclu vs vs
Ankarada erkeklere yapan var mi bildiginiz
Tesekkur ederm klinik durumunu ilk kez duydum asil esime yapilmasi gerekBen istanbulda klinik bliyorum ya.. baska bilgim yok.
Tesekkur ederimmaalesef ben bilmiyorum ama vardır muhakkak bilen
Bende esime yaptirdik zaten canim 2 aylik suluk ve hacemat seklinde yaptirdik. Ama istanbulda olsan gittigimz yeri soylerdim ankara da bilgim yok.Tesekkur ederm klinik durumunu ilk kez duydum asil esime yapilmasi gerek
Maalesef canım bilmiyorum rabbim şifa versin
Tesekkurler kizlar ben bi klinik arastrmasi yapayim o zaman kliniklerden haberim yoktuBende esime yaptirdik zaten canim 2 aylik suluk ve hacemat seklinde yaptirdik. Ama istanbulda olsan gittigimz yeri soylerdim ankara da bilgim yok.
Hacemat klinikleri var canim ben hep tavsiye uzerine isinde iyi kisilere kliniklere gidiyorum.
Bizde yaptırmayı düşünüyoruz da önümüzdeki ay yüklü bir ödememiz olacak pahalıysa bı sonraki ay yaptıralım dedikKupa basina fiyatlari degisiyor ya da sülük basina degisiyor seansina gore degisiyor. Size kac seans verecegine skntiniza gore..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?