• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Hacamat

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İki kürek arası sertti dogrulamiyordum

Hacamat i iki kürek arasına boyuna doğru iki kupa att

Birde gel ağrım olduğu için bir kupa belime yaptı

Müthiş rahatladım ..

Kan verdikten sonra vücut hafifler ya öyle oldu birde dik duramiyordum sirtim rahatladı hacamat sonrası tavsiye ederim
Kesinlikle oyle bende cok rahatliyorum iki kurek arasi omuzlara.asagi yaptirinca

Anladım canım bizde sadece beline ve yanlarına yapmıştı başka yerlere yapıldığını bilmiyordum
Geçen eşimin arkadaşı kafasına yaptırmış baş ağrıları için falan çok iyi geldiğini duydum

Ayy bacaklara falan da yapılıyormuş çok da iyi geliyormuş
Evet rahatsızlığını soylediignizde haccam ona göre uygun yeri söylüyor ama hiç birseyiniz olmasa bile omurilik hizasında bir kaç yere kupa atılması şifa imiş diye duydum

Kesinlikle faydası var ..

Erkektr sulük mecbur oluyor zaten. Yapilir sifasi cok insallah rast gelsin.. yediginiz ictiginize de o siralarda dikkat edersenix daha fayda saglar.hayvansal urunler yenmicek..
Biliyorsunuzdur belki sma soyleyeyim dedim.
Hayır bilmiyodum bunu 😊

Erkektr sulük mecbur oluyor zaten. Yapilir sifasi cok insallah rast gelsin.. yediginiz ictiginize de o siralarda dikkat edersenix daha fayda saglar.hayvansal urunler yenmicek..
Biliyorsunuzdur belki sma soyleyeyim dedim.
Yiyeceklere dikkat etmek hacamatın etkisini artırıyor mus daha faydalı oluyormuş ben dikkat etmiştim zaten haccam dan randevu alırken bilgi veriyor şunu şunu yeme dikkat et diye

Yiyebiiirsin de ama dikkat edersen faydası daha fazla oluyor

Saçları kestirmek lazım ama değil mi 🙄
Valla sirf bunun icin yaptirmicaktm ama agrilarim öne gecti.. saclarim uzun kapatiyor saclarim bile parladi oyle soylim :) ama sinusler var bide kafa arkam ensem cok rahatladi ama kaş ustleri yanaktaki sinüs yerleri hala devamda.. benm kronik sinuzit ritinede donuyor alerjik olarak. Daha rahatm ama tabi tarama sunnet hacemati sirttan bircok yerden oluyorum

Valla sirf bunun icin yaptirmicaktm ama agrilarim öne gecti.. saclarim uzun kapatiyor saclarim bile parladi oyle soylim :) ama sinusler var bide kafa arkam ensem cok rahatladi ama kaş ustleri yanaktaki sinüs yerleri hala devamda.. benm kronik sinuzit ritinede donuyor alerjik olarak. Daha rahatm ama tabi tarama sunnet hacemati sirttan bircok yerden oluyorum
Benim de kronik 🙄

Ama iyiki hacemat olmusum cabuk toparliyorum her sinuzitim baş gosterdiginde ilac icmeden yasiyorum ilaci sevmiyorum agri kesici nereye kadar..

Evet rahatsızlığını soylediignizde haccam ona göre uygun yeri söylüyor ama hiç birseyiniz olmasa bile omurilik hizasında bir kaç yere kupa atılması şifa imiş diye duydum

Kesinlikle faydası var ..
Bencede çok faydalı ve peygamberimizin sünneti 70 derde deva ❤️

Ben Manisa da oturuyorum canım bayan haccam çok burda erkek de vardır illaki ama doktora değil belgeli haccam tavsiyem dir çabuk kapandı çizik attığı yerler ..
Komsumla gtcz kafasina bile yaptiriyolar iz yok hic aslnda kafadan her yerden yaplsa miisss ama kazitmak lazimmis

Ama iyiki hacemat olmusum cabuk toparliyorum her sinuzitim baş gosterdiginde ilac icmeden yasiyorum ilaci sevmiyorum agri kesici nereye kadar..
Cocuga da yaptiriyorlar da hiperaktivite icin cocugun psikolojisi bozulmasn kesik kan falan😳 bi uzmana sormk lazm

Back