- 4 Nisan 2024
- 8
- 7
- 30
-
- Konu Sahibi portakalll
Misafiri kendi ağırlayacak ise sorun yok, temizlik bulaşık yemekKızlar eşim bana sormadan ailesini çağırıyor ve ben bu durumun yanlış olduğunu önce bana danışması gerektiğini gelmeleriyle ilgili bir problem olmadığını ama evin hanımı olarak bana sorması gerektiğini söyleyince inanılmaz tartışma çıkıyor. Siz bu konuda nasıl iletişime geçiyorsunuz eşinizle? Ne yapmalıyım?
Bana haber verir esimKızlar eşim bana sormadan ailesini çağırıyor ve ben bu durumun yanlış olduğunu önce bana danışması gerektiğini gelmeleriyle ilgili bir problem olmadığını ama evin hanımı olarak bana sorması gerektiğini söyleyince inanılmaz tartışma çıkıyor. Siz bu konuda nasıl iletişime geçiyorsunuz eşinizle? Ne yapmalıyım?
Tartışması benciliğini sergiliyor kusura bakmayında ev bu sonuçta sorulmadan pat diye de ne gidilir nede eşler birbirine danışmadan misafir çağırırKızlar eşim bana sormadan ailesini çağırıyor ve ben bu durumun yanlış olduğunu önce bana danışması gerektiğini gelmeleriyle ilgili bir problem olmadığını ama evin hanımı olarak bana sorması gerektiğini söyleyince inanılmaz tartışma çıkıyor. Siz bu konuda nasıl iletişime geçiyorsunuz eşinizle? Ne yapmalıyım?
Ya aklıma eşimin benim ailemi habersiz çağırması geldiKızlar eşim bana sormadan ailesini çağırıyor ve ben bu durumun yanlış olduğunu önce bana danışması gerektiğini gelmeleriyle ilgili bir problem olmadığını ama evin hanımı olarak bana sorması gerektiğini söyleyince inanılmaz tartışma çıkıyor. Siz bu konuda nasıl iletişime geçiyorsunuz eşinizle? Ne yapmalıyım?
Biz anlaşıyoruz baska bir gun cagirmak icin. Sonra kaynanam ariyor 4 kere telefonda ben de pide yaptirmak icin kiyma cikarmistim diyor. Ben de anne baska bir gun gelin. Bugun musait değiliz diyorum. Esim dayanamiyor tamam gelin diyor. Sonra ben de ne alaka diyorum esime, teli kapattiginda. Bana araba da bagiriyor, kufur ediyor. Ikinizin arasinda kalmaktan biktim diyor. Sonra kaynanamlar geliyor. Benim surat bes karış. Kaynanam Aa bu ne surat ikinizin de. Paramla rezil oldum diyorKızlar eşim bana sormadan ailesini çağırıyor ve ben bu durumun yanlış olduğunu önce bana danışması gerektiğini gelmeleriyle ilgili bir problem olmadığını ama evin hanımı olarak bana sorması gerektiğini söyleyince inanılmaz tartışma çıkıyor. Siz bu konuda nasıl iletişime geçiyorsunuz eşinizle? Ne yapmalıyım?
Evini temizle, yemeğini hazırla gerisini eşin halletsin bir süre.Kızlar eşim bana sormadan ailesini çağırıyor ve ben bu durumun yanlış olduğunu önce bana danışması gerektiğini gelmeleriyle ilgili bir problem olmadığını ama evin hanımı olarak bana sorması gerektiğini söyleyince inanılmaz tartışma çıkıyor. Siz bu konuda nasıl iletişime geçiyorsunuz eşinizle? Ne yapmalıyım?