- 22 Ağustos 2015
- 29.622
- 1
- 86.389
- 598
- Konu Sahibi Uraniaaflora
-
Kesinlikle oyle bende cok rahatliyorum iki kurek arasi omuzlara.asagi yaptirincaİki kürek arası sertti dogrulamiyordum
Hacamat i iki kürek arasına boyuna doğru iki kupa att
Birde gel ağrım olduğu için bir kupa belime yaptı
Müthiş rahatladım ..
Kan verdikten sonra vücut hafifler ya öyle oldu birde dik duramiyordum sirtim rahatladı hacamat sonrası tavsiye ederim
Anladım canım bizde sadece beline ve yanlarına yapmıştı başka yerlere yapıldığını bilmiyordumBiz yaptirdik esimin yaninda girdim odaya bi ara o yuzden biliyorum.
Geçen eşimin arkadaşı kafasına yaptırmış baş ağrıları için falan çok iyi geldiğini duydumAnladım canım bizde sadece beline ve yanlarına yapmıştı başka yerlere yapıldığını bilmiyordum
Şifa oldu sanirim.. hamilesiniz.. kucaginiza nasip.olsun insallah..Anladım canım bizde sadece beline ve yanlarına yapmıştı başka yerlere yapıldığını bilmiyordum
Ayy bacaklara falan da yapılıyormuş çok da iyi geliyormuşGeçen eşimin arkadaşı kafasına yaptırmış baş ağrıları için falan çok iyi geldiğini duydum
Ben işe yaradığını inanıyorum. Amin Allah razı olsunŞifa oldu sanirim.. hamilesiniz.. kucaginiza nasip.olsun insallah..
Aynen bende kafa arkasi bite baş bitimi yanlarda yaptirdim. Zaten baş heryere sifa oluyormus.Geçen eşimin arkadaşı kafasına yaptırmış baş ağrıları için falan çok iyi geldiğini duydum
Evet rahatsızlığını soylediignizde haccam ona göre uygun yeri söylüyor ama hiç birseyiniz olmasa bile omurilik hizasında bir kaç yere kupa atılması şifa imiş diye duydumAyy bacaklara falan da yapılıyormuş çok da iyi geliyormuş
Sinüzit için de yapılıyordu demi benim hiç aklıma gelmediAynen bende kafa arkasi bite baş bitimi yanlarda yaptirdim. Zaten baş heryere sifa oluyormus.
Benim sinuzitlerim zaten fena iyi geliyorSinüzit için de yapılıyordu demi benim hiç aklıma gelmedi
Saçları kestirmek lazım ama değil miBenim sinuzitlerim zaten fena iyi geliyor
Hayır bilmiyodum bunuErkektr sulük mecbur oluyor zaten. Yapilir sifasi cok insallah rast gelsin.. yediginiz ictiginize de o siralarda dikkat edersenix daha fayda saglar.hayvansal urunler yenmicek..
Biliyorsunuzdur belki sma soyleyeyim dedim.
Yiyeceklere dikkat etmek hacamatın etkisini artırıyor mus daha faydalı oluyormuş ben dikkat etmiştim zaten haccam dan randevu alırken bilgi veriyor şunu şunu yeme dikkat et diyeErkektr sulük mecbur oluyor zaten. Yapilir sifasi cok insallah rast gelsin.. yediginiz ictiginize de o siralarda dikkat edersenix daha fayda saglar.hayvansal urunler yenmicek..
Biliyorsunuzdur belki sma soyleyeyim dedim.
Valla sirf bunun icin yaptirmicaktm ama agrilarim öne gecti.. saclarim uzun kapatiyor saclarim bile parladi oyle soylim :) ama sinusler var bide kafa arkam ensem cok rahatladi ama kaş ustleri yanaktaki sinüs yerleri hala devamda.. benm kronik sinuzit ritinede donuyor alerjik olarak. Daha rahatm ama tabi tarama sunnet hacemati sirttan bircok yerden oluyorumSaçları kestirmek lazım ama değil mi
Benim de kronikValla sirf bunun icin yaptirmicaktm ama agrilarim öne gecti.. saclarim uzun kapatiyor saclarim bile parladi oyle soylim :) ama sinusler var bide kafa arkam ensem cok rahatladi ama kaş ustleri yanaktaki sinüs yerleri hala devamda.. benm kronik sinuzit ritinede donuyor alerjik olarak. Daha rahatm ama tabi tarama sunnet hacemati sirttan bircok yerden oluyorum
Doktora da gidicem gitmistim. Sinüslerle ilgili baska ne yapabilirz diye.. şuan grip oldum ve burnumun ustunde tikandi hepsi. Nefes alamadim hapşirik alerjik rinit olarakta cabasi.Benim de kronik
Bencede çok faydalı ve peygamberimizin sünneti 70 derde devaEvet rahatsızlığını soylediignizde haccam ona göre uygun yeri söylüyor ama hiç birseyiniz olmasa bile omurilik hizasında bir kaç yere kupa atılması şifa imiş diye duydum
Kesinlikle faydası var ..
Komsumla gtcz kafasina bile yaptiriyolar iz yok hic aslnda kafadan her yerden yaplsa miisss ama kazitmak lazimmisBen Manisa da oturuyorum canım bayan haccam çok burda erkek de vardır illaki ama doktora değil belgeli haccam tavsiyem dir çabuk kapandı çizik attığı yerler ..
Cocuga da yaptiriyorlar da hiperaktivite icin cocugun psikolojisi bozulmasn kesik kan falanAma iyiki hacemat olmusum cabuk toparliyorum her sinuzitim baş gosterdiginde ilac icmeden yasiyorum ilaci sevmiyorum agri kesici nereye kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?