• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Hacamat

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bizde yaptırmayı düşünüyoruz da önümüzdeki ay yüklü bir ödememiz olacak pahalıysa bı sonraki ay yaptıralım dedik
Canim her sene malzemelerede zam geldigi icin vs. Onlarda da biraz oluuor artis ama konusursaniz biraz birseyler yaparlar belki.
biz 3 seans filan esim gitmisti once hacemat sonra sulük olarak devam etti. 2 ay. 300 filan civari olmustur belkim hatirlamiyorum tam unuttum. Suan fazlalasmis olabilir. Dedigim gibi durumunuza gore degisebikir.

Canim her sene malzemelerede zam geldigi icin vs. Onlarda da biraz oluuor artis ama konusursaniz biraz birseyler yaparlar belki.
biz 3 seans filan esim gitmisti once hacemat sonra sulük olarak devam etti. 2 ay. 300 filan civari olmustur belkim hatirlamiyorum tam unuttum. Suan fazlalasmis olabilir. Dedigim gibi durumunuza gore degisebikir.
Tamam canım sağ ol

Merhaba arkadaslar yine hamile kalamama sorunuyla sizlrrlerleyim yillar oldu coguunuz biliyorsunuz ufak bir hareket sorunu yasiyoruz. Duzelir diyorlar . Ilaclari kullaniyoruz son care hacamat ve suluk tedavisine basvuracagim kendim icin randevu aldm ancak esim icin hacamat yapan bulamadim ankaradayiz esi icin belden assagi hacamat yaptirip memnun kalan var mi sonuc alan?? Yardimlarinizi bekliyorum
Hacamat çok iyi fikir canım ben çok faydası olduğuna inanıyorum ben doktora değil sertifikalı birine yaptırdım

Eşim yaptıracak sperm için sanırım sulukte yaparlar
Erkektr sulük mecbur oluyor zaten. Yapilir sifasi cok insallah rast gelsin.. yediginiz ictiginize de o siralarda dikkat edersenix daha fayda saglar.hayvansal urunler yenmicek..
Biliyorsunuzdur belki sma soyleyeyim dedim.

Hacamat çok iyi fikir canım ben çok faydası olduğuna inanıyorum ben doktora değil sertifikalı birine yaptırdım
Erkektr sulük mecbur oluyor zaten. Yapilir sifasi cok insallah rast gelsin.. yediginiz ictiginize de o siralarda dikkat edersenix daha fayda saglar.hayvansal urunler yenmicek..
Biliyorsunuzdur belki sma soyleyeyim dedim.
Kendime buldum da kizlar esime yapacak biri bulamadim gttigimde kadina sorcam belki vardir 😔

Hacamat gerçekten iyi geliyor mu arkadaşlar çok sırtım ağrıyor
İki kürek arası sertti dogrulamiyordum

Hacamat i iki kürek arasına boyuna doğru iki kupa att

Birde gel ağrım olduğu için bir kupa belime yaptı

Müthiş rahatladım ..

Kan verdikten sonra vücut hafifler ya öyle oldu birde dik duramiyordum sirtim rahatladı hacamat sonrası tavsiye ederim

İki kürek arası sertti dogrulamiyordum

Hacamat i iki kürek arasına boyuna doğru iki kupa att

Birde gel ağrım olduğu için bir kupa belime yaptı

Müthiş rahatladım ..

Kan verdikten sonra vücut hafifler ya öyle oldu birde dik duramiyordum sirtim rahatladı hacamat sonrası tavsiye ederim
Nerde yaptrdiniz

Nerde yaptrdiniz
Ben Manisa da oturuyorum canım bayan haccam çok burda erkek de vardır illaki ama doktora değil belgeli haccam tavsiyem dir çabuk kapandı çizik attığı yerler ..

Back